Dávám jméno Samael

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1208
20.9.18 15:13

@Eivys

Že ty si troll :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.9.18 15:17

@divine woman ono stačí, když si najde moravanku :lol: a svatbu v kostele bude mít jedna dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.9.18 15:17

@Vosma29 bud troll nebo trouba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
20.9.18 15:26
@Eivys píše:
Příjde mi to velice dobře vyslovitelné a srozumitelné :-)

Tak ses asi jedina. Taky bych to komolila na Samuela. Nejaky Samael se pekne blbe vyslovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.9.18 15:58

Tak jsem se zeptala meho silne vericiho manzela, zda mu Samael neco rika. Prej to zni povedome, ale spis asi kvuli Samuelovi. Tolik k tomu, kdyby nahodou zabloudil do Polska.

Jinak zakladatelka je vcelku jasnej trol. Ani ne tak kvuli puvodni otazce, jako spis kvuli naslednym odpovedim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
20.9.18 16:14

@Eivys ptala jste se na názor na toto jméno. Můj názor: nelíbí se mi, nemám ráda trend zvláštních cizích jmen a v kombinaci s českým příjmením tuplem ne. Náš syn bude Jindřich. Klasika, která se nám líbí.
Toť má odpověď na váš dotaz, naložte si s ní jak chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.9.18 16:29
@divine woman píše:
@Eivys Takže si synka přivážeš na řetěz a nevypustíš, aby náhodou nezbloudil do nějaké křesťanštěji založené země :mrgreen: :mrgreen: , to se chudák nepodívá ani do zemí sousedících s ČR.

Cizí země bude logicky navštěvovat,až bude větší a bude mít rozum..a těžko se tam na něho sesype hromada agitátorů aby konvertoval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.9.18 16:29
@Tichošlápek píše:
@divine woman ono stačí, když si najde moravanku :lol: a svatbu v kostele bude mít jedna dvě :lol:

Jsme z Moravy…nemyslím si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.9.18 16:31
@warita píše:
Tak jsem se zeptala meho silne vericiho manzela, zda mu Samael neco rika. Prej to zni povedome, ale spis asi kvuli Samuelovi. Tolik k tomu, kdyby nahodou zabloudil do Polska.

Jinak, to jsi mě potěšila, když ani údajně silně věřící nezná Samaela, tak by s tím jménem neměli mít ani křesťani problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.18 18:31
@mroe
@mroe píše:
Jasne. A sam si to pak zanese do pocitace v pojistovne, v praci… A ano, chybejici carka problem nebyva, ale jine jmeno uz podle me problem byt muze. Az si bude urednice myslet, ze se nekdo pri vyplnovani spletl a zapise Samuel… a nemysli si, ze se to nikdy nestane. I kdyby na to prisel hned, je super to pak resit a cekat na opravu…

Zrovna jsme se o tom dneska s kolegyni bavily, navic jsme obe vyvdaly relativne neobvykle prijmeni, ktere se plete s obvyklym… jak casto si obe uzijeme opakovaneho hlaskovani.

Příspěvek upraven 19.09.18 v 17:56

Ještě dočítám, ale přidávám zkušenost… Manžel je Čech, zdědil slovenskou verzi příjmení. Česká verze má háček, slovenská ne.

Ač měl na pracovní smlouvě údaje správně, do výplatní pásky háček zanesli. Od té doby měl problémy s dokazováním příjmů :nevim: :zed: :cert:

Přišel na to docela pozdě :oops: a to je jenom háček :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.9.18 22:28
@Svetluska.Lulu píše:
@mroe

Ještě dočítám, ale přidávám zkušenost… Manžel je Čech, zdědil slovenskou verzi příjmení. Česká verze má háček, slovenská ne.

Ač měl na pracovní smlouvě údaje správně, do výplatní pásky háček zanesli. Od té doby měl problémy s dokazováním příjmů :nevim: :zed: :cert:

Přišel na to docela pozdě :oops: a to je jenom háček :zed:

Takze zatim mi z toho vychazi prevladajici nazor,ze se se jmeny radsi podrizovat tomu,co by anii omezenci nemuseli splest..co kdyby to napsali spatne..neni to dost blbe kriterium pro vybirani jmena-okoli? Jak tu bylo receno,je milion jmen ktere se stejne ctou,jenom je v nich i/y, jedno nebo dve t, pripadne th..a ti lidi zijou,neni to zadna katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
20.9.18 23:00
@Eivys píše:
Takze zatim mi z toho vychazi prevladajici nazor,ze se se jmeny radsi podrizovat tomu,co by anii omezenci nemuseli splest..co kdyby to napsali spatne..neni to dost blbe kriterium pro vybirani jmena-okoli? Jak tu bylo receno,je milion jmen ktere se stejne ctou,jenom je v nich i/y, jedno nebo dve t, pripadne th..a ti lidi zijou,neni to zadna katastrofa.

Mas pravdu, je krasne, dej ho, omezenci si zvyknou. Proc by ses mela podrizovat? Je to tvoje dite… to tobe podekuje, az ponese nasledky tveho pocitu nadrazenosti a vyjimecnosti, proti nam deb..um, omezencum a primitivum.
Ja nevim, co chces slyset? Ano, jsi uzasna, kdyz si stojis za svym, jdes hlavou proti zdi, predsudkum, blbosti… akorat jsem nepochopila, proc jsi zalozila tuhle diskusi?

Lide vybiraji detem jmena, ktera se jim libi. A casto to o nich neco i vypovida… preber si to, jak chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.9.18 23:35

Nejsem si jista, jestli je znakem „neomezenosti“ zakladat prispevek o jmene jeste nenarozeneho ditete a zakoncit to slovy a ted do me :lol: jinak jmeno jako takove je docela znele, coz i moje vysnena Severina a jestli to projde pres matriku, tak hodne stesti malemu… Ani tak kvuli jmenu, spis kvuli tomu, co ho mozna bude vychovavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.9.18 00:15
@mroe píše:
Mas pravdu, je krasne, dej ho, omezenci si zvyknou. Proc by ses mela podrizovat? Je to tvoje dite… to tobe podekuje, az ponese nasledky tveho pocitu nadrazenosti a vyjimecnosti, proti nam deb..um, omezencum a primitivum.
Ja nevim, co chces slyset? Ano, jsi uzasna, kdyz si stojis za svym, jdes hlavou proti zdi, predsudkum, blbosti… akorat jsem nepochopila, proc jsi zalozila tuhle diskusi?Lide vybiraji detem jmena, ktera se jim libi. A casto to o nich neco i vypovida… preber si to, jak chces.

Je hezke, ze to s temi omezenci beres na sebe, ikdyz to tak nikdo nemyslel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
21.9.18 00:31
@Fíková píše:
No, hlavně je to původní jméno Satana. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek