Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Koupíme jim dovolenou do vesmíru.
pouze jednosměrnou ![]()
@Anonymní píše:
Daruji tchýni, značka SPĚCHÁ!!! Myslím, že to mluví za vše
vymění za tu svoji…
Tak já nepotřebuju aby mi malého hlídala nějak hodně, ale třeba jednou za rok na pár hodin večer, aby jsme si mohli dojít někam s přítelem sednout by mohla. A asi zklamu, ani neuklízí… No ale dnes mě rozštípla na maximum. Včera jsem se s tím mým pohádala a dnes jsem si musela něco zařídit ve městě, tak jsem vzala malýho a jeli jsme nanecelé 2 hodiny a ona už tomu mýmu dávala echo, že nejsem doma
Jsem ji sjela na dvě doby a řekla jsem ji, ať nechá ke vchodu nainstalovat píchačky ![]()
@Callipo90 píše:
A jak to můžeš vědět???![]()
![]()
jsi nějaká vědma či co???
Trošku nadsázky, vtipu diskuzím nikdy neuškodí a je dobré to brát s humorem
právě, že to beru s humorem, proto jsem to napsala.
@mojmira píše:
právě, že to beru s humorem, proto jsem to napsala.
Záleží jaký typ humoru myslíš, spíš mi to přijde jako lehké rýpnutí
ale z psaného textu to není poznat, takže se omlouvám, asi by neuškodil smajlík příště.
Po precteni vasich prispevku se tu dusim smichy.
Příspěvek upraven 17.02.15 v 20:57
@Callipo90 píše:
Záleží jaký typ humoru myslíš, spíš mi to přijde jako lehké rýpnutíale z psaného textu to není poznat, takže se omlouvám, asi by neuškodil smajlík příště.
fajn, fajn
![]()
@Antoa píše:
Vsem moc dekuji. Po precteni vasich prispevku se tu dusim smichy.
Ja mam tchyni naprosto prisernou, ale je 100km daleko a vidime se tehdy, kdy nam se tam chce jet. Manzel ji uz vubec nemusi.
Mit ji pobliz tak bych ji taktez darovala s granulemi i zakladni vybavou smradlaveho obleceni. Jen bych ji asi pri predvadeni pripadnemu zajemci musela zalepit hubu.
PS: jen tak premyslim, copak o nas za par roku budou psat nase snachy. Ja totiz budu strasna bestie
Tak pokud máš v plánu být strašná bestie, tak asi to samé co se tu píše teď, to je jednoduché ![]()
Jen si ji nech
Ja pred par lety, pod podobnou diskuzi psala jaka je ta moje skvela!!!
No dnes jsem rada, ze uz je to ex tchyne a dva roky jsem o ni nezavadila!! Mamka soucasneho pritele zije 450 km daleko a co je nejlepsi? Jeste ji neznam
![]()
@veeeraf píše:
pouze jednosměrnou
jasné jen jednosměrnou, za zpáteční nebudu utrácet,
chce to vylký triskáč, všechny tam naskládat a čau bábi
![]()
Pro pobaveni dobry zasmala jsem se ![]()
Ale neda mi to ![]()
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery
![]()
@Callipo90 píše:
Tak pokud máš v plánu být strašná bestie, tak asi to samé co se tu píše teď, to je jednoduché
Příspěvek upraven 02.07.17 v 21:29
Pridam se, tak tu svoji daruji a prispeji klidne i na odvoz nebo dovezu
bohuzel bydli s nama a stale mi dava najevo, ze ona tam zije pres 40 let, tak ona je tam panem a vse se bude delat podle ni, ale sama se z kresla nezvedne a neuklidi.
@quinny píše:
Pro pobaveni dobry zasmala jsem seAle neda mi to
Jak tak priserne baby mohly vychovat pro vas tak uzasne partnery![]()
tak například ta moje ho prakticky nevychovala, ale to sem nepatří ![]()