Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já vždy zaváděla jak na udržení těhu nebo na problém s MS. VŽDY 2 - 0 - 2 v těhu od punkce až do 12tt nebo do krvácení.
Hodně štěstí ![]()
já jsem po ivf mívala crinone a po 2. ivf pak do 12. týdne chvíli utrogestan, bo mi crinone nevyšel a běžně se u doktorů nepíše
ten crinone byl v pohodě, žádné vedlejší účinky
tak jsem s ním počítala i teďka, ale asi to bude jinak ![]()
Díkes moc holky za info - taky vám moc držim palečky aby to vyšlo jak si jen vy samy přejete! ![]()
evatk1 píše:princessjane0900 píše:no právěevatk1 píše:tak to asi fakt co car, tak to jiný metody i kombinování
no a právě v tom rozpisu, co mám z caru na léky, se uvádí to kombinované užívání
já jsem teda měla dost i při blbých 3 denně, to jsem zvědavá teďkom, s malou za zadkem, bude veseloDr. ví co dělají jen je to takový zvláštní i na mě
no jako s malou za zády pokud jsi to nesla jak píšeš, tak to bude asi fakt zajímavý ale určitě to zvládneš na jedničku
poradily a zvládly to jiný ženský tak i ty a co by člověk pro mimčo neudělal přeci ne?
dneska jsem svojemu popisovala účinky (i vedlejší) synarelu a estrimaxi, tak mi pravil, že jsem se na to měla vyprdnout, že se zhuntuju a děcko třeba nebude… jsem mu řekla, že přece to musím risknout a něco vydržet
jj nikdo z nás neví zda to vyjde nebo ne ale pro to děcko člověk udělá opravdu hodně a bez těch hormonů to prostě někdy nejde no ![]()
Blanka S píše:
Já vždy zaváděla jak na udržení těhu nebo na problém s MS. VŽDY 2 - 0 - 2 v těhu od punkce až do 12tt nebo do krvácení.
Hodně štěstí
taktéž přeji hodně štěstí
![]()
Také jsem měla 3×2 - a zavádět až do 12tt. Při zavádění mi bylo ale zle od žaludku, prostě těhu nevolnost, spala jsem jak jezevec-po svačině, po obědě, i po 2.svačině.
Pak přišli trochu komplikace a já začala Utrouš polykat - a ejhle, pocit na zvracení zmizel!!! ani mě nepálila žáha a taky už mi stačilo vyspat se jen po obědě ![]()
No jo, ale ty se ptáš na KET… já měla ICSI. Myslím si že dávkování bude podobné ![]()
Ahoj, tak já po IVF mám Utrogestan zavádět 4-0-4 a k tomu 1-1-1 Estrimax. A jsem za to ráda, protože bez léků se vždycky po ovulaci hned rozkrvácím. Takže dávkování asi individuálně nastavuje lékař a vysokých dávek bych se nebála, pokud mají pomoct. ![]()