Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
kreali píše:
No tak nám se do toho přidala ještě chřipka s vysokýma teplotama.
Takže umývat nemůžeme,jedině snad žehlit…když se se,tak se se
To znamená mimčo uplně izolivat,at to nedostane taky,jako že to určite dostane
Taky to máme odchytnuté v začátku,ale i tak.
já bych teda umyla i s vysokou teplotou, to přece ničemu nevadí. Rožšíří se ti to všude a rychle, takže radši proveď očistu se vším všudy.
kreali píše:
No tak nám se do toho přidala ještě chřipka s vysokýma teplotama.
Takže umývat nemůžeme,jedině snad žehlit…když se se,tak se se
To znamená mimčo uplně izolivat,at to nedostane taky,jako že to určite dostane
Taky to máme odchytnuté v začátku,ale i tak.
Můžeš umývat,teplota se přirozeně snižuje v lázni o stupeň a půl nižší,než je tělní teplota.
Aha,já vždycky kdykoliv měla teplotu jsem ji nekoupala.
Ale snad už jsou vši za námi.Včera jsem 3× žehlila a večer se už vůbec neškrábala,tak že by snad ta žehlička byla takovej zázrak??
žehlička dobrá je, ale určitě ne sama bez žádných jiných přípravků. Tak přeji, ať jste rychle odvšivení ![]()
Tak jsme vykoupaní
![]()
V hlavě má Valča už jenom hnidy,tak snad už to bude jen lepší
Ahoj.Děcka donesly vši od kamaráda v dědině a dcera chodí do školy.Koupila jsem šampon,všeci doma jsme si tím šamponem umyli vlasy a dětem vši vyčesali.Může dcera zítra do školy?Díky za odpověd.
makina píše: Řádně odvšivená může.
Aby to pak dostala od těch,co si toho rodiče ještě nevšimly
Hlavně každý den kontroluj,spínej vlasy do školy,a když tak šampon.Ať se vám nezadaří další kolečko.
dada1511 píše:makina píše: Řádně odvšivená může.Aby to pak dostala od těch,co si toho rodiče ještě nevšimlyHlavně každý den kontroluj,spínej vlasy do školy,a když tak šampon.Ať se vám nezadaří další kolečko.
A to má zůstat preventivně 14 dní doma? ![]()
makina píše:dada1511 píše:A to má zůstat preventivně 14 dní doma?makina píše: Řádně odvšivená může.Aby to pak dostala od těch,co si toho rodiče ještě nevšimlyHlavně každý den kontroluj,spínej vlasy do školy,a když tak šampon.Ať se vám nezadaří další kolečko.
Néééééééééééé,na to ani paragraf není,ne?To by bylo stejně k ničemu předci,k nám to nosil jeden člověk - kdo to se neřeklo,ale vši se hlásily ob měsíc
,u nás prevence zabrala,ale my jsme měli inteligentní učitelku,né jak viz. nahoře
jen aby kontrolovala,kontrolovala a kontrolovala.
My od té doby denně pleteme cop a musím zaťukat na dřevo-zatím máme pokoj.
Tak jsme odvšivili,dceři jsme museli vlasy ostříhat úplně,protože se nemohla vší zbavit,tedka už snad bude dobrá.ale já mám dlouhíé vlasy a šampony nepomáhají,pročesáváme to,vajíčka odstranujem,včera jsem si vlasy odbarvila ráno zase vajíčka.
Jsou ty vajíčka živý i po odbarvení vlasů nebo ne?To je hrozný,použili jsme už dva přípravky a ještě tu barvu s peroxidem a vajíčka v hlavě nadále.Holky potřebuju radu. ![]()
zmrzlik píše:
Tak jsme odvšivili,dceři jsme museli vlasy ostříhat úplně,protože se nemohla vší zbavit,tedka už snad bude dobrá.ale já mám dlouhíé vlasy a šampony nepomáhají,pročesáváme to,vajíčka odstranujem,včera jsem si vlasy odbarvila ráno zase vajíčka.Jsou ty vajíčka živý i po odbarvení vlasů nebo ne?To je hrozný,použili jsme už dva přípravky a ještě tu barvu s peroxidem a vajíčka v hlavě nadále.Holky potřebuju radu.