Dějí se divné věci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jitulinka.1 píše:
@Eemii To jako fakt věříš že ti někdo přes net koho ani neznáš vyžene ducha pryč???Když to řikají lidi co se o to zajímají že to přes internet nejde???
![]()
Samozrejme. Vzhledem k tomu, ze se s dusemi komunikuje „telepaticky“,v tom nevidim nejmensi problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No když se tu tak hezký dohadujete co je možný a co ne, tak něco na dálku dělat jde, ale dávat někomu 1000,– jen, protože mi bude dělat něco na dálku? To je hanba ![]()
Já chci psychotronika, ale v plzni nikoho neznám a doporučení nějak valný taky nebylo… takže si špatné zóny najdu sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata ale když se na někoho duše „přicucne“ a parazituje, tak za ním přijet musíš, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manuelan Bohužel jsem viděla i takové lidi, co za odvedení duší chtěli takové částky a ještě si dovolili komunikaci stylu „vyčištěno, pošlete…“. :/ Já odvádím za cenu bez té jedné nuly a posílám soupis o všem… a to jsem hodně dlouho pracovala za „děkuju“, ale když člověk něco zvládá a pomáhá a píše mu víc a víc lidí, že prakticky pak už nemáte čas ani na spánek a padáte na hubu vysílením, tak se ty energie nějak vyrovnat musí. Dřív se za takové a podobné služby platilo třeba vajíčkama, chlebem, doba se mění, i tohle se mění. To, že má někdo „dar“ nebo „schopnost“ neznamená, že to musí dělat zadarmo. Kvůli tomu, že mám možnost pracovat s lidmi a dokážu to stejně kvalitně na dálku jako osobně neznamená, že kvůli tomu skončím s dětmi pod mostem.. A ohledně zon - pozor na práci s kyvadlem. To je jeden z vynikajících způsobů, jak si na sebe člověk nachytá spousty nových nevyžádaných kámošů.
@PaníBovaryová Nemusím. Na člověka se napojím i dálkově, zkontroluji si jeho energie, jestli u sebe někoho má, jak v okolí, tak v auře nebo v těle a s těmi dušemi normálně mluvím. Jak tady padlo - telepaticky. Duše nemá tělo, není hmotná, nemluví verbálně a není vázaná hmotně na jedno místo, je živá energie. Když Vám například zemře někdo blízký a Vám je časem mizerně a stýská se Vám, dotyčný to slyší/cítí, protože duše komunikují předáváním myšlenek a emocí, takže většinou přijde, pohladí, pošle něco do snu a zas jde.. Můžou se přemisťovat dušičky na moji žádost o komunikaci s nimi ke mně nebo když nejde hora k Mohamedovi, jdu v meditaci dělat pořádky já tam..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata no jestli je to tvoje jediná práce ![]()
A upřímně jak si to s lidmi zařídíš, tak to máš.
100 by mě nevytrhla i kdyby jsi byla podvodník, ale nikomu bych 1000 nedala už jen z principu ![]()
Kyvadlo nechci… nesedí mi…nebo jsem nenašla takové které opravdu chci… Nechci hledat duše… jen chci vědět kam dát postel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Dobrý den, předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale pro mě poměrně zásadní. Může být i duše na člověku? Teď to zní opravdu zvláštně, ale nevím jak bych to měla pojmenovat. Myslím tím, že občas cítím jako by byl někdo se mnou. Někdy je to příjemný pocit a energie mám, že bych jí mohla předat. A někdy se mi stane, že cítím neustále pohled někoho, kdo mě ubíjí a vysává veškerou energii.
Bude to znít divně, ale máme doma kočku a ta mě přímo nenávidí a i přes to, že jí jediná dávám granule a veškerou lásku. Někdy se mi stane, že když na ní koukám vidím na ní jak kouká za mě nebo skrze mě. Možná si to jen namlouvám, ale chtěla bych se na to zeptat?
Předem děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manuelan píše:
@Elata no jestli je to tvoje jediná práce
A upřímně jak si to s lidmi zařídíš, tak to máš.100 by mě nevytrhla i kdyby jsi byla podvodník, ale nikomu bych 1000 nedala už jen z principu
Kyvadlo nechci… nesedí mi…nebo jsem nenašla takové které opravdu chci… Nechci hledat duše… jen chci vědět kam dát postel.
To vím, psala jsem to ohledně kyvadla k těm zonám, zřejmě to vyznělo jako součást k dušičkám.. A ne, není to jediné, co dělám, pracuji celkově s energiemi. Ohledně umístění postele a zón - v první řadě by postel neměla zasahovat do pásu od okna ke dveřím, protože v tomto pásu proudí nová energie do bytu. Největší peklo je hlava pod oknem a nohy směrem do dveří, z člověka to stahuje energii. Takže nejdál od tohoto pásu. A ohledně zón - dejte si pod postel nebo k posteli orgonit pyramidového tvaru se spirálou nebo alespoň růženínovou pyramidku a máte vyřešeno. ![]()
@Dvojk Určitě tam podle popisu někoho máte nebo tam někdo minimálně „chodí“. Moje kočka je taky taková čarodějka. Moji mámu nemohla vystát, protože mamka bydlí ve strašidelném domě, čistila jsem ho xkrát než se tam dalo přespat a stejně se tam duše pořád chytají, je to pitomá oblast.. a vždycky přijela a x dušiček s sebou. Kočka se z ní mohla zbláznit. Jen ji viděla u výtahu, už se ježila, syčela a zdrhala, dokud jsem je neodvedla. Pošlu Vám do zprávy něco, ať to tady nevypisuju sáhodlouze. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manuelan Taky bych nikdy nikomu nedala 1000kč ani 500kč
Myslím že by to měl každý dělat za minimální peníz a nebo to nebrat jako podnikání a mít na to živnosták
prostě to dělat jen pro prachy jako to dělá velká většina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 píše:
@Manuelan Taky bych nikdy nikomu nedala 1000kč ani 500kčMyslím že by to měl každý dělat za minimální peníz a nebo to nebrat jako podnikání a mít na to živnosták
prostě to dělat jen pro prachy jako to dělá velká většina
A to je prave spatne.Ten,kdo opravdu umi a ten dar ma, to pro penize nedela.Pro prachy to dela valna vetsina podvodniku, kteri umi kulove a nadelaji vic skody, nez uzitku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manuelan píše:
No když se tu tak hezký dohadujete co je možný a co ne, tak něco na dálku dělat jde, ale dávat někomu 1000,– jen, protože mi bude dělat něco na dálku? To je hanba
Já chci psychotronika, ale v plzni nikoho neznám a doporučení nějak valný taky nebylo… takže si špatné zóny najdu sama.
Těch 1000,– jsem psala jen co by cenu kamery s nočním viděním která je v prodeji na interfernetu. (nejlevnější) Já duchy neodvádím. To jsem psala jen pro ty, co by něco takového chtěli zkoumat sami. ![]()
Jinak tak nějak na hlučné duchy ani nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata to mi připomělo jednu paní z našeho města. Dělala spoustu let jednu práci a poté ji vyhodili, a pak z ničeho nic si řekla, mám dar, a pomocí kyvadla čistí lidi. Plus pracuje s energií-emočním naciťováním, radí, jestli mají lidi podnikat, nebo ne. Já nevím, já i když na něco mezi nebem a zemí, peklem a zemí věřím. Věřím na duchy atd. Tak zrovna jí, nevěřím ani popel. Protože mi to prostě nesedí vůbec. Lidem řekne ono, a když jim to nevyjde, tak řekne, že byla špatně emočně vyvážená atd.
Nevím, co děláš přesně ty, jestli pracuješ s dušičkama, tak je to zásluha, ne práce. A to je skvělé. Ale ten případ co popisuji já, mi přijde prostě jako sekta, lidi si zaplatí, že chtějí být jako ona, a ona je to „učí“, pořádá víkendové pobyty.. atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvojk kočky jsou prý strážkyně podsvětí, vidí je.
když byly duše u mého kamaráda doma a jedna dokonce na něm, jeho kočka často zírala na prázdnou zeď. Říkala jsem si - je to jenom kočka, kdoví na co zírá a ne, byly to duše. Vyháněla to jeho kartářka, ale ta přijela k němu domů a brávala si rozhodně víc než 100. A také se uměla na člověka podívat na dálku, jemu do hlavy. Ale prý se člověk může uzavřít a nikoho tam nepustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manuelan píše:
@Elata no jestli je to tvoje jediná práce
A upřímně jak si to s lidmi zařídíš, tak to máš.100 by mě nevytrhla i kdyby jsi byla podvodník, ale nikomu bych 1000 nedala už jen z principu
Kyvadlo nechci… nesedí mi…nebo jsem nenašla takové které opravdu chci… Nechci hledat duše… jen chci vědět kam dát postel.
věř mi, že by stačilo pár krvavých louží v kuchyni na zemi a trochu škrcení během noci a dala bys cokoliv, jenom aby ses toho zbavila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit