Dcera mi nechce říct s kým chodí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
19.4.19 01:47
@fera21 píše:
Není náhodou anonymní zakladatelka naše milovaná emimiňácká stálice me57h (nebo tak nějak podobně ten její nick je), která děti vychovává jako bachařka v Osvětimi a diví se, že ji nemají rády? :D

Jsem přesvědčená, že je to ona. Stejný styl psaní, stejne hlídání dcery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.4.19 16:06

To asi nebude ona, naše zapšklá prodavačka tady nedávno psala, že ta starší dcera chodí s nějakým vágusem, který se jí nelíbí, takže ta ví, s kým její dcera chodí. Tady zakladatelka nemá páru, o koho jde. :nevim:
Zakladatelko, dcera k tobě očividně nemá důvěru, asi ví, že bys vyváděla. To, na kolik kdo vypadá, je nerelevantní, já taky vypadám starší než jsem. :) Zkus si s dcerou sednout a promluvit si třeba u kafe, upokoj ji, že scény nebudou, že bys ráda toho jejího poznala, a uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
22.4.19 16:42

@pecenaBrokolice tak má ještě mladší dceru, ale obecně se zakl. o dceři vyjadřuje dobře, to zapšklá prodavačka nedělá :lol: ale víš co, krytí je krytí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
22.4.19 16:52

@debra.morgan To je pravda, na tu mladší jsem zapomněla. :think: Ale jo, i tak zakladatelka tady píše o dceři celkem hezky, zapšklá prodavačka si na dcery za těch x let, co ji sleduju, nenašla ani jedno hezké slovo, ta by se takhle dobře maskovat neuměla, pořád žije v bludu, že je chyba v jejích dcerách a ne v ní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí