Dcera donesla vši

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
28.1.12 13:52
kreali píše:
No tak nám se do toho přidala ještě chřipka s vysokýma teplotama :x .
Takže umývat nemůžeme,jedině snad žehlit…když se se,tak se se
To znamená mimčo uplně izolivat,at to nedostane taky,jako že to určite dostane :evil:
Taky to máme odchytnuté v začátku,ale i tak.

já bych teda umyla i s vysokou teplotou, to přece ničemu nevadí. Rožšíří se ti to všude a rychle, takže radši proveď očistu se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
29.1.12 00:00
kreali píše:
No tak nám se do toho přidala ještě chřipka s vysokýma teplotama :x .
Takže umývat nemůžeme,jedině snad žehlit…když se se,tak se se
To znamená mimčo uplně izolivat,at to nedostane taky,jako že to určite dostane :evil:
Taky to máme odchytnuté v začátku,ale i tak.

Můžeš umývat,teplota se přirozeně snižuje v lázni o stupeň a půl nižší,než je tělní teplota.

• Citovat
  • Upravit
1687
29.1.12 09:25

Aha,já vždycky kdykoliv měla teplotu jsem ji nekoupala.
Ale snad už jsou vši za námi.Včera jsem 3× žehlila a večer se už vůbec neškrábala,tak že by snad ta žehlička byla takovej zázrak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.1.12 12:08

žehlička dobrá je, ale určitě ne sama bez žádných jiných přípravků. Tak přeji, ať jste rychle odvšivení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.1.12 12:30

Tak jsme vykoupaní :lol: :lol:
V hlavě má Valča už jenom hnidy,tak snad už to bude jen lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
13.2.12 19:18

Ahoj.Děcka donesly vši od kamaráda v dědině a dcera chodí do školy.Koupila jsem šampon,všeci doma jsme si tím šamponem umyli vlasy a dětem vši vyčesali.Může dcera zítra do školy?Díky za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
15326
13.2.12 19:35

Řádně odvšivená může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
13.2.12 20:48

Jo to je,děkuji za odpověd. :hug:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
14.2.12 10:24
makina píše: Řádně odvšivená může.

Aby to pak dostala od těch,co si toho rodiče ještě nevšimly :zed: Hlavně každý den kontroluj,spínej vlasy do školy,a když tak šampon.Ať se vám nezadaří další kolečko.

• Citovat
  • Upravit
15326
14.2.12 21:34
dada1511 píše:
Aby to pak dostala od těch,co si toho rodiče ještě nevšimly :zed: Hlavně každý den kontroluj,spínej vlasy do školy,a když tak šampon.Ať se vám nezadaří další kolečko.

A to má zůstat preventivně 14 dní doma? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
14.2.12 23:08
makina píše:
dada1511 píše:
A to má zůstat preventivně 14 dní doma? 8o

Néééééééééééé,na to ani paragraf není,ne?To by bylo stejně k ničemu předci,k nám to nosil jeden člověk - kdo to se neřeklo,ale vši se hlásily ob měsíc :roll: ,u nás prevence zabrala,ale my jsme měli inteligentní učitelku,né jak viz. nahoře :roll: jen aby kontrolovala,kontrolovala a kontrolovala.

• Citovat
  • Upravit
jpichova
15.2.12 21:14

My od té doby denně pleteme cop a musím zaťukat na dřevo-zatím máme pokoj.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
29.2.12 09:49

Tak jsme odvšivili,dceři jsme museli vlasy ostříhat úplně,protože se nemohla vší zbavit,tedka už snad bude dobrá.ale já mám dlouhíé vlasy a šampony nepomáhají,pročesáváme to,vajíčka odstranujem,včera jsem si vlasy odbarvila ráno zase vajíčka. :zed: Jsou ty vajíčka živý i po odbarvení vlasů nebo ne?To je hrozný,použili jsme už dva přípravky a ještě tu barvu s peroxidem a vajíčka v hlavě nadále.Holky potřebuju radu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
1687
29.2.12 11:04
Vajíčka na vlasech zůstanou i když jsou už mrtvé.Proto se musí pořád vyčesávat…
Nevím co je na to pravdy,ale když zmáčkneš dvěma nehtama mezi sebou tu hnidu a ona lupne,tak byla živá..
zmrzlik píše:
Tak jsme odvšivili,dceři jsme museli vlasy ostříhat úplně,protože se nemohla vší zbavit,tedka už snad bude dobrá.ale já mám dlouhíé vlasy a šampony nepomáhají,pročesáváme to,vajíčka odstranujem,včera jsem si vlasy odbarvila ráno zase vajíčka. :zed: Jsou ty vajíčka živý i po odbarvení vlasů nebo ne?To je hrozný,použili jsme už dva přípravky a ještě tu barvu s peroxidem a vajíčka v hlavě nadále.Holky potřebuju radu. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
29.2.12 19:01

děkuji za rady holky :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat