D.A.S zkušenosti

17014
4.2.13 10:29

D.A.S zkušenosti

Ja funguje toto pojištění? Má to někdo a již využil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8504
4.2.13 10:49

@monika32 Pojištění nemám. Funguje asi tak, že v případě „události“, kdy budeš potebovat právní pomoc ti přidělí některého ze svých právníků a ten tě bude zastupovat. Mám zkušenost z druhé strany, kdy jsme v zastoupení klienta (dělám advokacii) řešila nějaký případ s člověkem, který byl zastoupen D.A.S.kou a vyhodnotila jsem to tak, že se právník příliš nesnažil a v podstatě hned, jak jsem trošku postrašila, tak ustoupil a svému klientovi to „nějak“ vysvětlil…takže takového právníka já bych nechtěla a pojistit bych se tam nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.2.13 10:53

Já bych chtěla někoho, kdo to má. Občas by se jistě právní rada hodila. Tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.2.13 11:02

Máme, teda manžel-ale vztahuje se i an rodinu. na „velký“ věci envím, ale co se týče třeba vymáhání dluhu an nájemném, kde se ti envyplatí právníka zaplatit páč by to bylo víc než dluh tak jsou super. a co se týče třeba vyřizování reklamací tak d. a.s funguje jakou kouzelné zaklínadlo :mrgreen: a manžel přes ně řešil třeba i odtah auta kvuli čištění ulic-byl dlouhodobě mimo čr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.2.13 11:03

@monika32 zkušenost mám v rodině, za mě jsou to vyhozené peníze, neprofesionální přístup a byli naprosto laxní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.2.13 11:08
@spiky01 píše:
Máme, teda manžel-ale vztahuje se i an rodinu. na „velký“ věci envím, ale co se týče třeba vymáhání dluhu an nájemném, kde se ti envyplatí právníka zaplatit páč by to bylo víc než dluh tak jsou super. a co se týče třeba vyřizování reklamací tak d. a.s funguje jakou kouzelné zaklínadlo :mrgreen: a manžel přes ně řešil třeba i odtah auta kvuli čištění ulic-byl dlouhodobě mimo čr

A kolik se platí na rodinu, máte to nejkoplexnější? Co se vztahuje na všechno? :think: No právě nám by se občas hodila právnická rada, kde se právník nevyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.2.13 11:09
@lukresia píše:
@monika32 zkušenost mám v rodině, za mě jsou to vyhozené peníze, neprofesionální přístup a byli naprosto laxní

A co jste potřebovali řešit? Nějakou maličkost? Já chápu že to psát nemůžeš, ale jako jestli to bylo něco velkého. Mě jde o takové drobnější věci :think: Tak furt nevím a na jejich stránkách se toho moc nedozvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.2.13 11:12

@monika32 já ti to písnu do SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
4.2.13 11:54

@monika32 hele cenově nemužu sloužit, manžel je tam několik let a má starší smlouvu, dneska jsou už jiný ceny, navíc to má i an podnikání kde je cena zas vyšší než jen an domácnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.20 14:46

Rozhodně nemohu doporučit. Zjednával jsem si pojištění kvuli konkrétnímu případu kdy mi úřad odmítal vydat ŘP i dlouho poté co jsem naplnil všechny požadavky (mám SK občanství, a řp jsem dělal v ČR kde několik let žiju a pracuji). Při sjednáváni pojištění jsem se jich ptal přímo na souvislosti s mym případem a zdali mi po sjednání pojištění budou vědět pomoct, tehdy mi byli podány zavádéjíci informace hned ve 2. věcech. 1. Bylo mi řečeno že ovšem, že mi budou védět pomoc, že prej od toho jsou tady, doporučili mi program do kterého muj případ spadal a chystal se podpis smlouvy. Dále jsem se ptal hned i na to jak smlouvu pak vypovědět, jelikož jsem ho zakládal pouze kvuli jednomu případu s ŘP nechtěl jsem si to platit déle než nezbytně nutnou dobu. Tam mi bylo řečeno že pojišténí neni za potřebí vypovídat, že si ho mužu sjednat na dobu určitou, minimalně však na délku jednoho roku. Tak budíž, podepsal jsem to. A po roku mi naučtovali rovnou další rok, který jsem ovšem odmítal zaplatit jelikož jsem smlouvu sjednával na dobu určitou. Stavil jsem se tam osobně zeptat zdali si ze mně delají dobrý den, a bylo mi řečeno že smlouvy na dobu určitou vubec nevedou, že vždy na dobu neurčitou a pokud to nezaplatim postoupí to dál k soudu. Tolik k D. A.S a to jsem ješté zapoměl zmínit, že s ŘP mi vuzbec nepomohli a odbyli mě s tým, že muj případ započal již v době před sjednáním pojištění, tedy se na nej nevztahuje a nemají další povinnost o tom se mnou konzultovat. Banda zloděju v oblecích které rýžuje na zoufalství lidí, nic víc D. A.S není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
8.9.20 17:45

Pojištění se obecně vztahuje na nahodilé věci. Takže pokud „problém“ již nastal a já se pojistím druhý den, je vcelku jisté, že se na to pojistné krytí nevztahuje. A je jedno, jestli jde o „člověka“ (životní pojištění), věc (majetek, auto..), nebo „službu“- právní krytí. A při podpisu smlouvy je jasně stanoveno, na jak dlouho je. Případně je vhodné/ nutné zjistit výpovědní lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.21 15:44

D.A.S

Zkušenost přímo na DAS nemám, ale zvažujem. Tchán ji měl když žil a vím že ji využil když koupil auto, ale nevím co přesně řešil. Ale vraceli mu pak 70tis. z ceny auta. A opak něco s nájemníky. Ale o čem vím tak DAS hrála roli v případě jedné rodiny zde ve vchodě. Syn nájemce prodával fiktivně věci na internetu (pladby na účet partnerky)a dobírky a věci neposílal nebo posílal prázdné balíčky na dobírku. Někdo to dal DAS  a ta to nějak podala Polici a ta to prosetrovala jako přestupek a pak jako tresny čin. On je teď ve vězení nevím na kolik, jeho teď bývalá partnerka(má karadka) má podmínku že ji chodili peníze na účet, kvalifikovanou za obohacování a nakládání s cizíma penězmi. Musí teď i platit veškeré náklady DAS a vracet  peníze a to jí prý vystopovaly podle čísla účtu že nereagovala na vrácení peněz. Kvuli trestnímu stíhání nemůže ani na insolvenci a to všechno kvůli chlapa. Za to manžel nad DAS zvažuje. Hodlá jít podnikat a raději zaplatit 7tis ročně než náhodou zaplatit náhodou 40 i víc tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat