Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
2.9.14 16:05
@jdukolem píše:
aha takže ty vyjadřuješ názor, kdežto já podsouvám.. taky zajímavej postoj :mrgreen:

Ano v té formě, co jsi to napsala mi něco podsouváš. Zkus si to po sobě přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 16:06

@tiffany jezismarja co to placas? ty poznas podle pismenek ze rvu? nebo co? dyt jsme uplne v klidu, poslu ti klidne smajliky abys pochopila ty just jeste prisolis :roll: asi dosli jine argumenty nebo co :?

• Citovat
  • Upravit
4398
2.9.14 16:07
@Anonymní píše:
Teda holky, já se nestačím divit, co z mého dotazu vzniklo :mrgreen: já čekala pár řádků rad co a jak podniknout, komu nebo jak to říct, nějaké finty a tak, ale toto 8o 8o je úplně jedno jestli mi to vadí protože žárlím, nebo protože mě to ruší, nebo protože prostě jsem doma a ona je na návštěvě, to je úúplně nepodstatné, to tu řešíte pouze vy!! Já chtěla jen vědět ty rady, neb mě to prostě vadit nepřestane i když mě řeknete, že prostě jen třeba žárlím.. :nevim:

Ja chapu proc a ze ti to vadi…Spis reaguju na jine kometare, ktere mi pripadaji pres caru…Jinak jsem ti uz psala, ze hi to mas rict, i kdyz se tim ty vztahy fakt nejspis pokazi…Anebo zacne schvalne provokovat jeste vic :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@KackaDoup píše:
@tiffany jezismarja co to placas? ty poznas podle pismenek ze rvu? nebo co? dyt jsme uplne v klidu, poslu ti klidne smajliky abys pochopila ty just jeste prisolis :roll: asi dosli jine argumenty nebo co :?

viz můj minulý příspěvek na tebe, můžeš si to dohledat na netu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@tiffany nic radeji :kytka: uz te nestiham :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 16:08
@KackaDoup píše:
@tiffany jezismarja co to placas? ty poznas podle pismenek ze rvu? nebo co? dyt jsme uplne v klidu, poslu ti klidne smajliky abys pochopila ty just jeste prisolis :roll: asi dosli jine argumenty nebo co :?

Jo a psát někomu že plácá je taky neslušné i když u toho máš oblečenou podprsenku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 16:09
:lol: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.9.14 16:10

Vy se tu ještĕ pořád hádáte? :mrgreen: :mrgreen: 8o

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.9.14 16:11

@Silwinka87 už ne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.9.14 16:11
  • Citovat
  • Upravit
12272
2.9.14 16:12

@Silwinka87 já se nehádám. Já si tu trénuju asertivní komunikaci s netolerantními lidmi :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.9.14 16:13

Koukám že ty jsou dvě skupiny diskutujících jedna skupina může chodit bez podprsenky a ta druhá nemůže a lezou ji na nervy holky z první skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
2.9.14 16:14
@MartinKa36 píše:
Koukám že ty jsou dvě skupiny diskutujících jedna skupina může chodit bez podprsenky a ta druhá nemůže a lezou ji na nervy holky z první skupiny.
:lol: to rozhodne, rozhodne o tomto to tady je :lol:

Příspěvek upraven 02.09.14 v 16:14

• Citovat
  • Upravit
49159
@tiffany píše:
Ano v té formě, co jsi to napsala mi něco podsouváš. Zkus si to po sobě přečíst.

a ty ve formě jak odpovídáš nepodsouváš vůbec nic.. jen vyjadřuješ názor- aha tak ano..když myslíš, ale na tuto hru neskáču.. ;), to sis špatně vybrala - smiř se s tím nejsem vhodný objekt ;) a zkus si to po sobě přečíst at vidíš že akce a reakce jsou spojené nádoby ;)…to je vše co k tomuto chci říct dál už se debaty na toto téma účastnit nebudu nemám ráda manipulaci v jakékoliv formě ani tu pseudoosvícenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
@MartinKa36 píše:

Ale proč nemůžou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová