Dcera mého partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
6.11.19 12:32
@ludmilaadamkova píše:
Buď si troll a nebo blbá kráva no. :palec:

To ale vyjde na stejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
6.11.19 12:33

No, hlavně že spolu nemáte děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
6.11.19 12:35
@Kocourhrzal píše:
Tak pokud je to pravda (což pohybujeme zde všichni ),tak jsi opravdu to rohaty :cert:
@Kocourhrzal píše:
A nemyslím čerta…Buu

Myslis gazela, vid :lol:?

• Citovat
  • Upravit
41603
6.11.19 12:35
@Anonymní píše:
No prostě mě jeho děti nikdy nebrali a já fakt neměla náladu se pořád jen snažit. Zase jsme nemohli pomalu nikam, protože děti měli přijet atd… takže jsem si zábavy musela vynutit tak, aby pro ně buď nejel a vymluvil se na práci nebo je nechal u svých rodičů. No nakonec přestali teda jezdit úplně a komunikovat, možná je navedla matka, to nevím, ale bylo to fajn. U ničeho nic ale otci jako dospělá, ta mladší zavolala a on běžel. Teď si občas volají, občas za ní zajede. Nevím proč mi to tak vadí, ale vadí a hodně. A ještě že bude dědou. :zed: A já zase nic.

a tak je to spravedlivé ;) karma je zdarma a tady hezky zafungovala ;) v doměvě důchodců, až tam budeš sama samotinká, tak si na to vzpomeň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
6.11.19 12:36

Žárlíš na dcery a léčíš si takto svoji frustraci z toho, že nemáš vlastní děti. Nebo jsi troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
6.11.19 12:38
@Anonymní píše:
Ne, není to žádný vtip. Možná to zní opravdu divne, ale já nechci aby se s ní stýkal.

A co jako my s tím máme dělat :roll: jen mužu říct že nejsi normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.11.19 12:39

A víš proč nemůžeš otěhotnět, jo? Protože jsi plná žluči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 12:40

Ale já a ním děti chtěla. Teď jsem docela vnitřně naštvaná. Protože bude děda a nepřijde mi věkem tak moc starý na dědu, mě být spíš otec mého dítěte. Jenže copak to teď jde, aby měl vnuka a mladšího potomka než jeho vnouče?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.19 12:42

Jenže me už taky není 20 ze. Taky mi ujíždí vlak.

• Citovat
  • Upravit
36009
6.11.19 12:43
@Anonymní píše:
Ale já a ním děti chtěla. Teď jsem docela vnitřně naštvaná. Protože bude děda a nepřijde mi věkem tak moc starý na dědu, mě být spíš otec mého dítěte. Jenže copak to teď jde, aby měl vnuka a mladšího potomka než jeho vnouče?…

A ty budeš babička :mrgreen: on si tě ani za těch xy let co jste spolu nevzal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
6.11.19 12:46
@Anonymní píše:
Jenže me už taky není 20 ze. Taky mi ujíždí vlak.

Co jsi zasela, to sklizis. Nemáš dítě, ani manžela. Premyslej, proč asi??? Trocha sebezpytu by to chtělo!

• Citovat
  • Upravit
929
6.11.19 12:46
@Anonymní píše:

Rozhodně to nejde, nikdy v historii takový případ nenastal… Hele, takový návrh, co se přestat s. át do životů ostatních a řešit jen svůj vztah s partnerem a ne jeho vztahy s s jeho dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 12:50
@Anonymní píše:
Ne, není to žádný vtip. Možná to zní opravdu divne, ale já nechci aby se s ní stýkal.

Fuj, to je hnus. Jste zlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
6.11.19 12:53
@Příjemné Pondělí píše:
Fuj, to je hnus. Jste zlá.
jak píše
@Čičorečka píše:
A víš proč nemůžeš otěhotnět, jo? Protože jsi plná žluči.

je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.11.19 12:55

Gratuluju, babi :pankac: Jak se žije s pocitem, že budeš babička a nejspíš nikdy matka? :pankac: Tyvoe, tu stávku mi byl čert dlužnej, měli dětem napařit hodně domácí práce, aby nestíhali dělat tyhle kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová