Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gala-tea píše:
A vy tu závěť máte, nebo jen víte, že byla napsaná a nikdo ji teď nemá? Podle tohovos psala, tak mi nepřijde, že bude mít vliv - v podstatě si babi přeje, aby tam strýc dal bydlel a mamce dal peníze, tj. aby to nebylo třeba naopak. O podílu to nic neříká. Jelikož mamu nenechala vydedit, tak má stále nárok.
Psala, že jí má její máma ![]()
Zakladatelko, proč píšeš jak tatar? Přečetla jsem 7 stránek a jediné, co jsem pochopila, že vlastně závidíš tetičce auta a wellness.
@mamina2017 píše:
Zakladatelko, proč píšeš jak tatar? Přečetla jsem 7 stránek a jediné, co jsem pochopila, že vlastně závidíš tetičce auta a wellness.
Mohla by do politiky. Tam tohle preferuji.
Vážně. Někdo se vyjadřovat fakt neumí a když se to napíše, tak je to ještě horší.
@Anonymní píše:
Asi jsme se špatně pochopiliJá vím jak se dědí, bez závěti i s.
Ale jde k to, že strejda s ženou nebo spíš ona ho tlačí, chtějí pryč a nechtějí mamču vyplatit. Tvrdí, že nemají. Neví o té závěti, to víme jen my dvě. Mamka ji viděla a má ji u sebe. Stojí tam prý, že dům je strejdy a na ji vyplatit. Ověřeno notářem před xx lety… Jenomže, není povaha co by se hádala a vzhledem k tomu, že přišla už od tuhého rodiče, tak je to o to víc pochopitelné.
Oni si myslí, že jí nic nedají a dům si prodají. A jak je znám budou se hádat a budou chtít to co se kdysi řeklo, že mamča nic nechce. Notář nás skrz dědictví ještě nekontaktoval.
Kdo je vlastník v katastru nemovitostí?