Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@rsisa od kluka dostávám jeho výrobky - dneska např náramek.. je mu 8 ![]()
Já dostávala taky co vyrobila tak do 10 let, ted už je velká 15 let a kupuje mi kosmetiku, náramky, náušnice nebo jen moji oblíbenou čokoládu, ale i nějaké malé pomocníky do kuchyně
je to od ní hezké
Když někam jede niky nezapomene mi něco přivést ![]()
Tak to je hezké, fakt, a co tak děti v tom věku dávají taťkům? Můj muž má syna z prvního manželství, a nikdy nic nedostane, připadá mi to divné..:-(, kluk není úplně malý.., proto sonduju, jak to kde chodí s dárkama..
@rsisa píše:
Tak to je hezké, fakt, a co tak děti v tom věku dávají taťkům? Můj muž má syna z prvního manželství, a nikdy nic nedostane, připadá mi to divné..:-(, kluk není úplně malý.., proto sonduju, jak to kde chodí s dárkama..
Tak kluci asi všeobecně nejsou dárkoví a s některými se to bohužel táhne i do dospělosti
.
tatínka nemáme
ale dává mu na hřbitov různé svoje maličkosti koupí andílka, kytičku utrhne na zahradě ![]()
Kytičky, obrázky. Letos poprvé byl syn (7,5) na táboře a přivezl nám dárky. Mně náramek a tatínkovi model motorky. Zapomněl na ségru a hrozně ho to mrzelo. Hodně nám i psal. Je to asi i o vedení, povedeme je k tomu, že když už mají peníze, už můžou potěšit nejen sebe, ale i blízké.
@LucaLuca píše:
Je to asi i o vedení, povedeme je k tomu, že když už mají peníze, už můžou potěšit nejen sebe, ale i blízké.
to je moc pěkné ![]()
@LucaLuca píše:
Kytičky, obrázky. Letos poprvé byl syn (7,5) na táboře a přivezl nám dárky. Mně náramek a tatínkovi model motorky. Zapomněl na ségru a hrozně ho to mrzelo. Hodně nám i psal. Je to asi i o vedení, povedeme je k tomu, že když už mají peníze, už můžou potěšit nejen sebe, ale i blízké.Souhlasím a kluka máte šikovného..
Jsem to blbě napsala tu svou poznámku, tak znovu - souhlasím s Tebou a máte šikovného klučinu..
@rsisa už to trošku časem přebolelo, ale i v tom pubertáckém srdíčku něco zůstalo
máme k sobě nějak blíž ![]()
Vedu ji k šetření peněz dostává kapesné, zapisuje si do sešítku kolik dostala a kolik utratila z toho kupuje dárky nebo i si přidala polovinu na mobil, koupila si brusle kéž by ji to vydrželo do dospělosti
Kupuje dárky k vánocum babiče i dědovi a samo mně ![]()
Holky, je tady tisíc diskuzí na téma, jaké dárky koupit dětem v tom a tom věku, ale žádná diskuze o tom, zda také děti dávají dárky nám, maminkám. Jak to máte vy u Vás doma, třeba i anonymně..Já mám zatím dítě malé, ale když má babi nebo tatínek narozky nebo svátek, já něco koupím (nebo s malým jdeme spolu do obchůdku)a společně popřejeme.
Spíš mě zajímá, co vám dávají starší děti, kolem 15 let. Napište, zda něco dávají a co, děkuji!!!