Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Budou mu říkat Samuel, lidi nepřeučíš anebo to bude trvat tak dlouho, že to nestojí za to.
Dítě bude otrávené, a dospělejší ti vyčte, že jste mu vybraly debil.í jméno.
@Eivys všichni si budou myslet, že je to blbě napsaný Samuel
Já bych nedala, každému bude vysvětlovat, že se nejmenuje SamUel, ale SamAel.
prijde mi to hrozne. prehnana originalita skodi. jak je jiz vyse psano, cely život jen budete vysvětlovat jak se to pise a za zady si všichni budou tukat na celo. nikdo takovou originalitu neoceni. a ze mam rada hezka neobvykla jmena. ale ceho je moc…
Tak ja bych svemu diteti nedala jmeno podle Satana, ale kazdeho vec. Akorat o rodicich Samaela bych si myslela sve…
tak jsem si precetla vyznam jmena a tohle musí byt trol. takhle snad nikdo normalni dite nepojmenuje, když to vi..
@blueberryx píše:
tak jsem si precetla vyznam jmena a tohle musí byt trol. takhle snad nikdo normalni dite nepojmenuje, když to vi..
Tak možná chtějí jen originalitu. Za cenu jednoho písmene. ![]()
Tva vec,jen at nema povahu podle vyznamu jmena ![]()
Samael (hebrejsky סמאל, také Sammael či Samil) je pekelný kníže stojící nejblíž samému satanovi. Podle rabínské tradice je Samael totožný s „andělem smrti“ a měl být také skutečným otcem Kaina. Jako biblický had geneze je občas ztotožňován s Leviatanem. Samael je také esoterní jméno Satanovo.
@Fíková píše:
No, hlavně je to původní jméno Satana.
Kvůli významu bych nedala ani omylem. Navíc ho stejně budou oslovovat Samuel. Přestřelek jak prase.
No, když je rodič *****, tak proč ne?
*****edit admin- urážka