Dcera se bouchla do pipiny a teď nechce čůrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
28.12.22 21:18

Já bych jela do nemocnice na ultrazvuk. Co když je uvnitř oteklá a trubice je neprůchodná. Vždyť by ji mohl prasknout měchýř. Já bych se bála na to jen tak koukat a nic nedělat. Jeďte do nemocnice, nebo na pohotovost, třeba mají ultrazvuk taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
28.12.22 21:20

Tak zrovna v tomto případě bych jela na pohotovost hned, z důvodů, které uvádí @EEKK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
28.12.22 21:25

Když mi bylo cca 8 let stalo se mi to stejný - spadla jsem pipkou přímo na štanglu u kola když jsem prudce zabrzdila. Nakonec jsem se po pár hodinách trápení vyčůrala sama ale druhej den mi to šlo stejně pořád špatně. Jestli to malou bolí tak radši zajeďte do nemocnice, já to mám v hlavě úplně živě jako by to bylo včera.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
28.12.22 21:25

Já bych jela taky hned.

• Citovat
  • Upravit
Eva.asdfghjkl
28.12.22 21:27

Tak pokud ji to boli, coz asi jo, tak ji davej co 6 hod paralen… tak den, dva… dle potreby

• Citovat
  • Upravit
36148
28.12.22 21:52
@Teunka92 píše:
@JancaS84 to už jsem zkoušela :( bez úspěchu.

Tak ráno znovu a když nic tak do nemocnice na vycevkovani.
Měli jsme to tak u syna když dostal neštovice a měl i oteklý penis. Necural přes noc, ráno taky nic. V 11 jsem s ním byla u dětské a když by se do 3h nevycural tak jsme měli jet. Naštěstí mu mastička zabrala rychle a podařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.12.22 22:02
@Eva.asdfghjkl píše:
Tak pokud ji to boli, coz asi jo, tak ji davej co 6 hod paralen… tak den, dva… dle potreby

Tak na tohle ti paralen fakt nepomuze. :)

• Citovat
  • Upravit
11897
28.12.22 22:16
@mackA159 píše:
Tak na tohle ti paralen fakt nepomuze. :)

Ba ne, tohle by mohlo pomoct - když ji to nebude tolik bolet, třeba se jí podaří se vyčůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.12.22 22:36

Pokud se ještě teď nevyčůrala tak už bych jela, ještě když se jí chce. Je to nebezpečný jí nechat dlouho nečůrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.22 03:08

Kdyz bylo dceri 3,5 roku, tak se poranila pri jizde na odrazedle. Mela v pochve osklivou modrinu, trochu krvacela a hlavne nekolik hodin odmitala curat kvuli bolesti. Po konzultaci s lekarkou jsem zkusila teplou vanu, nepomohlo. Na noc jsem male dala plenu, vycurala se do ni, mela ji uplne plnou. Rano uz byla bez bolesti a chtela jit do skolky. Lekarka mi tehdy take radila Nurofen. Drzim palce, at je dobre!

• Citovat
  • Upravit
mackA159
29.12.22 07:09
@Titty píše:
Ba ne, tohle by mohlo pomoct - když ji to nebude tolik bolet, třeba se jí podaří se vyčůrat.

Na trhlinku ti paralen opravdu nepomuze. Az se odřeš, vem si prasek, a sama uvidis. ;) Spis maximalne nejake sedave koupele. Repik, dubova kura.

• Citovat
  • Upravit
11897
29.12.22 09:22
@mackA159 píše:
Na trhlinku ti paralen opravdu nepomuze. Az se odřeš, vem si prasek, a sama uvidis. ;) Spis maximalne nejake sedave koupele. Repik, dubova kura.

Ale ty přece nevíš, jestli má trhlinku. A Paralen nebo Panadol není žádný dryják, takže bych to vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
29.12.22 10:08

Pokud tam nevznikl nějaký hematom, tj. překážka v močení, tak může zadržovat, jak chce, ale pokud bude močový měchýř příliš plný, tak svěrače sami povolí a počůrá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
30.12.22 13:53

@Teunka92
Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...