Dcera snědla 12 paralenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5936
12.3.22 09:19

Teda to by mě zajímalo jestli je zblajzla naráz nebo postupně. A při naražené ruce mít takové bolesti aby snědla 12 paralenů, tomu nevěřím vůbec. Ale jo v dnešní době kdy je možné jít kdykoliv k lékaři, se bude psát na emimino o radu. Holky kdo má po ruce sanitku a titul záchranáře zeptejte se anonyma kde bydlí a vyražte :mrgreen: Sadu na výplach žaludku sebou. Pokud je to pravda tak má zakladatelka myšlení houpacího koně nebo šumící trávy, normální člověk zvedne telefon a volá do špitálu. Pokud je to troll tak je trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.3.22 09:22

No to je snad vtip ne? Doporucena davka pro dospeleho je max 2 najednou a max 8 za den…jsi bud troll, nebo blazen, volej hned do nemocnice…hrozi napriklad selhani jater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
12.3.22 09:28

https://www.emimino.cz/…dnou-452352/

Už jsme to našla… No nevím… Ale tomu moc nevěřím, že v tak krátké době, se toto stalo rovnou dvoum lidem. Že jejich dítě,, kor tady dospělé dítě zakladatelky, neví, kolik Paralen si může vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
12.3.22 09:30
@Elea9 píše:
https://www.emimino.cz/…dnou-452352/Už jsme to našla… No nevím… Ale tomu moc nevěřím, že v tak krátké době, se toto stalo rovnou dvoum lidem. Že jejich dítě,, kor tady dospělé dítě zakladatelky, neví, kolik Paralen si může vzít.

tak se zeptáme @admin je to ta samá? Bulíkuje nás tu zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.22 09:53

@Melodie91 ono ji ale vubec nic neni jako kdyby zadny prasky nesnedla je úplně v pohodě nic se neděje

• Citovat
  • Upravit
695
12.3.22 09:55
@Anonymní píše:
@Melodie91 ono ji ale vubec nic neni jako kdyby zadny prasky nesnedla je úplně v pohodě nic se neděje

No v klidu, ty játra jí odejdou později. Já bych se nevzrušovala a jenom mrkla na pohřební ústavy v okolí :zed:
Teď je mně jasný, že to je troll, jen abych vysvětlila, že jsem takový cynik. Žádná normální máma by po téhle smršti takhle nereagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.22 09:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky potrebuji radu dcera snedla 12 paralenu 500 vazi 65 kg 18 let nevite zda ji to muze neco udelat? Neni to ze by se chtela otravit ale ma narazenou ruku a chtela aby ji to pomohlo od bolesti Dekuji vam za kazdou radu

Zavolej na toxikologickou linku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
@Anonymní píše:
@Melodie91 ono ji ale vubec nic neni jako kdyby zadny prasky nesnedla je úplně v pohodě nic se neděje

jo, protože paracetamol ti játra odbourá až s časovým odstupem, tak 3-4 dny :nevim: ale podle mne by 12 tablet pro dospělého ještě mělo být v pohodě a nemělo by se jednat o toxickou dávku. nicméně někdo sem dával linku na toxikologické centrum, zavolej si tam, tam ti řeknou přesně. každopádně tělu bych dala čas paracetamol odbourat a už bych dneska další nezobala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
@Anonymní píše:

A tak jsi normalni? Kolik uz bylo pripadu z IKEMu, kdy se mladi lidi predavkovali napr pri chripce paralenem, aby mohli do prace a pak skoncili na transplantaci jater.,,,mas mysleni houpaciho kone nebo jsi fakt trapnej troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.22 09:59

@kolibrik1 zadny troll to neni jen na zadnou pohotovost jet nechce proto jsem se sla pak zeptat sem kdyz odmitla abych ji odvezla nic vic

• Citovat
  • Upravit
36144
12.3.22 10:00
@Anonymní píše:

Jo jasný, nic se neděje. Ono až se bude něco dít tak bude už možná pozdě. Doufám, že si troll tak hloupý snad nikdo nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
12.3.22 10:07

Tolik paralenu ji muze zabit. Okamzite volej rychlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
12.3.22 10:08

Už zase? Vždyť to tu bylo nedávno…
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
12.3.22 10:08

No, dceři gratuluji, že se dožila 18 let. To je na vyznamenání s takovou matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
12.3.22 10:12

Jasně, dcera sní 12 paralenů a ty běžíš na emimino :palec: raději vyraž ven, trolle, je krásně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí