Tipy na cestovní nočník pro dítě
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pro dceru jsem mela Potette. Syna 2,5 teda chytam do sedu jako holku, ve stoje by si pocural akorat tak nohy a na verejne wc nechodime
ten Potette je skladaci a davaji se do nej sacky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
Pro dceru jsem mela Potette. Syna 2,5 teda chytam do sedu jako holku, ve stoje by si pocural akorat tak nohy a na verejne wc nechodimeten Potette je skladaci a davaji se do nej sacky
přesně… když ho chytneš do sedu, vyčůrá se už proto, že mu zmáčkneš bříško… takhle jsem naučila ze strachu z nehod dceru čůrat venku…
nebo možná zkus vydržet s nervem, dva a půl je takový přechodný období, za pár týdnů se mu to třeba spojí samo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad nebude vadit, kdyz se taky zeptam. My zas musime vsude tahat redukci na wc, aspon ze ne ten nocnik. To bylo taky dlouhe obdobi. Zjistila jsem, ze existuji cestovni redukce, skladaci. Mate s tim nekdo zkusenost? Sedi dobre na wc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila jo ja si myslela, ze bude curat vestoje, ale jako cura tak malym proudem, ze to skoncilo na tech gatich no
nevim, jak to delaji ostatni s chlapeckama, ja to vyresila takto. Az bude vetsi, pujde to lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mam 2.5 leteho syna, ze dne se naucil na nocnik a fakt suprove.
Pleny nemá ani na noc. Zatim bez nehod.
Na zachod jedine s redukcí, ale moc nadseny taky neni, to se musi dlouho premlouvat… radsi pouziva nocnik.
Ale co nam dela problemy a to, kdyz jsme nekde dele venku. Na vylete, na hristi atd… zkratka to drzi a drzi.
Nechce curat ve stoje ani na klasickem zachode. Rekne si az kdyz je to fakt akutni a teda vycura se, ale jinak je schopny drzet si to az domu na nocnik. A ze fakt vydrzi dlouho.
Nelibi se mi to a hledam reseni nebo zvazuji nejaky cestovni nocnik, ale fakt nevim jaký vybrat.
Máte nějaký fakt skladný a praktický? Díky.