Decolen vs. větší prsa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Miri33
29.12.11 00:43

Erdic jsem užívala měsíc a prsa se zvětšila o 1 velikost a dokonce jsem zhubla a to i přesto, že jsem byla právě na dovolené a doslova žrala. :-) jenže po půl roce se prsa vrátila do normálu i postava. :-(

• Citovat
  • Upravit
sara24
1.2.12 15:09

prosím o radu

Může mi někdo poradit prosím ? Přišel mi dnes Decolen a je tam psáno užívat 2 tablety denně,rozumí se tím tedy vzít najednou 2 tablety,nebo 1 ráno a 1 třeba večer..nebo je to fuk ?..
 díky

• Citovat
  • Upravit
37
1.2.12 15:37

já jsem ho užívala pravidelně a ještě k tomu tajně :roll: aby pak manža čuměl :mrgreen: a vůůůůůůůůůůůbec nic :? ani o centimetr, pche, kdyby aspon o milimetr, ani to ne… takže já už bych do toho nešla, ale začala jsem chodit na zumbu a světe div se, prsa se pěkně zpevnila a o dost plnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.2.12 15:39
sara24 píše:
Může mi někdo poradit prosím ? Přišel mi dnes Decolen a je tam psáno užívat 2 tablety denně,rozumí se tím tedy vzít najednou 2 tablety,nebo 1 ráno a 1 třeba večer..nebo je to fuk ?..
díky

někde jsem se dočetla že jednu ráno a jednu večer… držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 15:40

Ahoj holky, tak to mě opravdu zajímá. Mohu užívat Decolen , když už mám dávno po kojení? Skoro 5 let to už je pryč. Po třech dětech mi zůstala ochablá prsa, musím skoro podprsenky s vycpávkami a do plavek jak jdu, tak taky tak :oops: Mám takové akorátové - do dlaní se vejdou - no dvojky, víc nemám. Docílím alespoň trojky? Moc děkuji za info- jde mi spíš o zpevnění , abych je neměla jak plácačky na mouchy :pankac: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ar
3
1.2.12 17:31

Já jsem Decolen brala, jednu tabletu ráno, jednu večer, dobrala jsem všech 90 tablem tzn. tři měsíce užívání, psali, že to stačí. Měla jsem v obvodu myslím 3cm plus, ale spíše se mi prsa vyplnila. Ted už to ani moc poznat nejde, je to asi měsíc a půl, co jsem to dobrala. Ze začátku super výsledky i přítel si všíml, ale ke konci už nic moc. Hold je to individuální, to mi řekli i v lékarně. Decolem zabere 80ti procentům žen a z toho 80ti procentům prsa po dobrání nesplasknou .
Držím palce holky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
1.2.12 18:01
Ar píše:
Já jsem Decolen brala, jednu tabletu ráno, jednu večer, dobrala jsem všech 90 tablem tzn. tři měsíce užívání, psali, že to stačí. Měla jsem v obvodu myslím 3cm plus, ale spíše se mi prsa vyplnila. Ted už to ani moc poznat nejde, je to asi měsíc a půl, co jsem to dobrala. Ze začátku super výsledky i přítel si všíml, ale ke konci už nic moc. Hold je to individuální, to mi řekli i v lékarně. Decolem zabere 80ti procentům žen a z toho 80ti procentům prsa po dobrání nesplasknou .
Držím palce holky. :palec:
Tak doufám, že já se do těch 80% žen vejdu :mrgreen: :pankac: Stejně je to zajímavé, na čem to záleží, proč jen těch cca 80% žen :think: Čím to může být? Asi záleží jak je máme vydajdané, né? :lol: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ar
3
1.2.12 19:06
Tak doufám, že já se do těch 80% žen vejdu :mrgreen: :pankac: Stejně je to zajímavé, na čem to záleží, proč jen těch cca 80% žen :think: Čím to může být? Asi záleží jak je máme vydajdané, né? :lol: :think:

Tak to já teda vůbec netuším, čím to může být, já mám prsa malá a děti jsem ještě neměla ( je mi teprve 20 ) .
Třeba to jsou jen kecy a žádných 80 není a prostě se ty prsa pěkně vyplní a po dobrání zase pěkně splasknou.
Ale pravda je, že než to mám dostat, tak cca 5-6 dní předem, se mi zase pěkně rychle vyplní, což se dříve nestávalo v takové míře, přítel i já jsme vždy nadšení a v den kdy to dostanu se prsa vrací do původního stavu. Ale těch pár dní si vždycky užívám :D
Ted budu mít první antikoncepci, tak snad to pomůže. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Jinak já jsem hodně štíhlá, strava normální - výška 171cm váha 47 kg, prý mám být ráda, že nějaká prsa mám :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sara24
2.2.12 10:21

můžu užívat současně i jiné přípravky ?

Můžu prosím užívat Decolen i s dalšími přípravky ?..ještě beru prášky na hubnutí,tak nevím,jestli se to nějak spolu nebije.. :?

• Citovat
  • Upravit
Ar
3
2.2.12 11:32

Jelikož je Decolen čistě přírodní, tak by nemělo užívání s jinými přípravky vadit. Pokud se chceš ujistit, můžeš se zeptat v lékárně nebo u praktického lékaře, radi ti poradí 8) Ale myslím :think: , že ti řeknou to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.2.12 12:54

pilulky na zvětšení prsou

Ahoj dámy, máte prosím Vás některá zkušenosti s přípravkem Nadrain? Jen tak letmo jsem o něm slyšela, ale chtěla bych poradit od někoho kdo to užíval. Díky Corny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.12 11:37

Ahojky,ja jsem s Decolenem byla velice spokojena.Prsa byla opravdu plnejsi a pevnejsi.Ted jsem ho vysadila kvuli tehotenstvi,ale po kojeni se ho chystam opet brat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karel 222
14.6.12 21:57

Konečně

@RADULKA píše:
Ahoj holky,tak ja kojila 14 mesicu, prsa mam vetsi nez byly a nastesti zadny vesaky, i kdyz se mi posunuly trochu niz, to bych zase kecala :). Funguje hodne cviceni na prsni svaly, treba kliky.
Myslim, ze i mala prsa jsou hezka a aspon nemusite nosit podprsenku.
Radka
:potlesk: Konečně děvče, které má mozek a rozum v hlavě :potlesk:
Chápu, že to vůbec nemáte jednoduché, když na vás ze všech stran útočí, že musíte vypadat tak a tak 8o Pak podlehnout podvůdku je tak snadné :,( O to více je třeba si vážit takového přístupu jako má „RADULKA“ :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Nellat
17.6.12 20:54

Ahojky holky, tak já jsem před otěhotněním měla asi čtyřky a teď(po třech letech kojení)už asi rok nekojím mám s bídou jedničky a to ještě takový ty „tekutý“, co když se předkloním jsou všude jinde, než kde mají být:( Do té doby, dokud jsem kojila, tak jsem měla prsa pevná, ale jak jsem přestala kojit, tak to bylo v-u pasu :D…Taky uvažuji o Dekolenu, ale zatím váhám..

• Citovat
  • Upravit
m.ginova
18.6.12 14:34

Cou holky, chci se zeptat zda tablety decolen funguji, mam 2deti a prsa se mi uplne stratily mislela sem ze je to tim ze stale este kojim ale jak tady cutu tak sem uplne vedle muzete mi nekdo poradit co mam delat a jaky tablety koupit zachvili je tady leto a ja jsem plocha jak prkno chla bych nakou zmenu dik moc za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková