Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Může mi někdo poradit prosím ? Přišel mi dnes Decolen a je tam psáno užívat 2 tablety denně,rozumí se tím tedy vzít najednou 2 tablety,nebo 1 ráno a 1 třeba večer..nebo je to fuk ?..
díky
já jsem ho užívala pravidelně a ještě k tomu tajně
aby pak manža čuměl
a vůůůůůůůůůůůbec nic
ani o centimetr, pche, kdyby aspon o milimetr, ani to ne… takže já už bych do toho nešla, ale začala jsem chodit na zumbu a světe div se, prsa se pěkně zpevnila a o dost plnější ![]()
sara24 píše:
Může mi někdo poradit prosím ? Přišel mi dnes Decolen a je tam psáno užívat 2 tablety denně,rozumí se tím tedy vzít najednou 2 tablety,nebo 1 ráno a 1 třeba večer..nebo je to fuk ?..
díky
někde jsem se dočetla že jednu ráno a jednu večer… držím palečky
Ahoj holky, tak to mě opravdu zajímá. Mohu užívat Decolen , když už mám dávno po kojení? Skoro 5 let to už je pryč. Po třech dětech mi zůstala ochablá prsa, musím skoro podprsenky s vycpávkami a do plavek jak jdu, tak taky tak
Mám takové akorátové - do dlaní se vejdou - no dvojky, víc nemám. Docílím alespoň trojky? Moc děkuji za info- jde mi spíš o zpevnění , abych je neměla jak plácačky na mouchy
![]()
Já jsem Decolen brala, jednu tabletu ráno, jednu večer, dobrala jsem všech 90 tablem tzn. tři měsíce užívání, psali, že to stačí. Měla jsem v obvodu myslím 3cm plus, ale spíše se mi prsa vyplnila. Ted už to ani moc poznat nejde, je to asi měsíc a půl, co jsem to dobrala. Ze začátku super výsledky i přítel si všíml, ale ke konci už nic moc. Hold je to individuální, to mi řekli i v lékarně. Decolem zabere 80ti procentům žen a z toho 80ti procentům prsa po dobrání nesplasknou .
Držím palce holky. ![]()
Ar píše:Tak doufám, že já se do těch 80% žen vejdu
Já jsem Decolen brala, jednu tabletu ráno, jednu večer, dobrala jsem všech 90 tablem tzn. tři měsíce užívání, psali, že to stačí. Měla jsem v obvodu myslím 3cm plus, ale spíše se mi prsa vyplnila. Ted už to ani moc poznat nejde, je to asi měsíc a půl, co jsem to dobrala. Ze začátku super výsledky i přítel si všíml, ale ke konci už nic moc. Hold je to individuální, to mi řekli i v lékarně. Decolem zabere 80ti procentům žen a z toho 80ti procentům prsa po dobrání nesplasknou .
Držím palce holky.
Tak to já teda vůbec netuším, čím to může být, já mám prsa malá a děti jsem ještě neměla ( je mi teprve 20 ) .
Třeba to jsou jen kecy a žádných 80 není a prostě se ty prsa pěkně vyplní a po dobrání zase pěkně splasknou.
Ale pravda je, že než to mám dostat, tak cca 5-6 dní předem, se mi zase pěkně rychle vyplní, což se dříve nestávalo v takové míře, přítel i já jsme vždy nadšení a v den kdy to dostanu se prsa vrací do původního stavu. Ale těch pár dní si vždycky užívám ![]()
Ted budu mít první antikoncepci, tak snad to pomůže. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Jinak já jsem hodně štíhlá, strava normální - výška 171cm váha 47 kg, prý mám být ráda, že nějaká prsa mám
.
Můžu prosím užívat Decolen i s dalšími přípravky ?..ještě beru prášky na hubnutí,tak nevím,jestli se to nějak spolu nebije.. ![]()
Jelikož je Decolen čistě přírodní, tak by nemělo užívání s jinými přípravky vadit. Pokud se chceš ujistit, můžeš se zeptat v lékárně nebo u praktického lékaře, radi ti poradí
Ale myslím
, že ti řeknou to samé.
Ahoj dámy, máte prosím Vás některá zkušenosti s přípravkem Nadrain? Jen tak letmo jsem o něm slyšela, ale chtěla bych poradit od někoho kdo to užíval. Díky Corny ![]()
Ahojky,ja jsem s Decolenem byla velice spokojena.Prsa byla opravdu plnejsi a pevnejsi.Ted jsem ho vysadila kvuli tehotenstvi,ale po kojeni se ho chystam opet brat. ![]()
@RADULKA píše:
Ahoj holky,tak ja kojila 14 mesicu, prsa mam vetsi nez byly a nastesti zadny vesaky, i kdyz se mi posunuly trochu niz, to bych zase kecala. Funguje hodne cviceni na prsni svaly, treba kliky.
Myslim, ze i mala prsa jsou hezka a aspon nemusite nosit podprsenku.
Radka
Ahojky holky, tak já jsem před otěhotněním měla asi čtyřky a teď(po třech letech kojení)už asi rok nekojím mám s bídou jedničky a to ještě takový ty „tekutý“, co když se předkloním jsou všude jinde, než kde mají být:( Do té doby, dokud jsem kojila, tak jsem měla prsa pevná, ale jak jsem přestala kojit, tak to bylo v-u pasu
…Taky uvažuji o Dekolenu, ale zatím váhám..
Cou holky, chci se zeptat zda tablety decolen funguji, mam 2deti a prsa se mi uplne stratily mislela sem ze je to tim ze stale este kojim ale jak tady cutu tak sem uplne vedle muzete mi nekdo poradit co mam delat a jaky tablety koupit zachvili je tady leto a ja jsem plocha jak prkno chla bych nakou zmenu dik moc za odpoved
Erdic jsem užívala měsíc a prsa se zvětšila o 1 velikost a dokonce jsem zhubla a to i přesto, že jsem byla právě na dovolené a doslova žrala.
jenže po půl roce se prsa vrátila do normálu i postava.