Dáváte batoleti cukr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
15.1.13 13:52

@K.Black
no jo vidíš moje děti taky neznají kostkový cukr ho nekupujeme, asi zkusím jestli jim bude chutnat :lol:

@iiiv
Barevný? 8o To neznám :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.1.13 13:57
@iiiv píše:
@monika32 jj briž, prý se to dá pořád koupit :mrgreen: http://www.potravinydomu.cz/…0g/index.htm

ty tvarované si pamatuju, ale barevné mi unikly asi na nás rodiče šetřili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.1.13 14:01

Nevím, proč se všichni tolik brání cukru.Jako by to byl jed. Chápu to z hlediska tlouštky, ale když se jí s mírou, neměl by být problém. Mám skoro dospělou dceru, sladkosti jsem nijak neřešila u ní ani u sebe.Ona má 172 cm,56 kg a já ve svém pokročilém věku 170 cm a 62 kg. My teda jídlo prostě neřešíme. Jíme tři hlavní jídla a mezi nic. Nikdy mě nenapadlo dávat něco mimo jídlo. Sladkosti podle chuti.Jsme zdravé a štíhlé. A u malé to budu, vlastně nebudu, řešit stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
15.1.13 14:07

@LucPa Jako že nejíte ani svačiny? Ani třeba dort v cukrárně nebo na návštěvě? Zmrzlinu v létě? Tři jídla denně by mi teda nestačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.1.13 14:08

@LucPa já bych u Vás měla hlad :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
15.1.13 14:15

@LucPa
3 jídla denně pro malou je málo
Taky mám drobné dcery, nohy jak záchodový pavouk a to jí 6× denně někdy i častěji :D rády si jen tak zobnou něčeho mezi hlavními jídly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.1.13 14:17

Dort na návštěvě nebo buřta na výletě ano.Ale v běžné dny opravdu ne. Já jsem zvyklá z domova, manželovi to nevadí a mladá si neztěžuje. Kdyby něco chtěla najde. A malá samozřejmě svačí. Je jí 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.1.13 14:17

Ale nikdo mi neodpověděl, proč se všichni tolik bojí cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.1.13 14:19
@LucPa píše:
Ale nikdo mi neodpověděl, proč se všichni tolik bojí cukru.

No všichni se nebojí, ale 3 jídla denně nejsou zdravá, taky bych u vás umřela do týdne hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.1.13 14:20

Cukr jako takový ne - pije vodu nebo neslazený čaj. Ale piškoty, sušenky a o Vánocích sem tak cukroví ano. Přesnídávky nekupuju, u kaší jsem to neřešila - kupuju Rossmann. Tak nějak v klidu, aby toho neměla moc, ale ne hystericky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.1.13 14:22

@IvkaH Malá jí 4 jídla v 15 měsích, je to málo??? Nenapadlo mě to řešit. Má ráno bílý jogurt s nastrouhaným jablkem, pak spí, pak oběd, pak spí, pak banán a večer mléčnou kaši. Hubená není, hladová taky ne. Mezitím samozřejmě banán, sem tam rohlík… je to málo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.1.13 14:25
@LucPa píše:
Ale nikdo mi neodpověděl, proč se všichni tolik bojí cukru.

Maminy se, asi bojí, že když dovolí kokika, cukr tak děcka na něm budou závislé :nevim:. Ale když se to hlídá, tak to tak strašné nebude.
Zas jakou můžou mít děti radost, když krom piškotu nedostanou vůbec nic, malá sladkost občas neublíží.
Matka zakazuje a pak se potajnu láduje tatrankou :mrgreen: (to jsem tu kdysi četla na emimunu, že jak děcka usly, matka si otevřela tatranku :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.1.13 14:28

Chce to fakt s klidem… ne jako známá. Ta malé nedala NIC, jedla jen neochucený jogurt a cukr jí strašně hlídala. KDyž malé její babička chtěla dát o vánocích lincké slepené marmeládou, tak řekla ne (mimochodem rozumná babička). A na argument, že cukr potřebuje jí řekla, že až jí bude chtít dát cukr, tak jí uvaří brambory nebo těstoviny…
Matka sama je vyléčená (ale asi ne úplně) anorektička a na stravě pro dítě se to hodně projevuje. Strašně všechno hlídá, malá je jak z koncetráku… To bude mít ještě dopad na její stravování v dospělosti.
Nezastávám se cukru, taky dávám opatrně, jen popisuju, kam až to může zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
15.1.13 14:29
@avm3 píše:
Chce to fakt s klidem… ne jako známá. Ta malé nedala NIC, jedla jen neochucený jogurt a cukr jí strašně hlídala. KDyž malé její babička chtěla dát o vánocích lincké slepené marmeládou, tak řekla ne (mimochodem rozumná babička). A na argument, že cukr potřebuje jí řekla, že až jí bude chtít dát cukr, tak jí uvaří brambory nebo těstoviny…
Matka sama je vyléčená (ale asi ne úplně) anorektička a na stravě pro dítě se to hodně projevuje. Strašně všechno hlídá, malá je jak z koncetráku… To bude mít ještě dopad na její stravování v dospělosti.
Nezastávám se cukru, taky dávám opatrně, jen popisuju, kam až to může zajít.
:zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.1.13 14:32

Jako urcite nedavat sladkosti na stul at ma pristup, ale nevidim nic na tom, ze si da susenky ke svacine. A i caj mu sladim. Syna nijak neprecpavam treba cokoladu neji vubec nechce ji, ale nedrzim ho od cukru kilometry. Ji normalne da prednost salamu pred susenkou, ale nehrotime to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí