Decolen vs. větší prsa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.6.12 20:28

Ahoj holky. Taktéž jsem viděla reklamu na Decolen a jelikož jsem asi půl měsíce po kojení tak se moje malá prsa úplně stratila. Jak už tu bylo napsaný jak kokršpanělský uši :-D!!! Mě jen zajímá, určitě budem chtít ještě dalšího prcka, tak jestli to nějak nezasáhne do kojení. Vím je to na bázi rostlinný ale i tak… Taky jsem tu četla, že se někomu zvětšily boky??? to by tak hrálo, jsem teď jak hroch po porodu a ještě zvětšit boky… Děkuji za odpovědi a mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pumlicek
25.6.12 16:24

mám úplně stejný problém

Po každém dětátku menší a menší prsa která jsou z každého 16měs. kojení stále vytahanější, takže jen povadlá kůže! tak decolen také asi vyzkouším, i když tomu moc nevěřím. a vidím to po dalším dětátku plánovaném posledním na operaci.

• Citovat
  • Upravit
Katka 1008
22.9.12 11:42

Decolen funguje ale.....

Ahoj, mám dvě děti Decolen jsem používala a chci znovu obědnat. Prsa se mi zvětšila asi o číslo :). Bohuzzel je treba užívat stále, po vysazení se brzy vše vrátilo do puvodního stavu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
8071
22.9.12 12:38

Holky, je třeba kojit dlouho. :mrgreen: Kojila jsem fakt dlouhodobě, nejmladšího tři a půl roku. Prsa nejsou menší, naopak, jsou ještě větší než předtím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
22.9.12 13:04

@Cuarentena to jsi asi jediná-Já mám 3 děti a vždy jsou menší a menší. :mrgreen: :mrgreen: ale svůj učel holky plní a plnili tak se tomu řehnim-.hezká podrpda moje kůžičky zvednou :mrgreen: a mnanža je dolňák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.9.12 13:07
@Petra2829 píše:
@Cuarentena to jsi asi jediná-Já mám 3 děti a vždy jsou menší a menší. :mrgreen: :mrgreen: ale svůj učel holky plní a plnili tak se tomu řehnim-.hezká podrpda moje kůžičky zvednou :mrgreen: a mnanža je dolňák :mrgreen: :mrgreen:

Ale ono se i píše v odborné literatuře, že když se kojí dlouhodobě a odstavuje velmi postupně, tak se ta mléčná žláza nahradí tukem a prsa se nezmenší. No jo, asi to každému funguje jinak. Taky možná záleží na procentu tuku v těle, ale vážím stejně jako před dětmi a prsa mám větší o dvě čísla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
22.9.12 20:09

@Cuarentena Tak já před dětmi měla 52 kg a prsa 3 :mrgreen: ale děti jak si vzali ty prsa, ale těch 52 kg mi zůstalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.9.12 21:32
@Petra2829 píše:
@Cuarentena Tak já před dětmi měla 52 kg a prsa 3 :mrgreen: ale děti jak si vzali ty prsa, ale těch 52 kg mi zůstalo. :think:

Tak abych se přiznala, tak mám 58 a před dětma jsem měla 57, tak možná to kilo jsou větší prsa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bayus
21.12.12 21:09

Bayus

Ahoj holky. určitě Vám udělám radost ;) moje maminka měla jedničky prsa. po pěti dětech…no chudera…před 2,5 roky začala brát decolen a věřte že teď má krásný pevný trojky. je ji 50 a každá mladá ženská ji může závidět! i já vlastní mámě závidím! :D jinak já si ho minulej tejden obědnala. dnes mi došel tak uvidím jak se zadaří :) takže funguje!!!

• Citovat
  • Upravit
cůca
25.1.13 11:44

Ahoj mám mirenu páč máme dvě děti a prsa nic moc tak se chci zeptat na decolen někdo píše jo a druhý zas ne tak čemu se má věřit miréna je super s ní jsem spokojená a tak zvažuji decolen aby se mě vyplnily

• Citovat
  • Upravit
cůca
25.1.13 11:45

Prosím o radu

• Citovat
  • Upravit
Seen
29.3.13 12:41

Já jsem ho krátce brala (bal. 50 tbl. a mají se brát 2 denně myslím). Menší změnu jsem zaregistrovala, ale nijak závratnou. Držela jsem dietu a nechtěla jsem aby mi hubla i prsa a to myslím zabralo i když nevím zda zásluhou Decolenu. Žádné měřitelné účinky určitě nemá. Spíš jsou jen prsa plnější ale těžko říct jestli to nebyl jen placebo afekt a můj dojem, přítel si teda ničeho nevšiml :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Aisa123
16.5.13 10:03

Je aj lacnejšie riešenie :) :)

Ahojte maminky :)
Som síce mladá a nemám bábätko ale pred maturitami vplyvom stresu som dosť schudla, čo sa mi páči :lol: ale očividne sa mi zmenšili aj prsia a stratili na pevnosti. :| tak som hľadala a hľadala riešenia.. keďže ako chudobná študentka nemám peniaze na podobné prípravky, tak som si našla potraviny, ktoré obsahujú fytoestregény, takže účinok majú rovnaký, ale trvá to dosť dlho, kým to sa to nejak prejaví, ale prejaví sa to určite :P aspoň mne to zabralo :) každý deň si dám nejaké to JABĹČKO, niečo s obsahom SÓJE (tofu, sójové mlieko, sójový kmeň), ORECHY, PIVO - je vyrábané z chmeľu - z čoho aj spomínaný Decolen. Stačí ak takto dlhodobo obohatíte svoju stravu a výsledky sa časom dostavia :) :* :srdce: nehovorím síce o nejakých zázrakoch, ale minimálne o spevnení a vyplnení :) :)

• Citovat
  • Upravit
Káďa
11.6.13 22:30

Souhlas s Aisa 123 - jen dodám, že je spousta běžně dostupných bylinek, které obsahují tzv. fytohormony - kromě chmele, maralu, soji, pupalky, anděliky čínské je to třeba i pískavice řecké seno nebo fenykl či anýz - ty jsou mimochodem skvělé i když kojíte - na množství i kvalitě mléka je to znát, stačí z nich pravidelně dělat čajíky + jídlo jak o tom mluví Aisa - i po 4 dětech a cca 7 letech kojení mám díky tomu pěkná pevná prsa.

• Citovat
  • Upravit
1182
17.10.13 13:02

AHoj holky nepročítala sem to celé.. Kolik stojí?? Je mi sice 20 ale mám problém s pevností prsou…jsem silnější postavy a chtěla bych je nějak zpevnit…cvičení gely a ruzne kremy vubec nepomahaji… tabletky jsem jeste nezkoušela..diky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková