Dcera a letecký výcvik – podpořily byste své dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
25.10.25 23:03
@Anonymní píše: Více

Jako učitelka (ne samoživitelka, ale manžel nepracuje) si neumím představit, kde bych vykouzlila finance na tak náročný koníček (a to mám vedlejšák, prostě fakt makám). Máme teda ještě druhého syna. To leda snad že ty rodiče učitelé nebo účetní apod. něco zdědili, prodali a z toho to zaplatili. Nebo měli nemovitost, na kterou si vzali hypotéku, z níž to pak platili. Ale jen čistě z platu si to neumím představit. Sotva vyžijeme s levnějšími koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.25 08:16

@Blonďatá střelkyně Díky moc za cenné rady :srdce:. Neměla jste to vůbec snadné a je skvělé vědět o někom, kdo toho dokázal tolik, i když Vás to stálo tolik úsilí. Můžete být na sebe hrdá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.25 08:35

Aha, děkuji za objasnění vzdělání na střední škole. Já jsem donedávna vůbec nevěděla, že letecká střední škola je. Pak jsem zjistila, že je v Praze, ale je to pro mě velmi vzdálený obor. Manželův strejda létal na malých letadlech a občas vzal mého manžela sebou. Ale u něj zůstalo pouze u snů. No a teď dcera.

Studium muselo být velmi náročné období, jste fakt dobrá, že jste to zvládla. A moc se mi líbí to, jak doma máte rozdělenou starost o mimčo. V rodině máme doktorku a ti to dělali podobně. V letectví jsem si to neuměla představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.25 08:46
@IcePlanet7 píše: Více

Nevím, jestli si nepleteš dva anonymy. Já nejsem zakladatelka a mám dítě o něco mladší. Má dcera teprve půjde na střední a vzhledem k tomu, že se letadel chytla a už nepustila, si chci já udělat obrázek o tom, jaké má možnosti, protože jsem pochopila, že to u ní není na chvilku.

Jinak má dcera je premiantka ve třídě, jezdí na různé olympiády, chodí na několik druhů sportu. Vím, kde má slabiny a kde vyniká. Ale jsem z úplně jiného oboru, o letectví nic nevím, takže mi přišlo fajn se tu zeptat, když mám tu možnost.

• Citovat
  • Upravit
26.10.25 09:47

Děkuji Vám za milá slova. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.10.25 10:18

Muj ex byl dorpavni pilot (skoncilo s covidem a CSA). V dobe ejho vycviku jsme spolu chodili, tkaze vim z prvni ruky. Je to narocne casove, financne i mentalne, ne kazdy na to ma. Ale sve dite bych v tom plne podporila, pokud bych si to mohla financne dovolit. Pokud ne, tak bohuzel asi. Ale jen ze strachu bych ji v tom urcite nebranila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze