Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Teda to by mě zajímalo jestli je zblajzla naráz nebo postupně. A při naražené ruce mít takové bolesti aby snědla 12 paralenů, tomu nevěřím vůbec. Ale jo v dnešní době kdy je možné jít kdykoliv k lékaři, se bude psát na emimino o radu. Holky kdo má po ruce sanitku a titul záchranáře zeptejte se anonyma kde bydlí a vyražte
Sadu na výplach žaludku sebou. Pokud je to pravda tak má zakladatelka myšlení houpacího koně nebo šumící trávy, normální člověk zvedne telefon a volá do špitálu. Pokud je to troll tak je trapný.
No to je snad vtip ne? Doporucena davka pro dospeleho je max 2 najednou a max 8 za den…jsi bud troll, nebo blazen, volej hned do nemocnice…hrozi napriklad selhani jater
https://www.emimino.cz/…dnou-452352/
Už jsme to našla… No nevím… Ale tomu moc nevěřím, že v tak krátké době, se toto stalo rovnou dvoum lidem. Že jejich dítě,, kor tady dospělé dítě zakladatelky, neví, kolik Paralen si může vzít.
@Elea9 píše:
https://www.emimino.cz/…dnou-452352/Už jsme to našla… No nevím… Ale tomu moc nevěřím, že v tak krátké době, se toto stalo rovnou dvoum lidem. Že jejich dítě,, kor tady dospělé dítě zakladatelky, neví, kolik Paralen si může vzít.
tak se zeptáme @admin je to ta samá? Bulíkuje nás tu zase?
@Melodie91 ono ji ale vubec nic neni jako kdyby zadny prasky nesnedla je úplně v pohodě nic se neděje
@Anonymní píše:
@Melodie91 ono ji ale vubec nic neni jako kdyby zadny prasky nesnedla je úplně v pohodě nic se neděje
No v klidu, ty játra jí odejdou později. Já bych se nevzrušovala a jenom mrkla na pohřební ústavy v okolí ![]()
Teď je mně jasný, že to je troll, jen abych vysvětlila, že jsem takový cynik. Žádná normální máma by po téhle smršti takhle nereagovala…
@Anonymní píše:
Ahoj holky potrebuji radu dcera snedla 12 paralenu 500 vazi 65 kg 18 let nevite zda ji to muze neco udelat? Neni to ze by se chtela otravit ale ma narazenou ruku a chtela aby ji to pomohlo od bolesti Dekuji vam za kazdou radu
Zavolej na toxikologickou linku
@Anonymní píše:
jo, protože paracetamol ti játra odbourá až s časovým odstupem, tak 3-4 dny
ale podle mne by 12 tablet pro dospělého ještě mělo být v pohodě a nemělo by se jednat o toxickou dávku. nicméně někdo sem dával linku na toxikologické centrum, zavolej si tam, tam ti řeknou přesně. každopádně tělu bych dala čas paracetamol odbourat a už bych dneska další nezobala.
@Anonymní píše:
A tak jsi normalni? Kolik uz bylo pripadu z IKEMu, kdy se mladi lidi predavkovali napr pri chripce paralenem, aby mohli do prace a pak skoncili na transplantaci jater.,,,mas mysleni houpaciho kone nebo jsi fakt trapnej troll…
@kolibrik1 zadny troll to neni jen na zadnou pohotovost jet nechce proto jsem se sla pak zeptat sem kdyz odmitla abych ji odvezla nic vic
@Anonymní píše:
Jo jasný, nic se neděje. Ono až se bude něco dít tak bude už možná pozdě. Doufám, že si troll tak hloupý snad nikdo nemůže být.
No, dceři gratuluji, že se dožila 18 let. To je na vyznamenání s takovou matkou.
Jasně, dcera sní 12 paralenů a ty běžíš na emimino
raději vyraž ven, trolle, je krásně ![]()