Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
a ty ve formě jak odpovídáš nepodsouváš vůbec nic.. jen vyjadřuješ názor- aha tak ano..když myslíš, ale na tuto hru neskáču.., to sis špatně vybrala - smiř se s tím nejsem vhodný objekt
a zkus si to po sobě přečíst at vidíš že akce a reakce jsou spojené nádoby
…to je vše co k tomuto chci říct dál už se debaty na toto téma účastnit nebudu nemám ráda manipulaci v jakékoliv formě ani tu pseudoosvícenou.
No vidíš, tak pak se nediv, jak na tebe reaguju. ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, možná to tam někde je - s čím konkrétně má zakladatelka problém? Z titulku se zdá, že jí vadí, že tak chodí před jejím manželem. Ale kdyby manžela rajcovala, určitě ho bude rajcovat i s podprsenkou - zvlášť v kombinaci s výstřihem. Nebo to vadí jí samotné koukat na prsa? Tak tam nekoukám, ne? Když jsme třeba na horách s kamarády, taky se večer neomezuju podprsenkou, stejně tak, ráno vyjdu do kuchyně jen v noční košili, kamarád třeba v trenclích, proč ne? Na vodě se lidi před sebou převlíkají a zahlídnou si třeba i zadek, není to problém pro nikoho.
@tiffany píše:
No vidíš, tak pak se nediv, jak na tebe reaguju.
ale já se naopak nedivím naopak… ![]()
já mám jasno
@jdukolem píše:
a ty ve formě jak odpovídáš nepodsouváš vůbec nic.. jen vyjadřuješ názor- aha tak ano..když myslíš, ale na tuto hru neskáču.., to sis špatně vybrala - smiř se s tím nejsem vhodný objekt
a zkus si to po sobě přečíst at vidíš že akce a reakce jsou spojené nádoby
…to je vše co k tomuto chci říct dál už se debaty na toto téma účastnit nebudu nemám ráda manipulaci v jakékoliv formě ani tu pseudoosvícenou.
A lézt mi sem bez podprsenky, to jsi si špatně vybrala, na tuhle hru ti neskáču. Prčá… Opravdu je to tu legrace. ![]()
@jdukolem píše:
ale já se naopak nedivím naopak…
já mám jasno
To já taky, tak v čem máš problém?
@Meed hele tímhle mě nepomůžeš, a jestli jsi to nepochopila jakožto asi fakt ne, tak se ptám jak jí to mám říct. Viz tady. nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím. (zkopírováno z prvního příspěvku) Příště radím, přečti si to vícekrát, když napoprvé ten dotaz tam nevidíš. ![]()
holky já už nemám sílu
každé druhé to musím překládat, to to mám fakt tak složitě napsáno?
prosím neřešte to, že mi to vadí, prostě vadí, to se nezmění.
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo… ![]()
A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění… ![]()
Závidím slečně, že si to může dovolit…mít na to prsa, taky si podprsenku neberu
(k výše psané poznámce - jít za švagrovou nepovažuji za společenský styk
)
Příspěvek upraven 02.09.14 v 16:42
@Nik77 píše:
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo…A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění…
Můžeš definovat ten „společenskej styk“?
@verulicek hele ona není naše příbuzná, známe ji půl roku, chodí sem občas, párkárt do měsíce..a kdyby ti snacha chodila v průsvitném triku před manželem hráli by jste společenskou hru a ona by předváděla nějakou pozici a u toho bylo vidět téměř vše, nevadilo by ti to? ![]()
Tohle tu ale fakt neřeším, jestli mi to vadí nebo ne, nebo i ostatním tak to je snad fuk ne ![]()
@tiffany píše:
Můžeš definovat ten „společenskej styk“?
pro mě společenský styk se všem krom mého muže, kdybychom bydleli sami, tak si klidně bez podprdy budu chodit před ním, ale ne před ostatníma. Ani až budou moje děti velký, tak to dělat nebudu..není to prostě hezký, i kdybych měla prsa jak ze žurnálu!!
![]()
@verulicek tak ale ono jím je - a zakl není její tchýně ![]()
No a když pominu etiketu, tak neznám obyč tričko, které by prsa nedeformovalo a spíš to nevypadalo blbě
To tak tílka, a nebo úplně bez… ![]()
@Nik77 píše:
Ve společenském styku žena nikdy nevychází bez podprsenky - ale zdá se, že mnoho uživatelek emimina si prozatím základní pravidla etikety ještě neosvojilo…A to, jaká ta prsa jsou, na této skutečnosti nic nemění…
jasny a vyhrozuji prave tou etiketou ![]()