Dáváte batoleti cukr?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já od roka dávám sušenky, piškoty, domácí buchty, cukr je navíc v přesnídavkach a kaši. Někdy trošinku osladím i čaj třtinovým cukrem. Některé bez toho nepije. Nic nepřehaním zkratka podle rozumu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak cukr teda fakt nedavam
. Ale slazene jidlo a napoje dostavali a dostavaji. Ochucene jogurty, slazene presnidavky, piskoty, slazeny caj nebo sirup, kousek cokolady…Samozrejme v rozumne mire.Jo a jedno dite mam normalni a druhe hubene jak zizalu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabi.design
Trošku to působí dojmem, jak kdyby bez cukru nebyly ve stravě sacharidy ![]()
Ale jinak jakž takž souhlasím, u nás se žádné buchty ani kaše nevyskytují, takže tím to odpadá. Raději se tomu vyhnu, cukroví samozřejmě bylo, ale není to prostě běžná součást stravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
ty mě vždycky dostaneš kostku cukru
nj, teta kupuje kostkový no, a on to nikdy neviděl tak chtěl
ale je fakt že on sladké nežere, ani buchty, občas chleba s marmeládou, je to vysírka, přitom čokoláda je táááák dobrá, je po tatínkovi, ten taky sladké nee ![]()
- Citovat
- Upravit
Malé je zatím půl roku, takže cukr zatím nedostává, zatím jen UM a zeleninu. Ale rychlým cukrům se chceme vyhýbat co nejdéle, sušenky a sladké jogurty jsou u nás tabu.
- Citovat
- Upravit
@IvkaH my jako děti jsme ujížděly na barevném kostkovém cukru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv jo ten měla babička když jsem byla malá, myslím že měl i různé tvary ![]()
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
@iiiv jo ten měla babička když jsem byla malá, myslím že měl i různé tvary
Jo měl, byl krásnej, byl tam čtyřlístek, pak trojúhelník, kostka a taková 3vlnková. Zlaté dětství
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Tak já teda dětem sladké dávám, ale všechno sladké je v krabici co je na kříni, takže k ní máme přístup jen my rodičové. Je pravda, že mají většinou sladkou snídani. Malá ráno snídá většinou Nesquick a nebo od Emco dinosaury a syn piškoty s kakaem. Po spaní a nebo když dcera přijde ze školky dostanou jogurt. Kupujeme jim selský od hollandia. A většinou dostanou sušenku nebo kousek čokolády. K večeři dostávají většinou chleba, někdy se stane že mají teplou večeři. Přes léto tada byla většinou krupicová kaše, tu milujou a je rychlá. Ale zase jim dávám pít buď vodu nebo neslazený čaj a nebo to kakao. Nejvíc co mi je teda proti srsti, když jsme na hřišti a nějaký děti se cpou brambůrkama nebo křupkama a moji to samozřejmě chtějí taky a ty maminy na mě valí oči, když neustoupim, že to prostě jíst nebudou. Ale úplně nejhorší je, když jedou na víkend k mojí mamce a mamka mi vypráví, co všechno jim nakoupila za dobrůtky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Jo měl, byl krásnej, byl tam čtyřlístek, pak trojúhelník, kostka a taková 3vlnková. Zlaté dětství![]()
![]()
Ještě edit, byly to vlastně znaky z karet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Ještě edit, byly to vlastně znaky z karet
jo karty to byli ![]()
- Citovat
- Upravit
@monika32 jj briž, prý se to dá pořád koupit
http://www.potravinydomu.cz/…0g/index.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
@monika32 jj briž, prý se to dá pořád koupithttp://www.potravinydomu.cz/…0g/index.htm
Nejsou barevný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Nejsou barevný
ty prý prodávají taky, ale na netu jsem to nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit