Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Terkapali víme to teprve týden.. kdy už nám to psala její druhá dcera.. a pak nám volali jejich sousedi.. jinak jsme o tom nevěděli. A důkaz nám řekli že je musíme mít natočené jak je mlátí nebo tak že je to tvrzení proti tvrzení
Rozumím, podat trestní oznámení chodit tak dlouho dokud s tím nezačnou něco dělat. Nejlíp písemně a zajít za právníkem ten Vám řekne jak se zachovat a co dělat. Nebude to jednoduché. Ale pro tu malou asi vysvobození
@Anonymní píše:
@jahuhudka zatím dvě jedno já druhé přítel. Víme to týden!!!!!!!!
Víte to týden , protože o dítě tak stál, tak ho miloval ,že o něm rok !!! což je 1/4 života toho dítěte nemá informace .
@Anonymní píše:
Dobře děkuju, chci se zeptat právník který řeší rodinné právo? Moc se v tomhle nevyznám
Ne asi, obchodní
máte na tom úplně stejný podíl viny. Na holku jste se vykašlali a teď si budete hrát na spasitele a rodiče roku. Kdyby otec chtěl, tak by holku vídal.
@Anonymní píše:
@Terkapali víme to teprve týden.. kdy už nám to psala její druhá dcera.. a pak nám volali jejich sousedi.. jinak jsme o tom nevěděli. A důkaz nám řekli že je musíme mít natočené jak je mlátí nebo tak že je to tvrzení proti tvrzení
Na vašem místě bych sepsala nějakou správu o zjištěných skutečnostech a vašem záměru a předala písemně na sociální odbor - či jak se to jmenuje. Totéž bych o svém podezření písemně uvědomila policii. Řeči se vedou a pokud něco někam předáte písemně, už je třeba se tomu nějak věnovat, protože jsou na to lhůty. Pokud má otec dítěte rozsudek s tím, jak a kdy je upraven styk s dítětem, oznámila bych to i soudu. Vždy si nechte potvrdit kopii. Jsem laik, tak radím jen to, co si myslím, že by mohlo pomoci. Určitě jsou na netu nějaké vzory, nebo nějaké právní poradny. Zkuste to i tam.
@Anonymní píše:
Dobře děkuju, chci se zeptat právník který řeší rodinné právo? Moc se v tomhle nevyznám
Poradila bych se na lince bezpečí, jak postupovat: http://www.rodicovskalinka.cz/?…
@terien píše:
Ne asi, obchodnímáte na tom úplně stejný podíl viny. Na holku jste se vykašlali a teď si budete hrát na spasitele a rodiče roku. Kdyby otec chtěl, tak by holku vídal.
Naprosto ![]()
@jahuhudka píše:Tak jistě , on má dítě , miluje ho ,ale rok na něj kašle. Někdo ho mlátí ,ale on se vlažně jde zeptat na sociálku. Rodič za dítě bojuje všemi prostředky pokud se mu děje příkoří.
Jestli si bojem o dítě představuješ exekuci dítěte, tak je vidět, že jsi nic takového nezažila. Nesuď nic o čem nic nevíš.
@jahuhudka píše:Tak jistě , on má dítě , miluje ho ,ale rok na něj kašle. Někdo ho mlátí ,ale on se vlažně jde zeptat na sociálku. Rodič za dítě bojuje všemi prostředky pokud se mu děje příkoří.
To už ale bylo. Má se on teď jít oběsit? Nebo mít stroj na přenášení v čase? Potřebuješ z něj nutně udělat toho největšího kreténa? Tak si posluž. Za chvíli tě sežere vlastní žluč.
@terien píše:
Ne asi, obchodnímáte na tom úplně stejný podíl viny. Na holku jste se vykašlali a teď si budete hrát na spasitele a rodiče roku. Kdyby otec chtěl, tak by holku vídal.
Radím tu linku. A dobře se ptá, protože to není jednoduché. Pokud chce podat trestní oznámení na toho přítele, tak pravděpodobně na právníka, který se zabývá trestním právem.
@Anonymní píše:
@Luboš P na socialce v místě bydliště dcery. Že k tomu musíme mít věrohodný důkaz což je video či fotka
Já tomu nevěřím. Tak to napište a proti podpisu předejte na OSPOD, klidně i „cizí“.
Takže ex má ještě starší dceru? S tou jste v kontaktu? Je to blbý,ale co jí říct,že když příště je bude musí křičet hodně nahlas a sousedům říct ať to natočí a volají vám i pčr.
JInak bych tam zašla i s tou policii ve stanovený termín kdy ji otec má mít. Dokud nezkusíte nebude vědět jak ona bude reagovat.
@hodinarka děkuju mi jsme to zkusili dvakrát nechat ji vzít exekučně a už nikdy víc. Bylo to to nejhorší snad co jsem zažila. Kdo to nezažil nepochopí to. Pro to dítě je to strasný
@hodinarka píše:
Jestli si bojem o dítě představuješ exekuci dítěte, tak je vidět, že jsi nic takového nezažila. Nesuď nic o čem nic nevíš.
Zažila jsem víc ,než si dovedeš představit. Takové výmluvy ono to nešlo , ona mi dítě nedávala
Do budoucna dítě by mělo vědět že bojoval jako lev