Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
3.9.14 09:54
@tiffany píše:
Tvůj boj, ale pak nepiš o zášti a sžírání, když ty jsi toho plná. :mavam:

:roll: přeháníš to už, víš o tom? Jedeš a jedeš, jak kulomet..Když tady chceš pořád někoho poučovat o toleranci, tak se to nauč sama..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.9.14 09:56
@Silwinka87 píše: :roll: přeháníš to už, víš o tom? Jedeš a jedeš, jak kulomet..Když tady chceš pořád někoho poučovat o toleranci, tak se to nauč sama..
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
3.9.14 10:09

Kdo sleduje slovenskou Farmu a videl vcera farmare tydne do pul tela sedet u jidelniho stolu, mi da za pravdu v tom, ze podprdu by nekdy meli radsi nosit i chlapi :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
3.9.14 10:15
@jaaaaaana píše:
Kdo sleduje slovenskou Farmu a videl vcera farmare tydne do pul tela sedet u jidelniho stolu, mi da za pravdu v tom, ze podprdu by nekdy meli radsi nosit i chlapi :mrgreen: :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.9.14 10:18
@Silwinka87
@jaaaaaana píše:
Kdo sleduje slovenskou Farmu a videl vcera farmare tydne do pul tela sedet u jidelniho stolu, mi da za pravdu v tom, ze podprdu by nekdy meli radsi nosit i chlapi :mrgreen: :lol:
:D :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
628
3.9.14 15:36
@tiffany píše:
Tak jsem si zrovna přečetla a úplně jsem si říkala, že to sem musím dát. Tenhle článek je sice o jiném tématu, ale vlastně je taky o toleranci, používání intuice a citu. Když si do prvního a posledního odstavce článku dosadíte třeba nošení podprsenek, nebo cokoli jiného, máte prostě můj názor. Lidi nebuďte ovce, nebo to opravdu špatně dopadne!http://sichtarova.blog.idnes.cz/…-Pikora.html

Myslím, že Tvůj názor již známe, není k tomu potřeba nic jiného…pokud budou všichni ke všemu 100% tolerantní, tak se nejedná o toleranci, ale ignoraci a to je stav, ke kterému rozhodně dojít nechci, je jen na nás, co se nám líbí a co ne a pokud nejsi schopná pochopit, že může někdo na věc pohlížet jinak, tak mi je Tě opravdu líto. Podle mě je nejhorší život po boku ignoranta, kterému je všechno jedno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.9.14 15:37
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
6569
3.9.14 15:48

http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…. centrum. cz&utm_medium=article-hint
 Chachá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
3.9.14 15:52

Na verejnosti bych nikdy nahore bez nesla, ale doma tak chodim bezne, chodila tak i mama a chodi i tchyne.Kdyz nekdo zazvoni, pro podprdu neletim a prislo mi to vzdy normalni.
Po precteni teto diskuze mam pocit, ze jsem snad vyrustala mezi hipiky :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
15066
3.9.14 15:54

@Ester13 Mne pobavil pán, co označil podprdu za klamání spotřebitele, za což může být udělena i pokuta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.9.14 15:58
@boball píše:
@Ester13 Mne pobavil pán, co označil podprdu za klamání spotřebitele, za což může být udělena i pokuta :D
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
3.9.14 16:27
@KackaDoup píše:
A to je presne problem dnesni doby, prehnana tolerance k cemukoli, potom to na svete vypada jak vypada a jednou na to dojedeme.
zášt sžírat :roll:

8o tolerance je podle me malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
3.9.14 16:50
@Ester13 píše:
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…. centrum. cz&utm_medium=article-hint
Chachá
:pankac:
  • načítám...