Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolink píše:
Sazky?
Tak to, ze je stala uzivatelka a ne novacek, jeste neznamena, ze se nenudi a nevymysli ve svem omezenem mozecku takove story, ze ![]()
@admin píše:
Dobrý den!Zakladatelka je zde stálou uživatelkou, z tohoto důvodu ji nepovažujeme za trolla.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Hani
Jako zavani to trollem, ale bohuzel takovy vaginy i existuji. ![]()
@Lekninka91 píše:
Jako zavani to trollem, ale bohuzel takovy vaginy i existuji.
O tom nepochybuji, ale uz to, ze je to stalice, moc dobre vi, jak tady vyprovokovat.Za me proste troll.
Problém je že ty děti nejsou až zase o tolik mladší než ty.. ty na ně žárlíš jako na ženský nebereš je jako děti navíc to už děti nejsou jsou to dospělé ženy i když samozřejmě jsou to pořád dcery svého otce.
Pokud to tedy není celé vymyšlené-
@Anonymní píše:
No prostě mě jeho děti nikdy nebrali a já fakt neměla náladu se pořád jen snažit. Zase jsme nemohli pomalu nikam, protože děti měli přijet atd… takže jsem si zábavy musela vynutit tak, aby pro ně buď nejel a vymluvil se na práci nebo je nechal u svých rodičů. No nakonec přestali teda jezdit úplně a komunikovat, možná je navedla matka, to nevím, ale bylo to fajn. U ničeho nic ale otci jako dospělá, ta mladší zavolala a on běžel. Teď si občas volají, občas za ní zajede. Nevím proč mi to tak vadí, ale vadí a hodně. A ještě že bude dědou.A já zase nic.
Představ si, že by někdo přesvědčil tvoje rodiče aby se s tebou přestali stykat
Jsi zla, zahorkla zenska a proto ty zase nic, karma je zdarma.
Holky, asi vacsina dufa, ze je to troll. Lenze moja „macecha“ je tiez taka. Ja som bola rada, ze tata niekoho.ma. Nejazdila som ja vikendy. Obcas som sa stavila, ked neboli doma. Mala som skolu oproti ich bytu (vs). odstrihla ma. stykala som sa s otxom pouze na obed raz za 14 dni a mene. ked mu volala, tak tvrdil ze je na obchodnom obede. Citila som sa ako milenka. Myslela som ze sa to zlepsi ked budu mat vlastne dite. nezlepsilo. ked sme u nich na par hodin asi 4× do roka, tak sa nam. nevenuje. Dokonca jej rodina a kamaratky sa k. mojim detom chovaju.lip ako ona. Ona proste ignor. A mojej sestre je skvelym otcom. Dlho som sa s tym vyrovnavala. Udrzujem formalne vztahy. Ale segra sa pomamkovala a mojim dceram je to lito, takze to mozno vypustim. uplne
Sorry za roman, ale asi to tam niekde vnutri stale je…
@Anonymní píše:
Můžete přestat z toho mít legraci a zesměšňovat mě? Určitě nejsem jediná, která nepřijala děti partnera.
Takovou p..ujako jsi Ty jsem v životě neviděla. Že nemáš děti je jedině dobře, to zase příroda jednou vychytala komu „nenadělit“ a z celého srdce Ti přeju aby se chlap probral a s rozběhem Tě nakopl do ř..i.Kr..o!
Myslim, ze fakt, ze se jedna. o stalou mistni uzivatelku, mluvi o to spis o trollovi, nez kdyby slo o novacka.Cago ![]()
Náhodou takovou pani si našel nas děda kdyz mame bylo 13…ani ji neřekli ze umrel dozvěděla se to po letech uplne náhodou kdyz potkala pani vedle které meli chatu..Takze klidně se tomu dá věřit
Je smutné že takové individuum chodí po světě, alespoň že takový vzorec chování nepředá dětem.
A to je důvod, proč by měly být stávky ve školách zakázané a prázdniny a ředitelská volna seškrtána napolovic. Ubylo by tak hloupých historek.
Sazky?