Dát už do dětské postele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
27.7.18 13:15

Ja jsem teda asi z jiny planety, ale mam taky 17ti mesicni dite a do velky postele by me ani ve snu nenapadlo ho davat 8o Tam by nespala ani nahodou a tisickrat vylezla… V nasi rodine spaly vsechny deti v detsky postylce snad do tri let 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.18 13:17

Mala sla v roce a pul do velke. Zarizovali jsme ji novy pokoj a prislo mi zbytecne kupovat mensi postel. Ma normalni velkou, ktera se da i rozlozit na dvojluzko. Jeden cas tam spavala sama, dokoupila jsem zabranu a v pohode :palec: Ted mame rozlozeno a spavam s ni, protoze vedle manzela se nevyspim. Takze za me klidne ano :palec: koupit zabranu a odpadnou ti za dva roky starosti co s malou posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
27.7.18 13:21

@Lamátko my jsme dávali děti do velké postele, když jsme se přestěhovali do baráku, staršímu bylo 2 a půl a mladší 16 měsíců, oba to zvládli v pohodě a hned líp spinkali, jak měli víc místa :) mají spojené postele a z každé strany zábranu. Nejmladší (10 měsíců) už s nima taky spinká v pokojíčku, a plánuju, že postel taky dáme takhle brzo, už teď ji je postýlka malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.18 13:22
@Pajka89 píše:
Ja jsem teda asi z jiny planety, ale mam taky 17ti mesicni dite a do velky postele by me ani ve snu nenapadlo ho davat 8o Tam by nespala ani nahodou a tisickrat vylezla… V nasi rodine spaly vsechny deti v detsky postylce snad do tri let 8o
:think: to se lisi dite od ditete. Nase mala zase od pul roka nemohla spavat v miminkovske postylce. Koncetiny se ji zasekavaly mezi sprusle jak se tam v noci tocila a nebo nechtela lezet a porad se o sprusle stavela. V klasicke posteli lehne, chvilku se tam smudla, napije se a spi. To chce vyzkouset, pak zakladatelka uvidi jestli to ditku vyhovuje :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
27.7.18 13:35

Ono si to nejak naplanujete a muze to byt jinak. My jsme koupili synovi k 2.narozeninam velkou postel (rovnou 140cm sirokou),aby uvolnil miminku postylku(bylo to s predstihem a nerikali jsme mu,ze bude pro mimco).Postylky se ale nechtel vzdat,tak jsme ho nenutili a museli pro 2.dite pujcit druhou. Az cca v 30ti mesicich se rozhodl,ze chce do velke (mame ale dost mista,takze mel v pokojiku oboji). Pokud vam nevyleza,tak bych ju asi jeste nechala v postylce. A pokud chcete poridit postel,tak ne detskou,ale rovnou normalni se zabranou;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.7.18 14:57

@Pajka89 A to ses nebála, že se dítě při vylézání a následném padu vážně zrání. Obě děti začali právě kolem toho roku a půl vylézat, tak mi velká postel přišla bezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
27.7.18 15:00

Starší šel do velké postele ve 2,5 letech. Od roka a půl uměl přelézat postýlku.
Mladší má taky 17 měsíců, ale co v té postýlce předvádí 8o , tomu by na velké posteli nepomohla ani zábrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.7.18 20:19

@Adelka951 Ne, nase zatim vylezt neumi. A az bude vypadat, ze to preleze, tak ji prisroubujem rost jeste niz :nevim: Nejakou zabranu u velke postele by prelezla okamzite a chodila by po byte 8o A hned by neco vyvedla nebo nekde spadla… To bych s ni musela spat v pokojicku celou noc i ja :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí