Pětiletá dcera chce být hubená, je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.8.13 12:49
@Antonie Bolavá píše:
mě vytáčelo k nepříčetnosti vidět jíst taťku. Byli jsme tenkrát na dovolené, all inclusive, já v úzkosti jedla polévky a zeleninu, on se nezřízeně ládoval vším co mu přišlo pod ruku a mlaskal :lol:
:mrgreen: taky možnost… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
14.8.13 14:21
@Antonie Bolavá píše:
a co jsem zase řekla špatně? Čím co chci říct? Já jsem napsala něco co se tě dotklo? Fakt jsem teď mimo mísu 8o

Sorry ze se do toho micham, kdyz otazka nesmerovala na me, ale ono ten tvuj prispevek sel pochopit i tak, ze dabat. diteti nutridrink je hnusne, ne ze ten nutridrink je hnusny ;-) Ted jsem se k te diskusi vratila a trochu mi to vrtalo v hlave, ale uz jsi to objasnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.8.13 14:31
@martina.se píše:
je vidět, že o MA toho moc nevíš. Ono to nevzniká proto, že někdo kouká na televizi.. mmchdm, pustila sis někdy třeba animáčka, nebo podobné pořady pro děti? reklam víc, jak pro dospělého :think: a samotná reklama Ti dítě neovlivní, když mu to vysvětlíš. To samé, pokud někomu s PPP ukážeš fotku zaoblené paní, tak ho jen utvrdíš v názoru, že je to hnus, rozhodně né, že je to pěkné. A můžeš to říkat 1000× dokola, ale s každým takovým v hlavě sepne jediná myšlenka, že zaoblení lidé jsou hnusní, nikoliv krásní… Mmchdm, já to mám doteď, tlustí lidé ve mě vzbuzují fakt odpor a nejlepší je, že já jsem taky už teď při těle, takže odpor vzbuzuje i pohled na sebe do zrcadla. To je anorektické myšlení, kterého se člověk jentak nezbaví. A styl ala ukažte mi fotku někoho tlustého, tak asi vrhnu :zed:

U kazdeho se anorexie projevuje trochu jinak ;), stejne jako @Antonie Bolavá jsem k silnejsim lidem odpor nemela a nemam. Dokonce me nijak nepodporovaly obrazky modelek, anebo hubenych lidi. Soustredila jsem se vylozene jen na sebe a na sve telo. Dokonce jsem se nevazila kazdy den, ja si vahu odhadovala. To bylo pak prekvapeni, kdyz jsme stoupla na vahu a misto odhadovanych 65 kg jsem mela 50 kg. Kazdy to ma jinak. Ja s PPP bojuju i dnes a to jsem macek, ale uz je lip dokonce se mi muj zadek libi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.8.13 14:32
@Antonie Bolavá píše:
mě vytáčelo k nepříčetnosti vidět jíst taťku. Byli jsme tenkrát na dovolené, all inclusive, já v úzkosti jedla polévky a zeleninu, on se nezřízeně ládoval vším co mu přišlo pod ruku a mlaskal :lol:

Ja zase varila jak zbesila a podstrojovala a bavilo me se koukat jak jedi. Ta predstava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 15:12
@Weru píše:
U kazdeho se anorexie projevuje trochu jinak ;), stejne jako @Antonie Bolavá jsem k silnejsim lidem odpor nemela a nemam. Dokonce me nijak nepodporovaly obrazky modelek, anebo hubenych lidi. Soustredila jsem se vylozene jen na sebe a na sve telo. Dokonce jsem se nevazila kazdy den, ja si vahu odhadovala. To bylo pak prekvapeni, kdyz jsme stoupla na vahu a misto odhadovanych 65 kg jsem mela 50 kg. Kazdy to ma jinak. Ja s PPP bojuju i dnes a to jsem macek, ale uz je lip dokonce se mi muj zadek libi :lol:

já to mám teoreticky dávno za sebou, ale některé věci zůstaly.. navíc po horm léčbě mám 20 kg navrch a pro mě tedy hnus a odpor sama ze sebe. Ale zas nemůžu hubnout.. no začarovaný kolotoč :zed: chci, aby se mi líbil můj zadek :lol: jinak u mě, kromě toho odporu k silným lidem, bylo i humus, vidět lidi jíst. to šlo fakt až do agrese, kdy jsem měla pocit, že jim to seberu, vyhodim, profackuju je, aby se vzpamatovali a pod.. vážila jsem se denně a měřila na dětských kalhotech :zed: děsný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 15:12
@Weru píše:
Ja zase varila jak zbesila a podstrojovala a bavilo me se koukat jak jedi. Ta predstava :mrgreen:

sebetýrání :lol: to jsi dobrá, žes toto zvládala  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.8.13 15:31
@martina.se píše:
já to mám teoreticky dávno za sebou, ale některé věci zůstaly.. navíc po horm léčbě mám 20 kg navrch a pro mě tedy hnus a odpor sama ze sebe. Ale zas nemůžu hubnout.. no začarovaný kolotoč :zed: chci, aby se mi líbil můj zadek :lol: jinak u mě, kromě toho odporu k silným lidem, bylo i humus, vidět lidi jíst. to šlo fakt až do agrese, kdy jsem měla pocit, že jim to seberu, vyhodim, profackuju je, aby se vzpamatovali a pod.. vážila jsem se denně a měřila na dětských kalhotech :zed: děsný :oops:
:lol: . O tom prubehu, jak pises, jsem taky cetla. Vim, ze je je tohle typicke pro MA. Ja byla jakoby v oblaku, mne jeli hlavou jen kalorie, co nesnim dnes, kolik dni bych eventuelne nemela jist atd. A ty lidi kolem sebe jsem moc nevnimala, bohuzel, ani kamaradky ne :( , ale nastesti to se mnou vydrzely :mrgreen: .
Ja s etoho teda nemuzu zbavit, i kdyz je to teda lepsi.
@martina.se píše:
sebetýrání :lol: to jsi dobrá, žes toto zvládala :palec:

Asi jsme masochista :mrgreen:, ale fakt me to uspokojovalo, citila jsme se pak syta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 15:36
@Weru píše:
Asi jsme masochista :mrgreen:, ale fakt me to uspokojovalo, citila jsme se pak syta :lol:

mě právě štvalo, že všichni jedi, já nemůžu.. taky toho hodně zůstalo, bojuju pořád. Stačí kravina, je to zpět :zed: nejhorší je, co všichni říkaj - když jsi závislá na drogách, alkoholu, dá se abstinovat, jenže jíst se musí. To je jak napíchnout feťákovi čtvrt gramu denně, a nebýt závislý.. nesnáším to, ale asi se toho nikdy nezbavím úplně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.8.13 16:01
@beruska9 píše:
Sorry ze se do toho micham, kdyz otazka nesmerovala na me, ale ono ten tvuj prispevek sel pochopit i tak, ze dabat. diteti nutridrink je hnusne, ne ze ten nutridrink je hnusny ;-) Ted jsem se k te diskusi vratila a trochu mi to vrtalo v hlave, ale uz jsi to objasnila..

tak jsem to vůbec nemyslela. Ale blivajs to je, o tom žádná, zvlášť ten čokoládovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.8.13 16:08
@martina.se píše:
mě právě štvalo, že všichni jedi, já nemůžu.. taky toho hodně zůstalo, bojuju pořád. Stačí kravina, je to zpět :zed: nejhorší je, co všichni říkaj - když jsi závislá na drogách, alkoholu, dá se abstinovat, jenže jíst se musí. To je jak napíchnout feťákovi čtvrt gramu denně, a nebýt závislý.. nesnáším to, ale asi se toho nikdy nezbavím úplně :zed:

Presne jak rikas.
Je to jak zavislost. Ja to mam, jakmile mi ukazuje vaha pres muj stanoveny limit, tak uz to jede :cert:. Nastesti ale neupadam do tech „hlubokejch stavu“, kdy myslim jen na jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.13 17:59
@Weru píše:
Presne jak rikas.
Je to jak zavislost. Ja to mam, jakmile mi ukazuje vaha pres muj stanoveny limit, tak uz to jede :cert:. Nastesti ale neupadam do tech „hlubokejch stavu“, kdy myslim jen na jidlo.

a fakt nejhorší, že jíst se musí a to ovládání se je mazec :zed: já mám právě přes limit 20 kg a šlak by mě trefil :zed: ale musím jemně, vše pomalu, konzultačky s dr… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
15.8.13 12:01
@martina.se píše:
a fakt nejhorší, že jíst se musí a to ovládání se je mazec :zed: já mám právě přes limit 20 kg a šlak by mě trefil :zed: ale musím jemně, vše pomalu, konzultačky s dr… :nevim:

Je super, ze jsi pod dohledem! Ja premyslim, ze taky pujdu k odbornikovi, ale mam strach z tech porci. Zacatek v pohode, ale casem nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.13 12:05
@Weru píše:
Je super, ze jsi pod dohledem! Ja premyslim, ze taky pujdu k odbornikovi, ale mam strach z tech porci. Zacatek v pohode, ale casem nevim. :nevim:

začátky krušné, ale zase se nemusíš tak bát, oni Ti toho rozhodně nenapíšou kvanta, jde to pozvolna, pozvolna se přidává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
15.8.13 12:57

Moc děkuji za názory, jinak děti máme tři dcera je prostřední, po zamyšlení nad tím coo by ji mohlo ovlivnit jsem přišla na to že asi nejstarší syn, má bezlep. a bezlaktoz. dietu takže nejí vše a navíc kvůli nadváze a s tím souvisejícími zdr. problémy mu pečlivě hlídáme příjem a výdej kalorií, což zřejmě bude kámen úrazu, každopádně to není nic co bych mohla změnit.

ale abych měla i pozitiv. zprávy tak asi stačilo si postěžovat a od včerejška holka baští normálně, tak snad to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí