Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@fera21 píše:
Není náhodou anonymní zakladatelka naše milovaná emimiňácká stálice me57h (nebo tak nějak podobně ten její nick je), která děti vychovává jako bachařka v Osvětimi a diví se, že ji nemají rády?
Jsem přesvědčená, že je to ona. Stejný styl psaní, stejne hlídání dcery…
To asi nebude ona, naše zapšklá prodavačka tady nedávno psala, že ta starší dcera chodí s nějakým vágusem, který se jí nelíbí, takže ta ví, s kým její dcera chodí. Tady zakladatelka nemá páru, o koho jde. ![]()
Zakladatelko, dcera k tobě očividně nemá důvěru, asi ví, že bys vyváděla. To, na kolik kdo vypadá, je nerelevantní, já taky vypadám starší než jsem.
Zkus si s dcerou sednout a promluvit si třeba u kafe, upokoj ji, že scény nebudou, že bys ráda toho jejího poznala, a uvidíš. ![]()
@pecenaBrokolice tak má ještě mladší dceru, ale obecně se zakl. o dceři vyjadřuje dobře, to zapšklá prodavačka nedělá
ale víš co, krytí je krytí ![]()
@debra.morgan To je pravda, na tu mladší jsem zapomněla.
Ale jo, i tak zakladatelka tady píše o dceři celkem hezky, zapšklá prodavačka si na dcery za těch x let, co ji sleduju, nenašla ani jedno hezké slovo, ta by se takhle dobře maskovat neuměla, pořád žije v bludu, že je chyba v jejích dcerách a ne v ní. ![]()