Datum narození dcery - hodně náhod :o)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Edita27 píše:
Nám se narodila dcera 2.11.2012. v 11:11.Ještě jsme si dělali srandu 2 hod. před porodem -teda já v rámci možností-že by se mohla narodit 11:11.hod.JAKO KDYBY NÁS slyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ted nebudu mluvit o cislech ale jmenech, je to taky sila, snad se to sem alespon trochu hodi ![]()
Mela jsem za celej zivot ( od 15 let) 5 vaznejsich vztahu ( chozeni dele jako pul roku) a vsech tech kluku tatinci se jmenovali Milan
nikdy jsem to dopredu nevedela:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si zase vsimla, ze se v rodine opakuji znameni! Babicka a deda blizenci, ja! Tata stir, syn stir. Mama kozoroh, manzel ex kozoroh. Pritel beran a cekame beranka! Nebo bydliste kde nebo 2× bydliste, kde jsem nebyla stastna melo soucet cisel 6! Ja 6.6. Zajimavy! 87 a 141
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka píše:
Holky, ted nebudu mluvit o cislech ale jmenech, je to taky sila, snad se to sem alespon trochu hodiMela jsem za celej zivot ( od 15 let) 5 vaznejsich vztahu ( chozeni dele jako pul roku) a vsech tech kluku tatinci se jmenovali Milan
nikdy jsem to dopredu nevedela:D
- Citovat
- Upravit
@Nelly 66 píše:
Ja jsem si zase vsimla, ze se v rodine opakuji znameni! Babicka a deda blizenci, ja! Tata stir, syn stir. Mama kozoroh, manzel ex kozoroh. Pritel beran a cekame beranka! Nebo bydliste kde nebo 2× bydliste, kde jsem nebyla stastna melo soucet cisel 6! Ja 6.6. Zajimavy! 87 a píše: Více
jn, to mi taky přijde, že pořád dokola, dcera je v tom červnu a od manžela rodina tež včetně jeho blíženci, u nás sam lev, a váhy…
- Citovat
- Upravit
Mně se první syn narodil v den úmrtí manželova dědečka (zemřel cca o 5 let dříve). Syn se narodil 9 dní před termínem, tak to beru jako jasné znamení:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka83 píše:
Taky pěkna náhodička, aspoň si to zapamatuješ
jj kdybych to měla o jedno číslo pusunutý je tam i můj rok narození ![]()
- Citovat
- Upravit
Nebo jedna kartarka mi vestila podle tel cisla, vse scitat na 1 cislo. 4ku maji vsichni falesni lide a me to sedlo hned u 3 lidi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K zakladetelce, číslo popisné máme 666
, lidi se nad tím nezapomenou samozřejmě pozastavit. Zatím žádnou újmu nepociťujem. ![]()
Přispěju s troškou do mlýna - u nás znamení (manža + syn - kozorozi, já a 1. dcera - blíženci, 2. dcerka si už jede sólo - rybka).
Ještě zajímavější věc, taková osudová, řekla bych.
K synovi jsme chtěli druhé, což se nedařilo kvůli genetice (potraty), dočkali jsme se po 2 letech. Máme holčičku
, narozená 5.6. ve stejný den, co moje mami, která nás před lety opustila. Tak říkám, že jí mám od ní, protože další dcerka se povedla hned, na první pokus
.
Taky jsem schopná se upínat na čísla, vyberu si vždy to, co se mi hodí. Ale pokud je něco tak okatého, zamyslím se, co tím jako chce kdo říct. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn se narodil 22.10.2012 v 1vnoci taky stejná čísla a nic nepozoruji jen se skoro každý den podívám na mobil a ukazuje mi 22:22,ale to je asi náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se taky narodila na narozeniny tatínka mé mamky (v té době byl již asi 7 let po smrti). A to jsem si na to datu, pro změnu čekala - jsem 3 týdny přenošená (byla bych jeho první vnučka).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gozra ja jsem potratila 3× a budu mit 3 ditko. Jako kdyby ta dusicka se vracela. Prvni potrat jsem mela 1.3. 13.3. Umrela prababicka a rekla mi, ja ti poslu az tam budu blondatou holcicku! Fakt ji mam! Bude ji 10! Narodila se 30.6.2003. Takze ja mam vsude trojky, mala ma byt 2013 a jestli 3ho, tak to bude pecka! Take se porad budim 3.30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme hodně trojek, do porodnice jsme dorazili v 23:30, dcera se narodila 23.3.2012 v 15:35 (tedy ve 3 hodiny 35 minut), mě bylo v den porodu 23, přítelovi 30, ležela jsem na pokoji číslo 3…rozkojila jsem se třetí den po porodu
Letos první narozeniny, 23.3.2013 ![]()
Příspěvek upraven 01.04.13 v 23:25
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je teda složité, musela jsem to přečíst několikrát!
Ale teda fakt síla!