Daruji tchýni, značka spěchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
994
4.9.14 13:02
@Kelsey píše:
Koupíme jim dovolenou do vesmíru :kytka:.

pouze jednosměrnou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.9.14 13:03
@Anonymní píše:
Daruji tchýni, značka SPĚCHÁ!!! Myslím, že to mluví za vše :pocitac:

vymění za tu svoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 13:04

Tak já nepotřebuju aby mi malého hlídala nějak hodně, ale třeba jednou za rok na pár hodin večer, aby jsme si mohli dojít někam s přítelem sednout by mohla. A asi zklamu, ani neuklízí… No ale dnes mě rozštípla na maximum. Včera jsem se s tím mým pohádala a dnes jsem si musela něco zařídit ve městě, tak jsem vzala malýho a jeli jsme nanecelé 2 hodiny a ona už tomu mýmu dávala echo, že nejsem doma :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jsem ji sjela na dvě doby a řekla jsem ji, ať nechá ke vchodu nainstalovat píchačky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
140240
4.9.14 13:07
@Callipo90 píše:
A jak to můžeš vědět??? :lol: :lol: :lol: jsi nějaká vědma či co??? :lol: Trošku nadsázky, vtipu diskuzím nikdy neuškodí a je dobré to brát s humorem ;)

právě, že to beru s humorem, proto jsem to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 13:09
@mojmira píše:
právě, že to beru s humorem, proto jsem to napsala.

Záleží jaký typ humoru myslíš, spíš mi to přijde jako lehké rýpnutí ;) ale z psaného textu to není poznat, takže se omlouvám, asi by neuškodil smajlík příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
4.9.14 13:09

Po precteni vasich prispevku se tu dusim smichy.

Příspěvek upraven 17.02.15 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
4.9.14 13:10
@Callipo90 píše:
Záleží jaký typ humoru myslíš, spíš mi to přijde jako lehké rýpnutí ;) ale z psaného textu to není poznat, takže se omlouvám, asi by neuškodil smajlík příště.

fajn, fajn :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 13:11
@Antoa píše:
Vsem moc dekuji. Po precteni vasich prispevku se tu dusim smichy.
Ja mam tchyni naprosto prisernou, ale je 100km daleko a vidime se tehdy, kdy nam se tam chce jet. Manzel ji uz vubec nemusi.
Mit ji pobliz tak bych ji taktez darovala s granulemi i zakladni vybavou smradlaveho obleceni. Jen bych ji asi pri predvadeni pripadnemu zajemci musela zalepit hubu.
PS: jen tak premyslim, copak o nas za par roku budou psat nase snachy. Ja totiz budu strasna bestie :mrgreen:

Tak pokud máš v plánu být strašná bestie, tak asi to samé co se tu píše teď, to je jednoduché :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.9.14 13:13

Jen si ji nech :mrgreen: Ja pred par lety, pod podobnou diskuzi psala jaka je ta moje skvela!!! :roll: No dnes jsem rada, ze uz je to ex tchyne a dva roky jsem o ni nezavadila!! Mamka soucasneho pritele zije 450 km daleko a co je nejlepsi? Jeste ji neznam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.14 13:14
@veeeraf píše:
pouze jednosměrnou :))

jasné jen jednosměrnou, za zpáteční nebudu utrácet,
chce to vylký triskáč, všechny tam naskládat a čau bábi :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.9.14 13:20

Pro pobaveni dobry zasmala jsem se :mrgreen:

Ale neda mi to :think:
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
4.9.14 13:21
@Callipo90 píše:
Tak pokud máš v plánu být strašná bestie, tak asi to samé co se tu píše teď, to je jednoduché :lol:
:mrgreen:

Příspěvek upraven 02.07.17 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
4.9.14 13:21

Pridam se, tak tu svoji daruji a prispeji klidne i na odvoz nebo dovezu :-D bohuzel bydli s nama a stale mi dava najevo, ze ona tam zije pres 40 let, tak ona je tam panem a vse se bude delat podle ni, ale sama se z kresla nezvedne a neuklidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 13:22

Já jsem ale nic o úžasném partnerovi nepsala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
4.9.14 13:22
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem se :mrgreen:Ale neda mi to :think:
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery :nevim: :nevim:

tak například ta moje ho prakticky nevychovala, ale to sem nepatří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová