Dcerka 2r. chodí doma nahatá a čůrá na podlahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30991
3.3.23 22:10
@Anonymní píše:
@Cuddy aha!

Takže tu plínu mám sebrat, a fakt VUBEC nedat, jen večer, jo?

A když po těch 3 dnech bude stále mít plínku, tak to odložit? Nebo má význam to zkoušet třeba 4, 5 dní?

Hraniční mají být ty tři dny. Naše první dítě ty tři dny potřebovalo, protože do té doby se nikdy! do nočníku nevycuralo. Do té doby byl nočník sedátko, hrnec, helma,…,ale ne místo k čůrání. Indikátor zralosti má být to, že má dítě Olinu dlouho suchou a pak má nálož, že je u kolen. Pokud čůrá trochu a často, tak zralé není. Další děti to pochopily mnohem rychleji a i to první od té doby, co to pochopily, neměly nikdy žádnou nehodu. Jo, jasně, na cestě autem jsem trnula, co bude, druhé se odplenkovalo v lednu, takže strach o kombinézu, ale nikdy problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 22:16
@Cuddy píše:
Hraniční mají být ty tři dny. Naše první dítě ty tři dny potřebovalo, protože do té doby se nikdy! do nočníku nevycuralo. Do té doby byl nočník sedátko, hrnec, helma,…,ale ne místo k čůrání. Indikátor zralosti má být to, že má dítě Olinu dlouho suchou a pak má nálož, že je u kolen. Pokud čůrá trochu a často, tak zralé není. Další děti to pochopily mnohem rychleji a i to první od té doby, co to pochopily, neměly nikdy žádnou nehodu. Jo, jasně, na cestě autem jsem trnula, co bude, druhé se odplenkovalo v lednu, takže strach o kombinézu, ale nikdy problém nebyl.

děkuju!!! chápu, takže sledovat plenku.

ano, už jsem si taky párkrát všimla, že má suchou plínku a najednou nálož. ale to ted až poslední dobou, nechám to na léto, času dost. díky za radu

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
4.3.23 08:26

Já jsem zkoušela ve 20 měsících nechat bez pliny, absolutní nezájem, curala do kalhotek, kalhot, na zem, do bačkor. Tak jsem se na to vykašlala a zkusila ve dvou letech. Během pěti dnů nočník i záchod, bez nehod. Musí dozrát. Jinak bych ve vašem případě úplně zrušila všechny tanečky kolem čůrání. Když ráno jde, ok, ale jinak bych nic nekomentovala a neřešila.

• Citovat
  • Upravit
1663
4.3.23 09:53

Ja teda nechapu, proc nemuze behat nahata. My odplenkovali takhle. Par nehod a jinak curani do nocniku. A nebylo to, jak nekdo pise, ze ma dlouho suchou plinu. Klidne cura do nocniku po peti minutach. Kdyz dam kalhotky, pocura se. Asi ma pocit, ze ma neco jako plinu. Venku plinu davam, protoze je zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
4.3.23 10:21

U vas je blby to, ze chce byt nahata. Mozna bych pockala na leto, jestli mate moznost zahrady. Venku se snad nesvlika, ne? :) a v tu chvili bych ji foukla kalhotky. Ja zkousela dlouho nocnik. Co hodinu jsem kluka posazovala. Jemu to ale bylo vsechno fuk. Mordovala jsem se s tim ja a on vysmatej. Koupila jsem stupatko a prkynko a najednou to slo. Libilo se mu to, ze muze curat jako dospelak :mrgreen: na zahrade jsme chodili curat na kyticky, vzdycky si vybral jednu, ktera se mu libi. Tchyni zdevastoval jednu kytku v kvetinaci :mrgreen: domu jsem do wc koupila gelovy kyticky, takze na kyticku chodi curat i doma :lol: bez plen je uz 3/4 roku a nehody miva obcas jen pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.23 13:06

@Lenca27 kdyz ji necham nahatou tak je vysmata nejvic a fela si louzicky ruzne po byte tajne aniz bych o tom vedela.

Kdyz ji nandam kalhoty bez plenky a vycurala by se do nich, to by byl rev. To rada nema.

• Citovat
  • Upravit
16484
4.3.23 13:24
@Anonymní píše:
@Lenca27 kdyz ji necham nahatou tak je vysmata nejvic a fela si louzicky ruzne po byte tajne aniz bych o tom vedela.Kdyz ji nandam kalhoty bez plenky a vycurala by se do nich, to by byl rev. To rada nema.

A není to pravé ideální metoda? Když ji to vadí, o to dřív by se mohla naučit na nočník, nebo na záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.3.23 13:37
@Anonymní píše:
@Cuddy takže jí mám nechat běhat nahatou po bytě? tři dny? A když bude nočník ignorovat, tak jí zase vnutit plínu? Až po třech dnech volného čurání všude?tvl, z toho bych měla guláš i já a nebo to nechápu

Vidíš a u nás to přesně takhle bylo. Párkrát jsme zkusili, nešlo to. Pak prostě řekla nechci plinu. Ok, ale čůrat na nočník. Furt jsme to opakovali. Fakt jak trotli snad co 5 minut. Až jsme úplně zapomněli, že dítě litá jen v tričku. :roll:

Z ničeho nic se sama odtrhla od hry, někam na 5 minut zmizela, pak se vrátila a hráli jsme si dál. :dance:

Pak nám došlo, že nemá plenu, tak jsme šli zkontrolovat byt. Jakože, kde je louže… A byla v nočníku… Od té doby byla bez kalhot a fungovalo to. Pak nechtěla plenu ven. Ok, ale máš jen kalhoty, musíme je sundat až budeš chtít čůrat. Musíš říct… Jako jo ze 2 nehody byly… Ne že ne, ale pak už taky ok.

Za mě na indiána nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect