Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Tichošlápek píše:
Ale to jméno je hebrejské původem z bible. To nezmenis. A to, ze bude cely život muset vysvětlovat, ze se skutečně píše s A a ne U taky ne. Mne rodiče taky v záchvatu originality dali jméno, které se od bezne formy liší jedním písmenem. Neskutečně to otravuje život a měnit si ho nechci, protože by se jich to dotklo. Trochu přemýšlet o tom dítěti to chce. A ne o sobě a originalitě
To jmeno je daleko starsi nez z bible prave, ale bible ho vzala a udelala tenhle vyklad..a i kdyby bylo z bible puvodne..proc to nas vyspelou spolecnost v jedne z nejateistictejsich zemi sveta ma zajimat? Mimochodem,jen tak ze zvedavosti,jake jmeno ze ti to tak hrozne otravuje zivot?
@Eivys protože nase společnost je křesťanská ať se ti to líbí nebo ne. Ma takové základy. Navíc porad omilas jen to křesťanství, ale to, ze bude muset dítě hlaskovat jméno všude kam prijde je ti fuk
proste sobeckost pro zajímavost.
@Eivys píše:
Jsem v 30tt, bude to kluk a jméno máme vybrané Samael. Je to dost neobvyklé jméno, tak si jen tak dělám průzkum veřejného mínění..takže pojďte do mě
Ale doufám že to bude Samael Novák ![]()
@Eivys píše:
To jmeno je daleko starsi nez z bible prave, ale bible ho vzala a udelala tenhle vyklad..a i kdyby bylo z bible puvodne..proc to nas vyspelou spolecnost v jedne z nejateistictejsich zemi sveta ma zajimat? Mimochodem,jen tak ze zvedavosti,jake jmeno ze ti to tak hrozne otravuje zivot?
Na tohle mám odpověď jenom jednu a Vánoce slavíte? ![]()
@Tichošlápek Protoze tam opravdu nevidim,proc by se to melo plest se Samuelem…a ne,buh je dneska vetsine lidi jedno,ale neuvedomuji si jak se nechavaji krestanstvim ovlivnivat,ikdyz tu davno nema hlavni slovo a ikdyz v to ti lidi neveri…jmena existuji,aby se davaly..a nemely by se mezi nimi delat rozdily,jeste k tomu predsudkove na takovych zakladech.
@Eivys pokud nevidíš důvod proč by se Samuel měl plést se Samaelem, tak co na to říci
Skoda debaty pak. Užijte si jméno
@Eivys píše:
@mroe Myslim ze lidi maji usi a Samael opravdu neni tak nepochopitelne a nezname,aby se to pletlu s uplne jinym pismenem,duvod proc jich neni vic a Samuelu je jako sracek je jenom tim krestanskym vykladem.
Aha. V tom pripade jsem zrejme blba, ja to jmeno neznam. A troufam si rict, ze stejne blba bude vetsina populace. Tak ho dej a uvidis.
Ja mam jmeno, ktere je v kalendari s carkou a kolegyne ma jmeno, ktere je bezne s i bez hacku. A hadej, jak casto musime neuspesne vysvetlovat, ze tam tu carku a ona hacek nemame? A stejne to casto uplne zbytecne. Zrejme vetsina populace nejen spatne slysi, ale i spatne chape, co znamena „bez carky“ a „bez hacku“.
Rikam, ze ti dite podekuje, zes byla tak originalni… kdo chce kam…
@osvc píše:
Na tohle mám odpověď jenom jednu a Vánoce slavíte?
Jako kazdy,ale nezpivame koledy ani jine krestanske tradicr..absolutne zadna spojitost s Jezisem..proste slavime dnesni konzumni verzi vanoc
@dupejj00 píše:
A co Satan?to by si se Samuelem nikdo nepletl
Nebo Lucifer, to je taky moc hezké. ![]()
@Fíková píše:
Nebo Lucifer, to je taky moc hezké.
Aspon by nemelo dite problem s vysvetlenim, jak se to pise. I kdyz kdo vi, mozna by se nasel nekdo, kdo by z nej udelal Lucipera…
@Eivys píše:
Jako kazdy,ale nezpivame koledy ani jine krestanske tradicr..absolutne zadna spojitost s Jezisem..proste slavime dnesni konzumni verzi vanoc
Tak to určitě i vynecháváte dárky, když žádné křesťanské tradice
Naše společnost stojí na křesťanských základech, ať se nám to líbí nebo ne ![]()
@mroe píše:
Aha. V tom pripade jsem zrejme blba, ja to jmeno neznam. A troufam si rict, ze stejne blba bude vetsina populace. Tak ho dej a uvidis.
Ja mam jmeno, ktere je v kalendari s carkou a kolegyne ma jmeno, ktere je bezne s i bez hacku. A hadej, jak casto musime neuspesne vysvetlovat, ze tam tu carku a ona hacek nemame? A stejne to casto uplne zbytecne. Zrejme vetsina populace nejen spatne slysi, ale i spatne chape, co znamena „bez carky“ a „bez hacku“.
Rikam, ze ti dite podekuje, zes byla tak originalni… kdo chce kam…
Segra je Natalie..ma tam byt carka, ale neni..a ze by ji to nejak otravovalo zivot? Ani ne. Tatka je Miloslav..na pulce slozenek co mu chodi je napsano Miroslav..jenom se tomu zasmeje a pohoda.
@Eivys píše:
Segra je Natalie..ma tam byt carka, ale neni..a ze by ji to nejak otravovalo zivot? Ani ne. Tatka je Miloslav..na pulce slozenek co mu chodi je napsano Miroslav..jenom se tomu zasmeje a pohoda.
Nevadi to do te doby, nez pred pojistnym plnenim zjistis, ze to mas spatne na pojiste smlouve, na pracovni smlouve, na povinnem ruceni…ale jinak je to fuk, jasne.
@mroe píše:
Nevadi to do te doby, nez pred pojistnym plnenim zjistis, ze to mas spatne na pojiste smlouve, na pracovni smlouve, na povinnem ruceni…ale jinak je to fuk, jasne.
Pokud vim,vsude tam si clovek jmeno vyplnuje sam,navic,ikdyz by tak bylo nakonec spatne,zalezi na rodnem cisle ![]()