Dcera donesla vši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
27.1.12 09:35

Syn také donesl vzkaz ,že mají ve třídě vši .Sice jsem nic nenašla ale preventivně umyla hlavu tím smradem .Sedí před učitelkou ,tak určitě pozná,že jsme dělali preventivní opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.1.12 09:38
kreali píše:
Tak já hlásím,že máme několik nových členů rodiny u dcery v hlavě :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No ale tentokrát za to může nejspíš paní učitelka.Byla moc hodná když nám psala vzkaz do deníčku že jsou vši zase ve třídě.No a ještě hodnější je když děckám vrámci nevím čeho řekne at si povyměnují oblečení a různé sponky ,čelenky atd.no a další musí uhádnout co je na ostatních zmeněno.Ježiši já jsem tak nas**ná…
:zed: No,to měla paní učitelka opravdu výborný nápad!!!! :zed:
  • Citovat
  • Upravit
jpichova
27.1.12 09:45
dada1511 píše:
kreali píše:
Tak já hlásím,že máme několik nových členů rodiny u dcery v hlavě :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No ale tentokrát za to může nejspíš paní učitelka.Byla moc hodná když nám psala vzkaz do deníčku že jsou vši zase ve třídě.No a ještě hodnější je když děckám vrámci nevím čeho řekne at si povyměnují oblečení a různé sponky ,čelenky atd.no a další musí uhádnout co je na ostatních zmeněno.Ježiši já jsem tak nas**ná…
:zed: No,to měla paní učitelka opravdu výborný nápad!!!! :zed:

Bože,tý by se měl dát glejt s nápisem blbka roku.

Já hlásím,že už 3 dny manžel kupuje psí šampon,v so by se měla dělat prevence.
Od té doby denně pleteme sop a nařízení,ať nedávají hlavy k sobě.
Držíme palce ať vybojujete. Já mám doma asi 5 černých pytlů s plyšákama,prý po 3 týdnech vše umře. A dnes je hodim na mráz,potvory :lol:

• Citovat
  • Upravit
1332
27.1.12 09:49

Ortosan na ně ,mají ho v Kauflandu .U granulí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.1.12 10:04

Nevím jak vás,ale já jak slyším „vši“,už se drbu :think:

• Citovat
  • Upravit
1332
27.1.12 10:06

Já taky,bavila jsem se nedávno s učitelkou ve školce,a ta říkala ,že když jsou ve školce vši tak se drbou všichni ,od kuchyně po uklizečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.1.12 14:50
jpichova píše:
dada1511 píše:
kreali píše:
:zed: No,to měla paní učitelka opravdu výborný nápad!!!! :zed:

Bože,tý by se měl dát glejt s nápisem blbka roku.

Já hlásím,že už 3 dny manžel kupuje psí šampon,v so by se měla dělat prevence.
Od té doby denně pleteme sop a nařízení,ať nedávají hlavy k sobě.
Držíme palce ať vybojujete. Já mám doma asi 5 černých pytlů s plyšákama,prý po 3 týdnech vše umře. A dnes je hodim na mráz,potvory :lol:

Orthosan na psy prosím neeeee. Difusil H forte, Capisan šampon a vyčesávat a dezinfikovat vše. Tento šampon ne, můžete s tím způsobit docela velké kožní problémy. Přece dítě není pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.1.12 15:22

Já taky odvšivuji přípravkama k tomu určené,ale je fakt že je to dost velká nárazová investice,cca 750kč,šampon +ten nárazový odvšivovač a ještě myslím nějaký „olej“ na vlasy,taky moc nejsem nadšená s používání psích šamponu na dětskou hlavu,já bych si to taky nedala.

• Citovat
  • Upravit
15326
27.1.12 15:30

Nepoužily jste někdo odvšivovací hřeben?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.1.12 15:33

U nás matky tvrděj, že zabírá už jen ten psí šampon. Ty naše vši jsou už rezistentní, máme je vcelku často :(

• Citovat
  • Upravit
dada1511
27.1.12 15:37
makina píše:
Nepoužily jste někdo odvšivovací hřeben?

To nekupuj zvlášť,já měla „Všiven“ přípravky,a tam to bylo i s hřebenama.

8o 8o 8o to je cena 8o

• Citovat
  • Upravit
15326
27.1.12 15:48

Jako když jsem si spočítala cenu šamponu a jakéhosi oleje a spraye, tak jsem tak na stejné částce. Naštěstí jsme měli zásoby z minula asi 3 roky zpátky, další už jsem nekupovala a použila jsem olej s alpou.

Má to jakýsi elektrický impuls, není to normální všiváček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.1.12 16:37

No a máte někdo teda ten hřeben vyzkoušenej???
Já jsem tedka 2 hodiny dceru odvšivovala,umýt vyčesávat,vyčesávat,vyčesávat............
A žehlit…
Doufám,že jsem aspon nějakou tu potvoru upálila tou žehličkou :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
27.1.12 16:50

Pomaha Difusil, je to takovej olej a hnidy rucne vybirat. Vsechno vyprat, pry prezivaji bez „nositele“ 24 hod. Je to pakarna, meli jsme je behem roku 3×, nastesti v poslednich 2 pripadech jsem to odchytla hned na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.1.12 08:54

No tak nám se do toho přidala ještě chřipka s vysokýma teplotama :x .
Takže umývat nemůžeme,jedině snad žehlit…když se se,tak se se
To znamená mimčo uplně izolivat,at to nedostane taky,jako že to určite dostane :evil:
Taky to máme odchytnuté v začátku,ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí