Dávám jméno Samael

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
19.9.18 17:41

Taky mi naskočila asociace se satanem. No zakladatelko jestli si myslíš, že ho budou oslovovat Samaeli, tak hodně štěstí, bude to prostě ten tuctový Sam, kterých je teď jako s....., jak si se krásně vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
19.9.18 17:46
@Eivys píše:
Pokud vim,vsude tam si clovek jmeno vyplnuje sam,navic,ikdyz by tak bylo nakonec spatne,zalezi na rodnem cisle :zed:

Jasne. A sam si to pak zanese do pocitace v pojistovne, v praci… A ano, chybejici carka problem nebyva, ale jine jmeno uz podle me problem byt muze. Az si bude urednice myslet, ze se nekdo pri vyplnovani spletl a zapise Samuel… a nemysli si, ze se to nikdy nestane. I kdyby na to prisel hned, je super to pak resit a cekat na opravu…

Zrovna jsme se o tom dneska s kolegyni bavily, navic jsme obe vyvdaly relativne neobvykle prijmeni, ktere se plete s obvyklym… jak casto si obe uzijeme opakovaneho hlaskovani.

Příspěvek upraven 19.09.18 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
19.9.18 17:50

Hele, prostě ho dej. Projevuješ se tu jako slušný primitiv. A ti jsou rádi za originalitu. Jen pak na hřišti křič důsledně Samaeli, aby si to nebožátko nepletli s tím trapným Samuelem, kterých je jak sra.ek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.18 17:54
@mojara píše:
Taky mi naskočila asociace se satanem. No zakladatelko jestli si myslíš, že ho budou oslovovat Samaeli, tak hodně štěstí, bude to prostě ten tuctový Sam, kterých je teď jako s....., jak si se krásně vyjádřila.

Celkove ne,ale proti Samuelum je Samaelu falt malo…Sam je v pohode..to uz je spis ted poprask Tadeasu a Tobiasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.18 17:55
@Ester13 píše:
Hele, prostě ho dej. Projevuješ se tu jako slušný primitiv. A ti jsou rádi za originalitu. Jen pak na hřišti křič důsledně Samaeli, aby si to nebožátko nepletli s tím trapným Samuelem, kterých je jak sra.ek.

Ja vsechno normalne racionalne vysvetluju, jako primitivove se projevujou ti, kteri porad jenom rikaji ze se to bude plest

Příspěvek upraven 19.09.18 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
19.9.18 17:58
@Eivys píše:
Ja vsechno normalne racionalne vysvetluju,jako primitivove se projevujou ti,kteri porad jenom rikaji ze se to bude plest ????

Diky. Dej to a budes prekvapena, jak ojedinele inteligentni osoba mezi zaplavou primitivu jsi. Snad to bude stejne chapat i tvoje vyjimecne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.9.18 18:00
@Eivys píše:
A Adolf je nejak spatne jmeno? Jenom proto ze se tak jmenoval jeden debil?

Můžeš mu to dát jako druhé jméno, když se ti tak líbí.

• Citovat
  • Upravit
35329
19.9.18 18:02

Tvoje vybrane jmeno mi asociuje podobnou diskusi ke jmenu Lolita. I se tak podobne casto vyskytuje… a nejspis bude stejne radostne pro dite takove jmeno nosit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.9.18 18:03

@Kobliha51 neblbni. Hitler byl koneckoncu taky silná osobnost, což je zřejmě dostatečný důvod, aby se dítě nakonec fakt jmenovalo Samael Adolf ideálně s příjmením typu Hruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
19.9.18 18:04
@Tichošlápek píše:
@Kobliha51 neblbni. Hitler byl koneckoncu taky silná osobnost, což je zřejmě dostatečný důvod, aby se dítě nakonec fakt jmenovalo Samael Adolf ideálně s příjmením typu Hruška

Teď jsem koukala, že v Brně bydlí sedmiletý Samuel Leviathan. Lidi jsou fakt máklí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
19.9.18 18:05

Hlavně aby celý život seděl jen v té naší ateistické zemi… Aby případně neměl při cestování problémy. Ony některé národy dávají dost důraz na význam jmen a často i podezřelé jméno je záminkou pro dlouhé úmorné kontroly na letištích apod. No a ráda bych ještě poznamenala, že pro radikálního muslima je bezvěrec horší než křesťan. To se taky bude hodit, když někam pojede jako Samael a bude tak veřejně hlásat jako ty, že na křesťanské kecy nebere ohled a že se jmenuje po Satanovi je mu šumák.
Jinak hodně zdaru a dítěti pevné nervy.
Jenom mě ještě napadá, že by tomu dal korunu, kdyby v dospělosti přistoupil k víře a nechal se přejmenovat. V té souvislosti - prosím, nezakládej pak za rok diskuzi, že vám kněz nechce pokřít dítě, tak kde sehnal ochotnějšího. Ono totiž z křestu se přesně pro tyto konzumní lidi stala záležitost statusová. Jen aby byla párty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.9.18 18:06
@Eivys píše:
@Tichošlápek Protoze tam opravdu nevidim,proc by se to melo plest se Samuelem…a ne,buh je dneska vetsine lidi jedno,ale neuvedomuji si jak se nechavaji krestanstvim ovlivnivat,ikdyz tu davno nema hlavni slovo a ikdyz v to ti lidi neveri…jmena existuji,aby se davaly..a nemely by se mezi nimi delat rozdily,jeste k tomu predsudkove na takovych zakladech.

proč zakládáš tuto diskusi (průzkum), když jsi dávno rozhodnutá? Bud chceš slyšet názory ostatních, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.18 19:10
@pe-terka píše:
proč zakládáš tuto diskusi (průzkum), když jsi dávno rozhodnutá? Bud chceš slyšet názory ostatních, nebo ne?

Jsem a prave chci vedet jaci jsou tak bezne lidi ve vztahu ke jmenum..predsudky a tak..zatim mi davate slusne zapravdu

Příspěvek upraven 19.09.18 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.9.18 19:12
@Eivys píše:
Jsem a prave chci vedet jaci jsou tak bezne lidi ve vztahu ke jmenum..predsudky a tak..zatim mi davate slusne zapravdu ????

Ale nefandi si, lidem z hlavy špejle nekoukají. Ty se tady bavíš, jak ti na to ostatní skáčou. Ona je lidská hloupost sice bezbřehá, ale věřím tomu, že alespoň vůči dětem má nějaké hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.18 19:13

Já narazila hned na začátku tvého příspěvku a přečetla jméno jako Samuel. Až po dovětku, že dáváš neobvyklé jméno jsem to přečetla znovu, protože si říkám, co je tak na Samuelovi neobvyklého. Popravdě se mi nelíbí jméno Samael ani Samuel. Působí na mě jako jména pro metrosexuála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze