Daruji tchýni, značka spěchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6975
4.9.14 13:23
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem se :mrgreen:Ale neda mi to :think:
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery :nevim: :nevim:

To byl asi jejich vrcholny vykon nebo ta genetika zase jednou prekvapila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
4.9.14 13:24
@Anonymní píše:
Já jsem ale nic o úžasném partnerovi nepsala :mrgreen:

tak to máš na prd partnera i tchýni? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
4.9.14 13:24
@Anonymní píše:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 13:25

Předělávám si ho k obrazu svému :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3767
4.9.14 13:28

Až si ti naši slaďoučcí chlapečci za dvacet let přivedou domů svou nastávající, už tu vidím ty diskuze na téma „Co si to proboha ten náš přitáhl domů…? :mrgreen: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.9.14 13:28
@Anonymní píše:
:pankac: :mrgreen:

@Callipo90 a ne o tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
4.9.14 13:29

Taky přihazuji jeden exemplář do nabídky! ufňukaný, vztahovačný, sebelítostivý… Zájemci hlaste se mi do SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
@Antoa píše:
To byl asi jejich vrcholny vykon nebo ta genetika zase jednou prekvapila :mrgreen:

no hlavne abychom my byly jednou lepsi :mrgreen:

@Adrasteia :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Adrasteia píše:
Až si ti naši slaďoučcí chlapečci za dvacet let přivedou domů svou nastávající, už tu vidím ty diskuze na téma "Co si to proboha ten náš přitáhl domů…? :mrgreen: "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3767
4.9.14 13:33

No až ten můj nějakou dovalí, to bude ještě dobrý, ale až budou mít dítě… To si asi budu muset vyříznout jazyk, jak se znám. Co když ona bude všechno s tím dítětem dělat blbě? :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
4.9.14 13:34
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem se :mrgreen:Ale neda mi to :think:
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery :nevim: :nevim:

Přesně to taky nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 13:35
@Adrasteia píše:
No až ten můj nějakou dovalí, to bude ještě dobrý, ale až budou mít dítě… To si asi budu muset vyříznout jazyk, jak se znám. Co když ona bude všechno s tím dítětem dělat blbě? :think: :mrgreen: :mrgreen:

Tak jí samozřejmě dáš patřičně najevo, že je úplně blbá a jak se to dělá správně :lol: pak se z Vás stanou BFF… a zazvonil zvonec a pohádky je konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
4.9.14 13:41
@Callipo90 píše:
Tak jí samozřejmě dáš patřičně najevo, že je úplně blbá a jak se to dělá správně :lol: pak se z Vás stanou BFF… a zazvonil zvonec a pohádky je konec :lol:
:palec:
Ještě mě napadá, že bych si mohla mezi čtyřma očima promluvit se synem, že jeho manželka všechno dělá úplně blbě, aby jí domluvil, že to s ní myslím dobře, a jako podporu bych navrhla, že k nim budu tak třikrát denně chodit všechno kontrolovat, jestli mi dají klíče…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.9.14 13:43

A nedá mi to nenapsat: jsou i tchýně, které jsou hodné a milující babičky, pomáhají, ale nevnucují se!!! Fakt, mám takovou. V šestinedělí nám nosila jídlo domů, stačilo jen ohřát, ptala se, na co mám chuť a to pak uvařila. Kdybych jí řekla, tak by nám snad i uklidila… Malýho má moc ráda a těší se, že ho bude hlídat. Dvakrát už chvíli hlídala, v obou případech na ní malej většinu doby řval a ani to ji neodradilo. :kytka: A nekecá nám do ničeho. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 13:59
@mia.p píše:
A nedá mi to nenapsat: jsou i tchýně, které jsou hodné a milující babičky, pomáhají, ale nevnucují se!!! Fakt, mám takovou. V šestinedělí nám nosila jídlo domů, stačilo jen ohřát, ptala se, na co mám chuť a to pak uvařila. Kdybych jí řekla, tak by nám snad i uklidila… Malýho má moc ráda a těší se, že ho bude hlídat. Dvakrát už chvíli hlídala, v obou případech na ní malej většinu doby řval a ani to ji neodradilo. :kytka: A nekecá nám do ničeho. :srdce:

Půjčíš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová