Dějí se divné věci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.16 11:02

Ději se divne věci

Ahoj holky,
je tu nekdo, kdo ma zkusennosti s duchama a zabýva se tim? Potrebuju radu a mozna i uklidneni, dekuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8627
1.9.16 11:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
1.9.16 11:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
je tu nekdo, kdo ma zkusennosti s duchama a zabýva se tim? Potrebuju radu a mozna i uklidneni, dekuji…

A co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 11:55

Mame doma nezvaneho „hosta“ a potrebuju vedet, jak postupovat…

• Citovat
  • Upravit
5913
1.9.16 12:07
@Anonymní píše:
Mame doma nezvaneho „hosta“ a potrebuju vedet, jak postupovat…

No dobře, ale rozepiš to prosím podrobněji. Jak se projevuje a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:09

@mamule42 Ty se tim zabyvas?

• Citovat
  • Upravit
5913
1.9.16 12:13
@Anonymní píše:
@mamule42 Ty se tim zabyvas?
Úplně ne, ale měla jsem taky nezvaného hosta, a různě nevysvětlitelné události.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
1.9.16 12:18

Taky s nami jeden takovy zije.. Uz jsme si zvykli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
1.9.16 12:19

A to jste nove nastehovani, nebo jste si „neco“ prinesli domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.16 12:42

Uprimne se mi o tom pise dost tezko, protoze mam v sobe ted veliky strach a neumim ho zatim ovladat. Nejsme v novem, jsme uz 3rokem ve stejnem byte.

To, co se mi stalo pred par dny:
Sla jsem vecer spat, byla uz tma, v loznici spi starsi syn ve sve posteli a mladsi ma pristrcenou postylku a sundanou bocnici, takze da se rict, ze se mnou.Po celym byte jsou puvodni parkety, ktery po seslapnuti vrzou…
V noci me vzbudilo vrznuti podlahy, rekla jsem si, ze se mi to asi zdalo a snazila se usnout, kdyz v tom podlaha vrzla jeste vice a dost nahlas, to uz ve me trosku hrklo, ale zavrela jsem oci a snazila se usnout. V tom na me ze stropu neco spadlo-nevim, zda moucha, mura, ci pavouk-nedokazala jsem se pohnout ikdyz mam z pavouku hruzu a normalne bych zacla jecet. Otevrela jsem oci a na pravo ode me slo svetlo, myslela jsem, ze je to id mobilu, ale tohle bylo silnejsi a takpve modre-videla jsem jen koutkem oka a tase jsem oci zavrela, kdyz v tom zacali brecet oba kluci najednou :( Nevim, co to bylo, ale druhy den jsem se snazila loznici „vycistit“ a noc byla ok.Na dnesek pro zmenu jsem pravovala do noci na pc a jako kulisu mela pustenou tv a daval zrovna Prask!,tak jsem poslouchala a obcas koukla. Odesla jsem si do kuchyne pro cokosku a kdyz jsem se vratila, tak v tv byl nejsky muzsky oblicej v cerveno-cerne barve, tak jsem si jen rekla, co to v tom prasku davaj proboha a po par vterinach tam nabehla Blanarovicova a reportaz s ni. Snazila jsem se na netu nakit vcerejsi dil prasku, abych zjistila, zda to tam opravdu bylo, ale jeste nikde neni…
Pak jsem sla spat a kdyz jsem dolehla, slysela jsem v obyvaku kroky, ale do loznice to nastesti neslo, ale i tak jsem pos… strachy, kdyz se setmi 8o
Ted by me zajimalo, co delat a jak postupovat :(

• Citovat
  • Upravit
2345
1.9.16 12:46

Pomoct neumím, ale uprimne doufám, že někdo poradí a pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.9.16 23:00

Zdravíčko :) Je tady veliká spousta diskuzí, kdybyste chtěla, máte je už pročtené a najdete si mě. :D Ale tak když už to vidím, tak se teda ozvu. :D Já mám letité zkušenosti s dušičkama a straši domy apod., pracuji celkově s různými typy energií, tak snad bych pomohla i u Vás. Případně mi písněte do zprávy, já Vám vzhledem k anonymitě nemůžu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.16 08:41

@Elata mate SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
3.9.16 22:08
@Elata píše:
Zdravíčko :) Je tady veliká spousta diskuzí, kdybyste chtěla, máte je už pročtené a najdete si mě. :D Ale tak když už to vidím, tak se teda ozvu. :D Já mám letité zkušenosti s dušičkama a straši domy apod., pracuji celkově s různými typy energií, tak snad bych pomohla i u Vás. Případně mi písněte do zprávy, já Vám vzhledem k anonymitě nemůžu. :)

Muze se clovek chranit nejak preventivne? Pentagram? Amulet nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.9.16 15:20

@rybka56 Určitě a hlavně nevěřte lidem co „umí“ odvádět duše zemřelých na dálku :D je to hloupost a tihle lidi z vás vytáhnou jen peníze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat