Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím tě, vymysli si něco věrohodnějšího, tohle je opravdu hodně okatý. ![]()
@Ernais píše:
Ony maji decka zas nejaky prazdniny nebo co?
Asi stavka ![]()
Tohle je hodně přehnaný, příště uber a možná ti na to někdo skočí ![]()
Mimino utopit, dceru poslat na galeje. To jsi chtela slyset?
Jako moment, jednu takovou paní ale znám. A to pracuje s dětmi, trošku ironie.
Ne, není to žádný vtip. Možná to zní opravdu divne, ale já nechci aby se s ní stýkal.
Můj partner má 2 dcery. Nyní jedna 27 let druhá 23 let. On má 47 let. Já jsem mladší a je mi 36 let. Děti nemám. Jsme spolu už dlouho. Nemám ráda jeho dcery odjakživa, něco jako macesšká neláska a jsem ráda, že se kdysi přestali stýkat asi když bylo nejmladší 14 let byla tu naposledy. Chápu, že to nebylo fajn, ale dělala jsem vše proto, aby ji tu nechtěl a když už ať jí dává k babičce, ale nebere ji k nám domů. Vždy jsem to nějak šikovne schovala a ani mi nevadilo, že breceli, že pro ně táta o víkend nepojede. Nakonec přestali jezdit úplně. Nejstarší se pořád nebaví, ale ta mladší začala sama s otcem komunikovat. Občas si zavolají, on tam občas zajede, ale jen když ví, že nejsem doma, ale v práci. Volá s ní na mobilu a webkou, když mám noční. Divím se sama, že s ním holka chce vůbec komunikovat. Jednou přijela k nám a on ji a jejího přítele vzal mezi moje přátelé. Hrozný.. Do toho mu nedávno ještě řekla, že je těhotná a že bude děda, myslím že za měsíc už má rodit. Jsem strašně naštvaná, taky jsem chtěla mít s ním dítě, 2 x nám to nevyšlo bohužel a teď už se nesnaží a těhotná je ona. Místo toho bude dědek. Samozřejmě nechci aby se jim angažoval. Jsem naopak ráda, že se mi daří si ji do života nepouštět a že on neprotestuje. To, že si volá a navštěvuje ji tajne mi vadí hodně. Taky nevím, jak to udělat aby na to kašlal jako kdysi? To bylo fajn. Díky.