Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já si ho dnes také pořídila a budu doufat, že to bude alepoň trochu znát. Já před dětmi měla prsa větší B a po třech kojeních sotva Ačka
. Takže všechny podprsenky letěly do koše a popravdě mi ani nemají na čem držet,
Holky tablety decolen fungují, jenže nemůžete jen tak čekat zázrak musíte proto taky něco udělat a to cvičit.. ![]()
Ahoj, užívám Decolene 8. den a mám pocit, že se mi místo prsou zvětšuje jen břicho, přitom nejím víc, pořád stejně, dokonce i zdravěji. Na váze jsem dokonce i trochu přibrala, tak mě to dost štve. Chtěla jsem větší prsa a ne břicho
. Máte s tím některá zkušenosti? Je možné, že to přestane a budu mít pak břicho jako dřív, když budu brát Decolen dál? že by si na něj mé tělo třeba nějak zvyklo.
Myslīm že to břicho není vetší po decolenu, počkej ještě delší dobu, nezabírá to ihned. já jsem ho brala učinek super-prsa plnější jako před menzes no a hned po tom co jsem ho přestala brát prsa šla do původního stavu ![]()
@tami3 mně se prsa zpevnila po prvním měsíci užívání, břicho mi nerostlo… jak je psáno, měsíc po vysazení se prsa zase začala vracet do původního stavu…
Prášky na zvětšení prsou - https://breastfast.com Začala jsem užívat Breastfastskoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.
Prečítaj si dva príspevky nad tým tvojim..Decolen ti nejak etxa nepomôže..lepši ro ide tou „prirodzenejšou“ cestou..