Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A kolik je jí? asi chodí se starším chlapem. Taky jsem vždy chodila s o 20 let staršíma a našim jsem to neříkala z duvodu protože vždy strašně vyváděli a dělali dusno. možná že dcera má strach že se budeš chovat stejně ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si k vám pro radu. Jak mám z dcery dostat s kým chodí? Mám o ní totiž hrozný strach. Evidentně s někým chodí, to by mi samozřejmě nevadilo. To z čeho mám strach je to s kým chodí. Kamarádka ji totiž viděla v autě s nějakým chlapem, který je asi o dost straší než ona. Já ji pořád vidím si s někým psát nebo v pokoji s někým volat. Vůbec mi to nechce říct, o to víc mě děsí, že by vážně mohla chodit s nějakym starším chlapem.
No, kdyby se takhle chovala moje mamka, tak ji taky nic neřeknu, promiň. Ale takhle to vyřešíš??
A já tě chápu. Naštěstí mám kluky, ale mít dceru, tak bych taky chtěla mít přehled. Co si s ní v klidu sednout ke kafi a pokecat? Pokud mate dobrý vztah, tak by ti to mohla říct sama.
Tak doufám že moje dítě nikdy nebude mít strach mi cokoliv říct… tak jak já jsem nikdy nemusela mít strach cokoliv říct mojí mamce…
zamysli se nad sebou, řekni jí, že ji budeš mít ráda ať ti řekne cokoliv… co je špatného na starším chlapovi pokud jí 15 už bylo?
S manželem jsem od 20 je o 17let starsi a doma se to dozvěděli po 3letech kdyz jsem byla tehotna prave z téhle duvodu vysilovani manzel je o 7let mladsi nez moje matka. Nedivim se ze se nesveruje
@Tichošlápek píše:
A já tě chápu. Naštěstí mám kluky, ale mít dceru, tak bych taky chtěla mít přehled. Co si s ní v klidu sednout ke kafi a pokecat? Pokud mate dobrý vztah, tak by ti to mohla říct sama.
No ona se mi právě vždycky se vším sverovala, proto mi to teď přijde divný.
@Ennny píše:
Kolik ji je? Ale tímto způsobem se nedozvís nic.
Sedmnáct.
@Anonymní píše:
Sedmnáct.
Takže je skoro dospěla…a upřímně kdyby ti řekla že má o 10 staršího chlapa budeš reagovat jak?
A to se zboří svět, když bude chodit se starším, nebo co? Za rok je plnoletá, já v té době také byla s výrazně starším mužem. Asi ví, že bys vyváděla, tak proto. Já svým rodičům také nic nikdy neřekla, právě z tohoto důvodu a na našem vztahu je to hodně vidět. Dodnes se s tím nesmířili, že s někým takovým jsem šťastná. Čeká tě asi stejný osud. Co kdybys jí řekla, že ti nevadí, zlobit se nebudeš, jen chceš prostě znát jejího partnera? Pokud na to půjdeš, jak dosud, tak se nic nedozvíš a dceru leda tak ztratíš.
@Ennny píše:
Takže je skoro dospěla…a upřímně kdyby ti řekla že má o 10 staršího chlapa budeš reagovat jak?
No kdyby do deseti tak bych to tolik neřešila, ale kamarádka říkala, že vypadal tak minimálně o 15 let starší než ona.
@Anonymní píše:
No kdyby do deseti tak bych to tolik neřešila, ale kamarádka říkala, že vypadal tak minimálně o 15 let starší než ona.
A či budeš dělat, zakazes ji to?? Tak si s ni sedni a promluv a buď připravena na nejhorsi a nenadavej. Je to těžké nicméně bude olnoleta a zatím s nim dítě nečeká ![]()
@Anonymní píše:
A to je jako nějaká nakažlivá nemoc být o 15 starší? Můj manžel je starší o 7 let sice jen ale v 17 jsem se k němu stěhovala a naší radši našli kompromis jak to udělat než vyvádět, stejně by jim to bylo prd platné, hoď se do klidu a řekni jí že ikdybyw byl starší tak ti to nevadí, jen chceš vědět že je vporadku.
Tak mit dcera v sedmnacti letech o patnact let starsiho pritele, tak taky vyvadim
takove holce se jeste snadno vesi buliky na nos, taky bych to chtela vedet.
Dobrý den jdu si k vám pro radu. Jak mám z dcery dostat s kým chodí? Mám o ní totiž hrozný strach. Evidentně s někým chodí, to by mi samozřejmě nevadilo. To z čeho mám strach je to s kým chodí. Kamarádka ji totiž viděla v autě s nějakým chlapem, který je asi o dost straší než ona. Já ji pořád vidím si s někým psát nebo v pokoji s někým volat. Vůbec mi to nechce říct, o to víc mě děsí, že by vážně mohla chodit s nějakym starším chlapem.