Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
pro mě společenský styk se všem krom mého muže, kdybychom bydleli sami, tak si klidně bez podprdy budu chodit před ním, ale ne před ostatníma. Ani až budou moje děti velký, tak to dělat nebudu..není to prostě hezký, i kdybych měla prsa jak ze žurnálu!!![]()
No a jiné to mají zase jinak. ![]()
@kacz píše:
Myslíš, že to, co není zakázáno zákonem, je automaticky v pořádku a přijatelné? Společenské normy, etiketa ti nic neříká?
Jo jsem děsně nevychovaná, to ale neznamená, že ty máš právo mě vychovávat. To je totiž vrchol neslušnosti víš?! ![]()
Tolik stránek se dočíst nedá
.Ale můj názor je ten že doma před mužem, dětma a třeba svojí vlastní mamkou mi to přijde normální. Já osobně taky chodím bez když jsem doma. Ale když jsem jinde nebo má přijít návštěva(i dámská třeba jen)tak si podprsenku beru. Cítila bych se „nahá“ a to mi není příjemné. A popravdě by se mi asi taky nelíbil pohled na svěšená-většinou prsa u ostatních a možná bych to brala trochu i jako „neúctu“ či jak to popsat ke mě samotné-že si ani tu podprsenku nevezme
.Ale asi každého věc a nedá se nutit nosit-nenosit.
@Anonymní píše:
pro mě společenský styk se všem krom mého muže, kdybychom bydleli sami, tak si klidně bez podprdy budu chodit před ním, ale ne před ostatníma. Ani až budou moje děti velký, tak to dělat nebudu..není to prostě hezký, i kdybych měla prsa jak ze žurnálu!!![]()
Jo, to je přesně můj názor..
@tiffany píše:
Jo jsem děsně nevychovaná, to ale neznamená, že ty máš právo mě vychovávat. To je totiž vrchol neslušnosti víš?!
Co ty s tím pořád máš? Proč tady každému píšeš něco o neslušnosti? To má být nějaká provokace? ![]()
@mrs.gendy píše:
@Krasavicaa tez to tise pozuruji
Já už to měla ve zrušených, ale zahlídla jsem to v nových příspěvcích a přečetla jen poslední stranu. A docela vzrůšo tady
![]()
@Silwinka87 píše:
Co ty s tím pořád máš? Proč tady každému píšeš něco o neslušnosti? To má být nějaká provokace?
Reagovala jsem přesně na ten příspěvek, který je v citaci.
Nechápu, co na tom nechápeš. ![]()
@Nik77 píše:
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo…A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění…
Jo podprsenky, to někoho uráží když není, někoho když je (vidět), někomu prostě vadí, někdo jí potřebuje a pak si má jeden vybrat…
@nelaa píše:
@Nik77To by me zajimalo, kde to je napsane. Zrovna treba u spousty plesovych satu ani podprda vzit nejde. A to bych rekla, ze je vrchol spolecenskeho styku.
Ale dobre se to tu rozjelo, se clovek pobavi pri tom destivem odpoledni
A navsteva u pribuznych, takova jakou popisuje zakl., neni zadna spolecenska prilezitost.
Ale přece když si bereš plesový šaty bez ramínek a nejde pod to podprda, tak je tam nějakej vyztuženej živůtek, kterej ti ty prsa drží ne
,přece si nebereš nějaký volný průsvitný šaty pro vílu, kde ti skáčou kozy?!
Bože ![]()
@KackaDoup píše:![]()
anebo se nadra podlepuji a kryji se bradavky
Nebo jim partner dýchá za krk aby jim nebyla „zima“ ![]()
@Callipo90 tak tak