Dávkování um a přibírání

4
23.3.16 09:18

davkovani um a přibírání

Mamči prosím vás :-) mám týdenního chlapečka na UM, dávám Bebivitu. Je to moje první miminko, tak nevím. Podle dávkování by měl mít 6krat 145ml mlíka, my se do toho vejdeme, max má o jednu dávku denne víc. Minulý týden jsem od doktorky dostala vynadáno, že přibral za 3 týdny kilo, že je to moc. To vážil 4700,vcera jsem vážila a má 5080.kolik by měli miminka tak pribirat? Malý celou tu davku vypije, neblinka, takze prepapany neni, ale i tak nevim, jestli to pro nej neni hodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
23.3.16 09:44

Kolikatýdenního chlapečka že máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.3.16 10:11

7tydenniho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.3.16 11:41

Takhle mala mimca by mela pribirat v prumeru asi 30 g denne, tak si to prepocitej. A dej pozor jestli nekdy vazis pred jidlem a nekdy po jidle, to pak ty hodnoty skacou :) Jinak jestli mas problem s tim, ze chce vic davek nez tech 6 denne, tak moje mala potrebuje pit casteji, ale staci ji mensi mnozstvi. My tedy UM jen prikrmujeme, ale jde o to kolik celkove mimco vypije za den, davky rozloz tak, aby vam to vyhovovalo. Podle tabulky nutrilonu by uz od 2 tydnu meli mit jen 5 porci denne. V ty dobe nase pila 7-8krat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
23.3.16 13:17

Mám 7tydenni a bastime opravdu co 3h po stovce… 8× 100ml :) nebudu ji nechávat hladnou kvůli tabulkam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová