Dcerka je pořád nemocná - pomůže Imunor?

585
19.4.13 08:22

Dcerka je pořád nemocná...Imunor...pomůže?

Ahoj, snad někdo poradíte…dcerka chodí druhým rokem do školky a letos od ledna je pořád nemocná, na imunologii dostala Luivac, ten to snad ještě zhoršil, teď dostala Imunor, ještě jsem nenasadila, neboť jsem jí začala podávat Imunoglukan, od ledna má po čtvrté rýmu a teplotu, jednou měla i ATB na zánět dutin, to brala právě ten Luivac, má přes rok staré krevní testy na imunitu, poraďte, máte někdo zkušenost s tím Imunorem díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
19.4.13 08:33

Ahoj neporadím ale syn první rok ve školce taky marodil, dcerka to chytala od něj, pořád na hromádce, pak se dělalo imuno a alergo testy malé, imuno vyšlo dost blbě tak dostala bronchovaxom, syn taky a pak jak když utne :nevim: sem tam nemocní to né že né, ale proti tomu co bylo tak o 5× míň určitě, ale průběhy o hodně klidnější, neleze to hned na průdušky :palec:
Imunor neznám ale bude to asi podobné, bývá hodně stejných léků pod jinými názvy
jinak imunoglukan se musí brát aspoň tři měsíce
a kdyžtak řekni dětské že ho berete at to do ní necpeš 2×tolik ;)
přeji brzké vyzdravení a krásné jaro a léto :mavam:

Příspěvek upraven 19.04.13 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.4.13 08:33

@sobesin ahoj, mě osobně Imunor nepomohll. Výrazně pomohl až Immodin http://m.lekarna.cz/…-5xdav-solv/ Měla jsem neaktivní, respkektive málo aktivní leukocyty a tohle je nakoplo. Byla jsem furt na hromadě, před 6 lety 1 série injekcí a v pohodě. Je tedy pravda, že jsem měla super imunoložku a kompletní vyšetření, kdy kontrolovala úplně vše. Předtím jiný imunolog takyzkoušel Imunor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.4.13 08:46

Tak můj syn dostal imunor v roce a bylo to peklo.Po každé dávce šílené reakce, teploty 41,špitál, jednou mu i otekla hlava, promodrávál v obličeji :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Mudr trvala na tom, že to z toho není, ale když se to opakovalo víckrát, najednou otočila a doporučila ihned vysadit kvůli špatné snášenlivosti :evil: :evil: :evil: Už bych mu ti nikdy nedala :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: Nám pomohlo vy*rat se na všechny ty tuny léku :cert: a používat přírodní věci.

Příspěvek upraven 19.04.13 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
19.4.13 08:50

@Katka86 A ten Ribomunyl jste nakonec nebrali?

Naše malá brala od srpna do března Ribomunyl a paráda, teď má pauzu a od srpna jede druhou dávku, za celý rok nebyla nemocná (rýmu a nějaký menší kašel, střevní chřipku a neštovice nepočítám :lol: ).

Ještě jí dávám Colostrum a Lichořeřištnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.4.13 08:54
@mag píše:
@Katka86 A ten Ribomunyl jste nakonec nebrali?

Naše malá brala od srpna do března Ribomunyl a paráda, teď má pauzu a od srpna jede druhou dávku, za celý rok nebyla nemocná (rýmu a nějaký menší kašel, střevní chřipku a neštovice nepočítám :lol: ).

Ještě jí dávám Colostrum a Lichořeřištnici.

Bral ho, bez reakce, naštěstí :roll: Opravdu u nás platilo, čím víc leků, tím horší. Doted má syn brát několik s*aček denně, mudr lžu, že to bere :oops: :oops: ale nedávám mu nic. Já nedám dopustit na tymiánovou mast.Na syna má až zázračné účinky. Kombinuju z koupelema a momentálně je na tom tak, že byl za 3/4 roku jednou nemocný (ťuk ťuk).Dokonce i když celá rodina marodila, tak on jediný zůstal zdravý, což je opravdu osmý div světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
19.4.13 08:59

@Katka86 A to ho mažeš jako preventivně? Já jí mám taky, od Justu, ale obecně mám k tymiánu respekt a dávám ho jenom v akutních případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
19.4.13 09:02
@mag píše:
@Katka86 A to ho mažeš jako preventivně? Já jí mám taky, od Justu, ale obecně mám k tymiánu respekt a dávám ho jenom v akutních případech.

Mazala jsem ho skoro celou zimu i preventivně. Ted ho máznu třeba 3× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.4.13 09:13

Děkuju za rady, právě, že mi přijde, že pokud nic nebrala, byla tak nějak normálně nemocná, už se jí bojím ten Imudor nasadit, zvlášť po tom, co jsem si tady o reakcích na něj přečetla…zkusím nadále podávat ten Imunoglukan a co to colostrum? s tím máte dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
19.4.13 09:14

Ahojky,

my na tom taky nebyli nejlíp vlastně od malinka. Ale nebylo to zas tak hrozný. U nás alergie + časté průdušky, často dostávala Ventolin. Až jsem se jednoho krásného dne hodně naštvala, dcerka měla rychlí zápal plic a dušnost, v nemocnici jsem zažádala na odběr krve na chlamydii (je to plicní bacil, který nezvyšuje crp a vyvolává opakované respirační onemocnění) a ejhle, chlamydie tam byla, takže dostala antibiotika a od té doby máme docela klid, takže si myslím, že ty antibiotika potřebovala už dávno, vyměnila jsem doktorku, přestala jsem chodit na alergo, protože si myslím, že na tom není zas tak špatně, abych do ní rvala chemické „sajrajty“, prostě jsem se řídila svým úsudkem a selským rozumem, našla jsem si výbornou homeopatku a zkoušíme to touhle cestou. Nemá jakoby akutní homeopatii, ale celkovou jak fyzično tak psychika atd. má kůry.
Jinak záleží na tobě zda budeš do dítěte cpát chemii nebo přírodní věci na podporu. My zobeme chorellu, zadej si do vyhledavače a něco si o tom přečti. Starší dcerka má necelých šest a je to fakt lepší a ohodně i díky té homeopatii.
Jako nejsem ten typ, že bych dítěti nedala například Stoptusin nebo Nurofen, ale snažím se co nejméně hlavně do starší dcerky cpát chemii. Pokud to jde, že ano.
Ta chlorella je dobrá i na detoxikaci… zobe ji mladší dcera i já. Mladší vlastně již od cca 9ti měsíců. Po 5ti měsících braní mohu říct, že to fakt má něco do sebe. Nemoce mají lehčí průběh než dřív. Ale musíš si o tom něco přečíst. Někdo na to nevěří.
Minulou zimu jsem byla i já věčně nahromadě. Skolila mě chlamydie do toho jsem ještě dostala od dcerky nemoc ruce, nohy, krk. A tuhle zimu mohu říct, že jsem měla jen 2× malou virozu a v pohodě.
Ještě ji sem dam dávám rybí tuk a echinaceu… to tak sem tam na střídačku, ale chorellu má denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
19.4.13 09:18

Právě, že můj rozum mi říká dost chemie…zkusím přírodní cestu, zapomněla jsem uvést, že je dcerka alergik, ale jen na zvířecí srst a sliny…bereme Xyzal, dle potřeby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.3.20 21:16

Mám zkušenost s Isoprinosine a opakování viróz. Zkoušeli jsme (na doporučení lékařky) hlívu, vitaminy, i Imunor a Kalobu. Je to sice potřeba drtit, ale nevím proč, výsledek byl překvapivě skvělý. Rýmy přestaly, zahlenění taky a celkově se malá zlepšila i ve výslovnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.3.23 10:00

Syn dostal Imunor kvůli jeho laryngitidám (budou mi 3 za 3 měsíce) a chci se optat, zda je možné, že v sobotu dostal první dávku, v neděli si stěžoval na břísko, ale nic hrozného, v úterý měl trošku průjem, ze středy na čtvrtek 2× zvracel. Dětská mne odkázala na mudr na alergologii, ale tam je doktorka jen 1× týdně, nemám se kam obrátit.
Na příbalový leták jsem koukala, ale jde mi o to, zda je možné :think: :think: :think:
V sobotu mu mám dát další dávku a mám obavy :roll: :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+