Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To snad není možný,chudáčci…
Někdo už to tady psal,vyzkoušejte žehličku na vlasy.Musí se teda opravdu co nejvíce k hlavě.
Někde jsem to dokonce četla jako radu přímo od kadeřnice
Koukám na to a asi koupím Pedicap-je to jakýsi přípravek na který by neměli být imunní. Stojí cca 200 celý set. Boha jeho,jdu hledat žejličku a žehlit,žehlit.
Dala bych hlavu,že je dotáhla od tchýně,jak u ní spala,její vyjádření o proceduře bylo velice laksní a prý je to prkotina.....
jpichova píše:
Koukám na to a asi koupím Pedicap-je to jakýsi přípravek na který by neměli být imunní. Stojí cca 200 celý set. Boha jeho,jdu hledat žejličku a žehlit,žehlit.
Pár let zpátky (2-3 roky) mi dokonale zabral Pedicul. Nevim, jestli do tý doby vši neprojely imunitním cyklem, že už to na ně zase nezabírá, ale tenkrát bylo za 10 minut po všem. Vši mrtvý, vajíčka taky. Přilepený sice ještě chvíli byly, ale důležitý bylo, že je to udusilo, takže se nevylíhly ![]()
Lucink-a píše:jpichova píše:Pár let zpátky (2-3 roky) mi dokonale zabral Pedicul. Nevim, jestli do tý doby vši neprojely imunitním cyklem, že už to na ně zase nezabírá, ale tenkrát bylo za 10 minut po všem. Vši mrtvý, vajíčka taky. Přilepený sice ještě chvíli byly, ale důležitý bylo, že je to udusilo, takže se nevylíhly
Už je v košíku
.
ja jsem tak pro jistotu vlasy žehlila a žehlila.lituju tě.ja s hruzou čekam ,kdy je přinese ze školky,ale spoleham na ten tea tree olejiček,jak mi poradili a zatim už rok odolavame
mucinka2 píše:
ja jsem tak pro jistotu vlasy žehlila a žehlila.lituju tě.ja s hruzou čekam ,kdy je přinese ze školky,ale spoleham na ten tea tree olejiček,jak mi poradili a zatim už rok odolavame
Ten máme taky a od včera mi voní hlava. Já už ani nevím,jestli je mám nebo ne,prostě se drbua manžel je takový tele,že to prý nepozná,jestli je mám nebo ne ![]()
Tak včera donesla dcera vzkaz v deníčku,že jim ve třídě opět řádijou vši
.
Takže zase nanovo prohledávat a dávat kázání,aby nedávala hlavu blízko nikoho.Večer jsem jí preventivně hlavu umyla a vyžehlila.
tak doufám že je zase dotáhne dom ![]()
Hned je skvělá nálada,co. My máme preventivní aplikaci v sobotu,ale už se dva dny zase drbu,tak nevím,jestli už jsem psycho a nebo je tam fakt mám. Nejhorší je,že s holkou sděláme celý šampon,to bude peněz…
Já se drbu jen co si to tady vždycky přečtu ![]()
jsem se dívala,tak zatím se k nám naštěstí ještě žádná potvůrka nenastehovala
Ahoj,jak tam kdosi psal ,že maminka mylam šamponem na psi,tak tohle jediné u nás fungovalo spolu s difusilem.A dokonce to psala na netu nějaká paní doktorka.Že ostatní už moc nezabírá,a vši jsou imunní.Měla jsem strach ,že děti plezou ale nestalo se nic,jen voněli jak naše okoupaná fenka.
Jj,to jsem psala já.Mě to přišlo směšný,tak možná na tom něco pravdy bude.Třeba když už nic jinýho nezabere,tak nakonec taky vyzkouším psí šampon…
Aby to pak nakonec nebylo jediné účinné a hlavně levné. už těm přípravkům moc nevěřím.
Tak já hlásím,že máme několik nových členů rodiny u dcery v hlavě
![]()
No ale tentokrát za to může nejspíš paní učitelka.Byla moc hodná když nám psala vzkaz do deníčku že jsou vši zase ve třídě.No a ještě hodnější je když děckám vrámci nevím čeho řekne at si povyměnují oblečení a různé sponky ,čelenky atd.no a další musí uhádnout co je na ostatních zmeněno.Ježiši já jsem tak nas**ná…