Decolen vs. větší prsa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aisa123
19.10.13 13:18

Prečítaj si dva príspevky nad tým tvojim..Decolen ti nejak etxa nepomôže..lepši ro ide tou „prirodzenejšou“ cestou.. :)

• Citovat
  • Upravit
1182
20.10.13 19:27

Takze plastika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
20.10.13 19:27

Ja si myslim ze ja bych leda pribrala :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 12:41

Já si ho dnes také pořídila a budu doufat, že to bude alepoň trochu znát. Já před dětmi měla prsa větší B a po třech kojeních sotva Ačka :(. Takže všechny podprsenky letěly do koše a popravdě mi ani nemají na čem držet,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 08:26

funguje to

Holky tablety decolen fungují, jenže nemůžete jen tak čekat zázrak musíte proto taky něco udělat a to cvičit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.15 03:19

Ahoj, užívám Decolene 8. den a mám pocit, že se mi místo prsou zvětšuje jen břicho, přitom nejím víc, pořád stejně, dokonce i zdravěji. Na váze jsem dokonce i trochu přibrala, tak mě to dost štve. Chtěla jsem větší prsa a ne břicho :(. Máte s tím některá zkušenosti? Je možné, že to přestane a budu mít pak břicho jako dřív, když budu brát Decolen dál? že by si na něj mé tělo třeba nějak zvyklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
24.10.15 05:56

Myslīm že to břicho není vetší po decolenu, počkej ještě delší dobu, nezabírá to ihned. já jsem ho brala učinek super-prsa plnější jako před menzes no a hned po tom co jsem ho přestala brát prsa šla do původního stavu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
24.10.15 08:55

@tami3 mně se prsa zpevnila po prvním měsíci užívání, břicho mi nerostlo… jak je psáno, měsíc po vysazení se prsa zase začala vracet do původního stavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.23 11:10

Prášky na zvětšení prsou - https://breastfast.com Začala jsem užívat Breastfastskoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková