Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem seAle neda mi to
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery![]()
To byl asi jejich vrcholny vykon nebo ta genetika zase jednou prekvapila ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem ale nic o úžasném partnerovi nepsala
tak to máš na prd partnera i tchýni? ![]()
Až si ti naši slaďoučcí chlapečci za dvacet let přivedou domů svou nastávající, už tu vidím ty diskuze na téma „Co si to proboha ten náš přitáhl domů…?
“
Taky přihazuji jeden exemplář do nabídky! ufňukaný, vztahovačný, sebelítostivý… Zájemci hlaste se mi do SZ ![]()
@Antoa píše:
To byl asi jejich vrcholny vykon nebo ta genetika zase jednou prekvapila
no hlavne abychom my byly jednou lepsi ![]()
@Adrasteia píše:
Až si ti naši slaďoučcí chlapečci za dvacet let přivedou domů svou nastávající, už tu vidím ty diskuze na téma "Co si to proboha ten náš přitáhl domů…?"
No až ten můj nějakou dovalí, to bude ještě dobrý, ale až budou mít dítě… To si asi budu muset vyříznout jazyk, jak se znám. Co když ona bude všechno s tím dítětem dělat blbě?
![]()
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem seAle neda mi to
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery![]()
Přesně to taky nechápu ![]()
@Adrasteia píše:
No až ten můj nějakou dovalí, to bude ještě dobrý, ale až budou mít dítě… To si asi budu muset vyříznout jazyk, jak se znám. Co když ona bude všechno s tím dítětem dělat blbě?![]()
![]()
Tak jí samozřejmě dáš patřičně najevo, že je úplně blbá a jak se to dělá správně
pak se z Vás stanou BFF… a zazvonil zvonec a pohádky je konec ![]()
@Callipo90 píše:
Tak jí samozřejmě dáš patřičně najevo, že je úplně blbá a jak se to dělá správněpak se z Vás stanou BFF… a zazvonil zvonec a pohádky je konec
A nedá mi to nenapsat: jsou i tchýně, které jsou hodné a milující babičky, pomáhají, ale nevnucují se!!! Fakt, mám takovou. V šestinedělí nám nosila jídlo domů, stačilo jen ohřát, ptala se, na co mám chuť a to pak uvařila. Kdybych jí řekla, tak by nám snad i uklidila… Malýho má moc ráda a těší se, že ho bude hlídat. Dvakrát už chvíli hlídala, v obou případech na ní malej většinu doby řval a ani to ji neodradilo.
A nekecá nám do ničeho. ![]()
@mia.p píše:
A nedá mi to nenapsat: jsou i tchýně, které jsou hodné a milující babičky, pomáhají, ale nevnucují se!!! Fakt, mám takovou. V šestinedělí nám nosila jídlo domů, stačilo jen ohřát, ptala se, na co mám chuť a to pak uvařila. Kdybych jí řekla, tak by nám snad i uklidila… Malýho má moc ráda a těší se, že ho bude hlídat. Dvakrát už chvíli hlídala, v obou případech na ní malej většinu doby řval a ani to ji neodradilo.A nekecá nám do ničeho.
Půjčíš??? ![]()