Dcera pláče na slunci

27767
27.2.19 17:45

a co nějaké brejličky proti slunci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101
27.2.19 17:46
@ka2ka píše:
a co nějaké brejličky proti slunci :think:

Taky jsem nad tím premyslela ale nevím jestli si je nechá, přece jenom kdyby ji byl rok a něco ale takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.2.19 17:51

Jako zasvítí ji na nohu nebo zasvítí ji do očí. Jestli do očí, tak mi na tom nepřijde nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.2.19 17:52

@jenny.fields do oči samozřejmě.
Mě moc ne, vidím spoustu děti jak jezdí i bez střechy.
Malá nejde k vůli tomu ani na hřiště na Písek. To až bude chodit tak půjde a bude plakat? Musím chodit jen ve stínu a celkové je to náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.2.19 17:53

@Chaloupa @Chaloupa muj nosil slunecni bryle od 9tydnu, kdy jsme ho vzali k mori a do hor. Byly na gumicku, za cca 250 Kc, dneska jsou mu dva a nosi klasicke bez gumicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
@Chaloupa píše:
Taky jsem nad tím premyslela ale nevím jestli si je nechá, přece jenom kdyby ji byl rok a něco ale takhle..

existuje gumička která je udrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101

@ka2ka dobre tak moc děkuji já je seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.2.19 17:54
@Chaloupa píše:
Malá nejde k vůli tomu ani na hřiště na Písek. To až bude chodit tak půjde a bude plakat? Musím chodit jen ve stínu a celkové je to náročné
čepici na hlavu? S kšiltem?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.2.19 17:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.2.19 17:58
@Chaloupa píše:

v 8 měsících nejde na hřiště ani na písek? No, teď byla zima, předtím měla tak tři čtyři měsíce, tak mi nepřijde divné, že nejde na hřiště a na písek… kočárek jsem vždy vozila tak, aby dítěti nesvítilo do očí, je to nepříjemné i dospělému… existují sluneční clony na kočárek… případně se dá připnout látková plenka nebo já jsem otočila korbičku naopak, když jinak nešlo se sluníčku vyhnout…
Až bude chodit, tak bude zase všechno jinak… stojící nebo chodící dítě má více možností uhnout slunci, natočit hlavu jinam… od osmiměsíčního bych to fakt nečekala… tam za ni musí otáčet kočárek rodič…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.2.19 17:58

a kontrolu na očním, urychleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 17:59

Já mám takové doma, jsou fakt na gumičku, značkové s UV ale modré ( tyrkysové), kdyby chtěla do sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.2.19 17:59

Muze mit citliva ocka. Ja treba bez bryli byt nemuzu. Mam citlivy oci a nosim je klidne i v zime, kdyz sviti. Bez nich me ty oci boli.

• Citovat
  • Upravit
101
27.2.19 18:00

@Regina Hero a co je divného na tom hřišti? Malá sedí a rada se zhoupne krátce nebo si sednu s ji na Písek a 5 minut hrabeme lopatkou. To mi teda tak divny nepřijde. Akorát to musí být pozdě odpoledne :D
Na sportak těžko pridelam clonu to jsem zkoušela leda jezdit po zpátku no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.2.19 18:01

@Šáruší myslite ze by mohlo jít o nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí