Dcera kadi do kalhotek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Soher píše:
Mám děti tři a ani jedno nepotřebovalo od roka žádnou plenku. Ale koukám, že ty jsi asi žádné mít neměla. Pokud totiž dítě v tomto věku zvládá toaletu, ale se stolicí má problém.. jedná se většinou o problém psychického rázu. A už podle toho, jak tu diskutuješ tady budeš úplně dutá.. takže chápu, odkud vítr vane. Holky je mi líto a ty si najdi asi psychologa.
Tvl ty až se zklidníš a přečteš si to po sobě tak ti bude zle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A ve třech měsících seděli a papali svíčkovou viď.očividně víc jak většina máme děti psychicky zdeptane dle tebe, vzhledem k reakcim b diskuzi.
Opět se ptám, jaká je tvoje rada maminko roku? Dceru nebiju, netrestam, nekricim na ni. Tím hubovanim bylo myšlené to co jsem už jednou psala. Že se to do kalhot nedělá. Jenže matky roku jako ty za tím vidí bůhví jaký trestání vařečkou, že? Chlad si žáhu na někom jiným.
Smajlíček s květinkou vypovídá vyloženě o tom, jak jsi vyrovnaná žena..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Muzes mi vysvětlit proč se chytas jednoho slova z celýho textu? A odpoved k otázce je kde?
Obvykle se dítě naučí chodit čůrat na nočník nebo pak záchod a kakání zvládne až později. Mé děti také ještě po tom dlouho kakaly do kalhot. Hubováním nezmůžeš nic, pouze neurózu. Za prvé musí dítě dozrát a za druhé je účinnější pozitivní motivace. Negativní motivace dítě akorát bude stresovat. Dozrát dítěti nepomůže a snažit se kvůli tomu, abys nenadávala pomůže jen ke stresu, z kterého se do kalhot pokadí tím spíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pliny má jen na spaní. V listopadu ji budou tři roky
Je to normální, jen zdejším dokonalým matkám budeš připadat neschopná. Ale věř mi, že to je normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariambiska píše:
Tvl ty až se zklidníš a přečteš si to po sobě tak ti bude zle.
V žakové pozici se nenacházím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher píše:Čekám na tu radu.
Smajlíček s květinkou vypovídá vyloženě o tom, jak jsi vyrovnaná žena..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemůže to být důsledek seberu plinu a on to pochopí. Protože nic takovýho u nás neproběhlo. Na nočník jsem ji nikdy nevysazovala, jednoho dne sundala plinu a chodila sama bez nehod.
A jak to teda presne vzniklo, kdyz nehody nebyly a ted jsou…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher píše:
Mám děti tři a ani jedno nepotřebovalo od roka žádnou plenku. Ale koukám, že ty jsi asi žádné mít neměla. Pokud totiž dítě v tomto věku zvládá toaletu, ale se stolicí má problém.. jedná se většinou o problém psychického rázu. A už podle toho, jak tu diskutuješ tady budeš úplně dutá.. takže chápu, odkud vítr vane. Holky je mi líto a ty si najdi asi psychologa.
A víš, že já bych toho psychologa spíš doporučila Tobe? Nebo alespoň kurz slušného chování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
A jak to teda presne vzniklo, kdyz nehody nebyly a ted jsou…?
Píšu celou dobu o stolici. Pleny si jednoho dne sundala sama, a začala chodit na nočník. Ale jde jen o čůrání. S tím nikdy nehodu neměla. Jinak včera večer když jsem videla že se jí chce kakat, chtěla jsem ji odnést na WC, ale rvala že se hovínka boji
takže tady je zakopanej pes..
- Citovat
- Upravit
@Soher píše:
Zalez ty moralistko… Az si ty toho psychologa najdes, mozna si nebudes muset chodit honit triko na anonymni web..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konys píše:
Zalez ty moralistko… Az si ty toho psychologa najdes, mozna si nebudes muset chodit honit triko na anonymni web..![]()
Každý psycholog ti tuhle informaci potvrdí. Nejčastěji se jedná o důsledek hádek, křiku…. to je ta lehčí forma. Pokud rodič přijde s takovým dítětem na konzultaci, většinou je pozvána celá rodina a ta je poté pod záminkou terapie pečlivě pozorována. To, že se to některých dotýká chápu… není lehký přijmout to, že člověk selhal tak razantním způsobem a ještě o tom vypisuje na emimino. Takže kdepak moralistka.. jen vysvětluji, jak to chodí v praxi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stock píše:
A víš, že já bych toho psychologa spíš doporučila Tobe? Nebo alespoň kurz slušného chování.
Kvůli čemu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher píše:
Kvůli čemu?
Kvůli Tvemu „hodnoceni“ diskutující, pochopitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Soher píše:
Nelíbí se mi, jak jsi na maminku zakladatelku nepříjemná a nevychovaná. Uber a diskutuj slušně.
Když budeš číst ostatní příspěvky, tak zakladatelka není jediná, které děti mají potíž s chozením na záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit