Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Jé, tohle slovo jsem naposledy slyšela někdy na základce, to je božíZase zavedu do slovníku, děti budou mít radost
Mne ho znova pritahla dcerka ze skoly
.Chtela jsem napsat misto toho jebnuta, ale rekla jsem si, ze nebudu vulgarni
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
My si z tebe neděláme legraci. My každé slovo myslíme smrtelně vážně.
Na tomhle webu je taková žena jako ty odsouzena k opovržení, horší už by byla jen vražedkyně vlastních dětí.
Tak to prostě je…, promiň.
Jeste se ji omlouvej
![]()
@Bábrdl píše:
Však takových je hodně. Ale nenapíšou to takhle otevřeně, mají pro sebe vysvětlení, jak ony se snažily, ale ty děti jsou hrozné atd…Tohle je troll.
Tahle se ani nesnažila, od začátku si nesměl brát děti domů. Ni je to taky vul, to je jasný
@wildcherry To mi připomnělo, že syn teď různě experimentoval s výrazy „ty kokos“ a „ty kokso“ až mu z toho vylezlo „ty kokot“
Tak jsem musela vysvětlovat ![]()
@wildcherry ironie
(kdyby to nebylo tady, tak za to promiň ještě něco peprného připíšu, pak by ta ironie byla jasně viditelná
)
@Anonymní píše:
No prostě mě jeho děti nikdy nebrali a já fakt neměla náladu se pořád jen snažit. Zase jsme nemohli pomalu nikam, protože děti měli přijet atd… takže jsem si zábavy musela vynutit tak, aby pro ně buď nejel a vymluvil se na práci nebo je nechal u svých rodičů. No nakonec přestali teda jezdit úplně a komunikovat, možná je navedla matka, to nevím, ale bylo to fajn. U ničeho nic ale otci jako dospělá, ta mladší zavolala a on běžel. Teď si občas volají, občas za ní zajede. Nevím proč mi to tak vadí, ale vadí a hodně. A ještě že bude dědou.A já zase nic.
To je odměna za tvé chování ![]()
@Anonymní píše:
Ale já a ním děti chtěla. Teď jsem docela vnitřně naštvaná. Protože bude děda a nepřijde mi věkem tak moc starý na dědu, mě být spíš otec mého dítěte. Jenže copak to teď jde, aby měl vnuka a mladšího potomka než jeho vnouče?…
Tak na dědu má věk akorát. Naopak na otce už je dost starý
@unuděná píše:
@wildcherry To mi připomnělo, že syn teď různě experimentoval s výrazy „ty kokos“ a „ty kokso“ až mu z toho vylezlo „ty kokot“Tak jsem musela vysvětlovat
Anoooo u nas to stejny, pomalu 13let a uplne vidim, jak se ji tam to,,T,, tlaci potvore male
,ale zase, nemusim vysvetlovat, jen zvedam ruku na facku
(jako z legrace, aspon v tomto pripade
)
@Mar__tanka1983 píše:
@wildcherry ironie(kdyby to nebylo tady, tak za to promiň ještě něco peprného připíšu, pak by ta ironie byla jasně viditelná
)
Ja vim
,ale uplne me to bouchlo do oci ![]()
@Anonymní píše:
Můžete přestat z toho mít legraci a zesměšňovat mě? Určitě nejsem jediná, která nepřijala děti partnera.
Jenže je rozdíl nepřijmout, ale v tichosti trpět. A nepřijmout a zakázat.
To ti přijde normální, že se před tebou bojí zavolat svojí dceři? ![]()
@Anonymní píše:
Tak on asi nechce mít doma dusno, proto to vše dělá tajně. Hlavně když jsem večer na noční nebo se vracím z odpolední a on je doma sám. Přede mnou si s ní nevolá.
Ne nevzal si mě a v plánu to nebylo, ale děti už mohly být, jen to nevyšlo.
Proč by mě měl opustit? Jsme spolu už dlouho a nikdy me kvůli tomu neopustil, nevyhodil nebo tak.
nevěs hlavu, co není, může být. Až uvidí vnouče a uvědomí si, o co všechno přišel kvůli rozhoďnožce, jen proto, že nemyslel hlavou
zákaz vídání a volání, když už teď to na tajno dělá, se brzy zají a bude to chtít řešit. A pak si ryze po chlapsku uvědomí, co ho obtěžuje nejvíc, ty. A co myslíš, že udělá? ![]()
@Anonymní píše:
Můžete přestat z toho mít legraci a zesměšňovat mě? Určitě nejsem jediná, která nepřijala děti partnera.
To není zesměšňování, to je výraz opovržení. Ne, nejsi jediná, kdo nepřijal děti partnera, ale většina aspoň ví, že to není ideální stav a snaží se to řešit. Ty jsi kromě nepřijetí aktivně pracovala na tom, aby s dětmi přerušil vztahy, abys ty měla o víkendu zábavu. A jen aby bylo jasno, tvůj partner je pěknej slaboch, že tě nechá, normální chlap by na tohle nepřistoupil. Našla sis ho s dětmi, měla jsi tedy respektovat, že se s nimi vídá. A jestli jeden z partnerů ze strachu z druhého dělá něco tajně, tak to musí být úúúžasný vztah
@Anonymní píše:
O jaké legraci mluvíš? Mě osobně, a troufnu si tvrdit, že i ostatním, je z tebe na
.
Dobrý den!
Zakladatelka je zde stálou uživatelkou, z tohoto důvodu ji nepovažujeme za trolla.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Hani ![]()
@admin píše:
Dobrý den!Zakladatelka je zde stálou uživatelkou, z tohoto důvodu ji nepovažujeme za trolla.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Hani