Dcera 3,5 roku - zvláštní příznaky

6499
10.2.15 10:51

Dcera 3,5 roku - zvláštní příznaky

Ahoj, prosím o pomoc,

moje mladší dcera (3,5) je dnes nějaká divná. Celou noc prokňourala a špatně spala, ráno v 7 se probudila a při pokusu vstát z postele upadla, pak měla nejistou chůzi, kdy se motala. Když jsem ji zvedla do náruče, hlava i trup ji padaly dozadu. Cestou k doktorce, něco před osmou hodinou, se pozvracela. Doktorka nic zvláštního neshledala, teplotu nemá, meningeální dráždění negativní, poslechově taky čistá. Odeslala nás zatím domů a máme čekat. Cestou zpět zase zvracela, od té doby už ne, snědla suchý rohlík a pár suchých těstovin. Teď je o něco lepší, i když je pořád podrážděná, neklidná a při chůzi se ji podlamuje pravá noha. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo nenapadá vás, co by jí mohlo být? Ještě mě napadá, že si od soboty stěžovala na bolest hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.2.15 10:54

Teda upřímně? Dost mě to děsí, asi bych jela i na pohovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.15 10:54

No to bych se asi nespokojila s doktorčiným klidem a jela bych do nemocnice. Nezlob se ale vůbec by semi to nelíbilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
10.2.15 10:55

8o to vás pustila domů??? Podle mě je to určitě na pozorování v nemocnici, když jde o tak malé dítě, zavolala bych být tebou na dětské oddělení v nejbližší nemocnici a poptala bych se radši tam, popř. tě vyzvou že si vás tam nechají a raději jí budou sledovat. Co to je za doktorku :zed: dceři padá hlava, padá celá na zem a podlamují se jí nohy a klidně vás pošle domů :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.2.15 10:56

To bych malou vzala a jela s ní do nemocnice, to se mi moc nelíbí, nechápu, že vás tam doktorka neposlala rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.2.15 10:58

@Karleon
Souhlasím s ostatními, byla bych vyděšená a a zajela do nemocnice. :nevim:
Lepší, než si to pak vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
10.2.15 10:58

Jela bych od doktorky do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.2.15 10:59

To zni desive.ja jsem ted mela strevni chripku, nemuze to byt ono? lita to ted vsude, taky jsem byla uplne vyrizena, zvraceni a teplota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.2.15 11:01

Mě to spíš příjde jako zánět mozkových blan. Dráždění negativní, ale příznaky sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302

Jela bych okamžitě do nemocnice. Ať vám to dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@Karleon
Ještě mě napadá, nebouchla se v tu sobotu někde do hlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.2.15 11:02

Já se teda i s dětmi snažím vyhýbat doktorům, co to jde, ale tohle zní celkem strašidelně a s doktorčiným vysvětlením bych se tedy nespokojila. Bála bych se nějaké meningitidy nebo něčeho neurologického. Jela bych do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.2.15 11:04

Ráno v těch 7 to vypadalo opravdu děsivě, podle našeho telefonátu doktorce nás původně taky chtěla poslat do nemocnice, ale pak se začla lepšit a teď je to spíš o té pravé noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
10.2.15 11:05

@AliTad souhlasím,taky mi to připadá na něco neurologického :( chudák malá, doufám, že raději pojedou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
10.2.15 11:06
@Karleon píše:
Ráno v těch 7 to vypadalo opravdu děsivě, podle našeho telefonátu doktorce nás původně taky chtěla poslat do nemocnice, ale pak se začla lepšit a teď je to spíš o té pravé noze.

Není ale asi úplně normální, když napadá na nohu :think: Moje kamarádka takhle přišla na lehkou mozkovou příhodu u dvouleté holčičky! Od té doby nelituju nikdy žádné návštěvy a vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí