Datum narození dcery - hodně náhod :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terka_83
1.4.13 22:19
@harpyje píše:
Jo s číslama je sranda, jak se to sejde: třeba jedno z mých dětí - na výročí smrti mého tatínka mi, těhotné, oznámili, že miminko bude bud hodně nemocné, spíše však se nedožije porodu. Pak se zdravé narodilo a po porodu v porodnici tak přemýšlím, jak jsem stará, a došlo mi, že je mi na den přesně tolik jako mojí mamince když tatínek umřel. pak přišel domu poštou rodný list, já nadávám, že si zaboha nezapamatuju rodné číslo, maminka na to mrkne - a prý se mi to bude dobře pamatovat, bo je tam rok narození mého tatínka, a kolik mu bylo když jsem se narodila já. Ale potomek dědečkovi vůbec není podobný :mrgreen:

To je teda složité, musela jsem to přečíst několikrát! :oops: Ale teda fakt síla!

• Citovat
  • Upravit
6021
1.4.13 22:27
@Edita27 píše:
Nám se narodila dcera 2.11.2012. v 11:11.Ještě jsme si dělali srandu 2 hod. před porodem -teda já v rámci možností-že by se mohla narodit 11:11.hod.JAKO KDYBY NÁS slyšela. :-)
:mavam: ve stejný den se nám narodil syn :mrgreen: ale v 17:30 :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.4.13 22:36

Holky, ted nebudu mluvit o cislech ale jmenech, je to taky sila, snad se to sem alespon trochu hodi :oops:

Mela jsem za celej zivot ( od 15 let) 5 vaznejsich vztahu ( chozeni dele jako pul roku) a vsech tech kluku tatinci se jmenovali Milan :lol: nikdy jsem to dopredu nevedela:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.4.13 22:36

Ja jsem si zase vsimla, ze se v rodine opakuji znameni! Babicka a deda blizenci, ja! Tata stir, syn stir. Mama kozoroh, manzel ex kozoroh. Pritel beran a cekame beranka! Nebo bydliste kde nebo 2× bydliste, kde jsem nebyla stastna melo soucet cisel 6! Ja 6.6. Zajimavy! 87 a 141

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terka_83
1.4.13 22:43
@Janichka píše:
Holky, ted nebudu mluvit o cislech ale jmenech, je to taky sila, snad se to sem alespon trochu hodi :oops:Mela jsem za celej zivot ( od 15 let) 5 vaznejsich vztahu ( chozeni dele jako pul roku) a vsech tech kluku tatinci se jmenovali Milan :lol: nikdy jsem to dopredu nevedela:D
:mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Terka_83
1.4.13 22:45
@Nelly 66 píše:
Ja jsem si zase vsimla, ze se v rodine opakuji znameni! Babicka a deda blizenci, ja! Tata stir, syn stir. Mama kozoroh, manzel ex kozoroh. Pritel beran a cekame beranka! Nebo bydliste kde nebo 2× bydliste, kde jsem nebyla stastna melo soucet cisel 6! Ja 6.6. Zajimavy! 87 a píše: Více

jn, to mi taky přijde, že pořád dokola, dcera je v tom červnu a od manžela rodina tež včetně jeho blíženci, u nás sam lev, a váhy…

• Citovat
  • Upravit
3142
1.4.13 22:45

Mně se první syn narodil v den úmrtí manželova dědečka (zemřel cca o 5 let dříve). Syn se narodil 9 dní před termínem, tak to beru jako jasné znamení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
1.4.13 22:47
@Terka83 píše:
Taky pěkna náhodička, aspoň si to zapamatuješ :palec:

jj kdybych to měla o jedno číslo pusunutý je tam i můj rok narození :D

• Citovat
  • Upravit
1755
1.4.13 22:59

@Terka83 blizenec a lev super dvojka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.4.13 23:03

Nebo jedna kartarka mi vestila podle tel cisla, vse scitat na 1 cislo. 4ku maji vsichni falesni lide a me to sedlo hned u 3 lidi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.4.13 23:04

K zakladetelce, číslo popisné máme 666 :mrgreen:, lidi se nad tím nezapomenou samozřejmě pozastavit. Zatím žádnou újmu nepociťujem. ;)
Přispěju s troškou do mlýna - u nás znamení (manža + syn - kozorozi, já a 1. dcera - blíženci, 2. dcerka si už jede sólo - rybka).
Ještě zajímavější věc, taková osudová, řekla bych.
K synovi jsme chtěli druhé, což se nedařilo kvůli genetice (potraty), dočkali jsme se po 2 letech. Máme holčičku :), narozená 5.6. ve stejný den, co moje mami, která nás před lety opustila. Tak říkám, že jí mám od ní, protože další dcerka se povedla hned, na první pokus ;).
Taky jsem schopná se upínat na čísla, vyberu si vždy to, co se mi hodí. Ale pokud je něco tak okatého, zamyslím se, co tím jako chce kdo říct. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
1.4.13 23:04

Syn se narodil 22.10.2012 v 1vnoci taky stejná čísla a nic nepozoruji jen se skoro každý den podívám na mobil a ukazuje mi 22:22,ale to je asi náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.4.13 23:08

Já jsem se taky narodila na narozeniny tatínka mé mamky (v té době byl již asi 7 let po smrti). A to jsem si na to datu, pro změnu čekala - jsem 3 týdny přenošená (byla bych jeho první vnučka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
1.4.13 23:17

@Gozra ja jsem potratila 3× a budu mit 3 ditko. Jako kdyby ta dusicka se vracela. Prvni potrat jsem mela 1.3. 13.3. Umrela prababicka a rekla mi, ja ti poslu az tam budu blondatou holcicku! Fakt ji mam! Bude ji 10! Narodila se 30.6.2003. Takze ja mam vsude trojky, mala ma byt 2013 a jestli 3ho, tak to bude pecka! Take se porad budim 3.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.4.13 23:22

My máme hodně trojek, do porodnice jsme dorazili v 23:30, dcera se narodila 23.3.2012 v 15:35 (tedy ve 3 hodiny 35 minut), mě bylo v den porodu 23, přítelovi 30, ležela jsem na pokoji číslo 3…rozkojila jsem se třetí den po porodu :lol: Letos první narozeniny, 23.3.2013 :)

Příspěvek upraven 01.04.13 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat