Dějí se divné věci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MeloryNox taky to tak dělám a každý večer děkuju andělíčkovi strážníčkovy, že jsme ve zdraví a bez větších problémů přežily další den, je to už můj takový večerní rituál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nazývat anděly „kluky“ mi přijde už trochu přes čáru…Trochu úcty by to chtělo. A s těmi penězi to je taky ožehavé. Já znám pána, který odmítá brát peníze, přitom stráví i hodiny tím, že se věnuje klientům a nechce za to nic. Ti mu ale stejně přinesou vždy něco-v naturáliích.
Ne každý ale dovede být tak obětavý, nesobecký a nezištný. Když jsme se nad tím podivili, podivil se zase on-že přece tak to má být…Že kdo bere peníze, dělá pak duchovní pomoc pro peníze, ne pro pomoc samotnou.
Nikoho tím ale v žádném případě nechci soudit, jen sem píšu vlastní zkušenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata: k té posteli - nemám šanci dát postel mimo pruh dveře-okno
Měla jsem ji dřív danou tak, že hlavy byly u vnější zdi, nohy směřovaly k protější zdi, ale stále to bylo v dráze dveře-okno. Z pravé strany nešlo kolem postele projít, vlézt si do ní. Spalo se mi špatně, ráno jsem bývala unavená. Hodila jsem postel tedy (trapně proti všem zásadám) hlavou pod okno, nohy ke dveřím, postel ale přístupná z obou stran. Spí se mi líp, nebývám tak unavená, spí tam se mnou dcerka (asi energeticky budu muset pořešit její pokojíček, tam odmítá spát úplně) a ta má tedy spaní různé - někdy v pohodě, jindy ne. Ale je malá, ve věku, kdy je to u dětí běžné, tak nevím, nakolik to může ovlivňovat proudění energií.
Zvlášť tedy, když mě to (dle mého) „sedlo“ ![]()
Jako místnost je opravdu špatně řešená. Doporučila bys, prosím, něco pro takovou situaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavečka píše:
Nazývat anděly „kluky“ mi přijde už trochu přes čáru…Trochu úcty by to chtělo. A s těmi penězi to je taky ožehavé. Já znám pána, který odmítá brát peníze, přitom stráví i hodiny tím, že se věnuje klientům a nechce za to nic. Ti mu ale stejně přinesou vždy něco-v naturáliích.
Ne každý ale dovede být tak obětavý, nesobecký a nezištný. Když jsme se nad tím podivili, podivil se zase on-že přece tak to má být…Že kdo bere peníze, dělá pak duchovní pomoc pro peníze, ne pro pomoc samotnou.
Nikoho tím ale v žádném případě nechci soudit, jen sem píšu vlastní zkušenost.
Taky jsem to tak dělala, ale ono je to velice individuální. Kdybych byla sama, děti třeba už veliké, odstěhované, měla práci, která mě energeticky úplně nezničí, taky to budu dělat jen tak, protože můžu a umím. Ale když jsou malé děti a prací s lidmi strávím třeba šest, osm hodin v noci místo spánku, protože jindy kvůli autistovi prostě nemůžu a musím se o děti postarat, tak to mám takto. Cenově to mám co nejnižší, jakože opravdu xnásobně míň než je běžné, právě proto, že chci pomoct, ale děti prostě taky něco jíst musí a za děkuju jim jídlo nepořídím.. I tak to pak vypadá tak, že jsem na dně se sílama a doma je jen základní jídlo, protože to prostě pro peníze nedělám.. A pokud není energetické vyrovnání, vzniká program sebeobětování a další a ty zas přitahují jen šílenou zátěž a problémy. Peníze jsou taky jen energie, já to neberu jako formu bohatnutí., to bych měla ceny uplně jinde.. beru to asi jako přímou úměru „já pomůžu, rodina jí“. Já vydám energii, ta se vrátí do mé rodiny. Nemám ve sklepě bednu s miliony. ![]()
@Kissie9 Pokud se tak cítíš dobře, tak to nebude tak hrozné. Ono se to u Tebe může křížit s tím, že každému člověku se spí líp na jinou světovou stranu. Já byla nešťastná hlavou na jih, konec prostě, spaní nula nula nic.. Pokud se to u Tebe nějak časem nezmění, tak Ti to může prostě pasovat i z tohoto důvodu. A ohledně dcery - zkus sledovat spojitost s úplňkem. Moje dcera kolem úplňku začne mluvit ze spaní a neskutečně se mele, kolikrát si sedne v posteli, otevřené oči, mele nesmysly, ale vlastně spí.. celkem děsivé teda.. Já bych novoluní prospala, mrtvá uplně, kdežto na úplněk šářím do rána plná energie a jsem schopná jít ještě v pět ráno péct muffiny na snídani.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Jsem moc ráda, že zde na emimi jste, ráda si pročítám vaše zkušenosti a tipy. Rozdáváte pozitivní energii, a to i bez přímé komunikace, a to ve zcela obyčejné lidské rovině. Ve sféře tajemna jste nesmírně sympatickou průvodkyní, cítím z vás upřímnost a férovost. Díky za Vás.
Omlouvám se za OT, ale po dočtení diskuze, kde její velká část byla namířená proti paní Elatě, nemohu jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ristrina Moc děkuji za milá slova, vždycky to pohladí a potěší.
Od jisté doby - nevím, jestli od této diskuze, radši se ani nedívám - se komentářů zdržuji a držím se toho, že kdo potřebuje a kdo se ke mně má dostat, ten si mě najde i v těch starších.
Ještě jednou děkuji a přeji příjemné a klidné Velikonoční svátky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Tak to mě moc mrzí, na emimi chodím sporadicky, vždy zapomenu heslo, ale i jako nepřihlašená diskuze (povětšinou starší) sleduji a právě zde v Tajemnu jste pro mě takovou stálicí a vždy se na vás „těším“.
Určitě nejsem sama! Budu doufat, že si to třeba časem rozmyslíte??, to, že vás někdo kritizuje, jen dokazuje, jak vynikaté, to lidé nenesou zrovna nejlíp. Škoda že nás tím o vás okradli…
Moc děkuji za přání a také Vám přeji krásné svátky a obecně co nejvíce radosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata mám dotaz v ohledně kamenů. Manžel se každou noc vzbudí tvrdí že chrápu, chrochtám nemůže spát nakonec s velkým křikem vždycky mě vzbudí jde spát do obýváku kde má klid tohle se děje každou noc cca měsíc. Ráno nic neříká a další noc zase. Hrozně mě to mrzí a štve navíc když mě vzbudí já když nemůžu spát odejdu a třeba si vedle čtu ale abych nikoho nebudila on vždycky hrozně nahlas odchází. Stačí nějaké kameny k posteli nebo mám navštívit spánkovou laboratoř? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata narazila jsem na vás poprvé a jsem z vás docela paf. Jen tim, co jsem tu v této diskuzi přečetla, jsem pochopila spoustu věcí. A moc ti za to děkuji.
před hodně lety, asi tak 14, jsem udělala totiž chybu. Začala jsem chodít ke kartařce, která při výkladu vyvolávala duchy. Byla jsem opakovaně. Krom cizích duchů, co mi odhalili budoucnost, mi vyvolala i čerstvě zemřelou babičku. A po čase jsem pochopila, že jsem za vše co vím od duchů o svém budoucím životě, strašně zaplatila. Už bych to nikdy neudělala, byla to chyba. A jen doufam, že jsem to nepretahla na moje děti, které se narodily až za nějaký čas. Naše dcerka mat za sebou dva ošklivé vážné úrazy a někdy už mě i napadlo, proč má takovou smůlu. Ale nějak se v tom bojím pitvat a zjišťovat to, abych si na sebe někoho nepozvala. Vlastně jsem do teď netušila, že jsou osoby, co to umí. Informaci o Archandělu Gabrielu vítám. Večer vždy děkuji našim strážným andělům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Měla bych taky kdyžtak jeden dotaz
Obecně, jak se zachovat v případě, že máme doma občasnou chvilkovou „návštěvu“, ze které mám ale pozitivní pocity, myslím si, že jde o někoho z rodiny? Bylo mi naznačeno, že bych se měla jaksi „vymezit“, poděkovat, ale důrazně požádat, ať odejde tam, kam patří. Že i takové duše můžou nechtíc začít škodit, pokud cítí pozornost. Já to tak úplně necítím. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ristrina Jste neskutečně milá žena, moc děkuju. ![]()
@stáťáva Zrovna chrápání jsem moc neřešila, v té alternativní oblasti určitě budou nějaké možnosti, ale osobně se v tomhle moc nevyznám. Kameny bych jako řešení nejspíš nevolila. U chrápání jde o nějakou fyzickou odchylku, otok dutin, deformaci dutin, atd. takže spánková laboratoř bude určitě dobrý krok. Z alternativních směrů - psychosomaticky představuje chrápání vnitřní odmítání pustit se starých myšlenkových vzorců - například vzoru chování nebo cílů převzatých od rodičů nebo vytvořených dávno, které už nejsou aktuální, nepřináší užitek, ale člověk se jich nevzdává a žije podle nich, což vyvolává vnitřní nespokojenost. Jak jsem psala, tak tento problém jsem neřešila, takže nemůžu napsat ze zkušeností, ale zkusila bych to řešit kraniosakrální terapií.
@alisekR Vyvolávání duchů nikdy není dobré. Osobně nevolám nikdy nikoho. Ani když chce člověk zkontrolovat, jestli jeho blízký odešel v pořádku, nevolám jeho, ale svého duchovního průvodce, jeho žádám o kontrolu a informaci a pokud mi řekne, že je duše pořád tady na Zemi, teprve pak si volám přímo ji, abych jí pomohla odejít. Nikdy je neruším nahoře. A už vůbec ne proto, aby se z nich tahaly informace. Nemluvě o tom, že při tomto vyvolání se člověka chytne jakákoli duše, která se zrovna motá okolo a nejedna si z lidí ráda střílí, zvlášť, když už je tady zaseklá delší dobu a nudí se.
To bývají nejhorší odvody, když mi někdo píše po té, co vyvolávají duchy.
Ale pokud by se u Vás někdo zdržoval takovou dobu, určitě byste si toho všimla, po takových letech toho bývá nastřádáno dost, aby člověk věděl, že kolem něj je něco „jinak“. Co se týká toho, že byste si s sebou nesla nějakou zátěž za „zneužití“, to si nemyslím. Spíš by se to týkalo přímo té paní, která tohle dělá. Vy jste vlastně jen poslouchala. ![]()
@Michelle_M V tomhle těžko radit. Může to být někdo z rodiny, ale pak jsou dvě možnosti - buď neodešel kdy měl a tím pádem je tady zaseknutý a obchází rodinu a neví, co dělat, ale pak by byly pocity spíš zmatené, úzkostné, strach, neklid apod. Druhá možnost je, že odešel nahoru, má zpracovaný uplynulý život, je odpočatý a momentálně je v klidové fázi, kdy může chodit na „návštěvu“, ale zase se může hned sám vrátit nahoru. Pak přijde fáze, kdy se začne chystat na svůj příští život a návštěvy se sníží až vymizí. Dušička, co jen chodí z duchovní dimenze na návštěvu, nijak neškodí, má své energie dost a na svůj uplynulý život se dívá velice z nadhledu, spíš jako na odvedenou práci. Duše, která ještě neodešla je horší, protože je vyčerpaná, tahá energii z lidí kolem sebe, ale je jí to na nic, protože bez svého těla ji ani neudrží, takže je postupně zle všem okolo včetně jí a tím hůř, že si to ta duše ani neuvědomuje, většina z nich to prostě nevidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata děkuji, úklidnila jste mě. Dnes vím, jaká hloupost to je, volat duchy k sobě. Kartářka to dělala rutině a o riziku nikoho nepoučila. Byla jsem mladá a zoufalá, stojící na životní křižovatce. Pak jsem po čase chtěla kartářku kontaktovat, ale naštěstí už kontakt neexistoval a asi to tak mělo být. Nedopadla prý dobře.
Bohužel i moje další kartářka, ke které jsem párkrát šla, se dostala do strašné situace v rodině a zaměstnání. A tím, jsem přestala jejich služby raději využívat. Nějak mi došlo, že přílišné spoléhání na budoucnost, která mi je odkrytá, nese smůlu. Vám děkuji za vysvětlení. Vážím si lidí, jako vy. Kteří mají schopnosti a odvahu toto dělat a ještě víceméně zadarmo. Budiž vám to v dobrém odměněno.
Díky tomu, co jste tu psala, jsem.si hned nastudovala podrobně, kdo byl který archanděl a jakou má funkci. Děkuji.
Ještě jsem chtěla dodat, že za mnou chodí mojí blízcí zemřelí ve snu. Podle toho, čeho se sen týká, vím co po mě chtějí. Třeba moje babička o kterou jsem se roky starala a byla pak chvíli na rehabilitací v LDN a nečekaně dostala mozkovou mrtvici, zemřela po třech dnech, co byla v kómatu. Ale až když jsem se k ní dostala a držela jí za ruku. Sestry z toho byly paf, když se začala probírat a pak dodýchala. Sedm let ta mnou chodí do snů a ledacosi vytýká
hádá se se mnou. Podle obsahu snu mě buď varuje a nebo oznamuje něco pozitivního. Druhá babička taky a i děda. Asi mě moji drahouskove hlídají, věřím v to.
Bydlím v domě, který mi darovala ta vytýkající babička. Myslím, že mi chodila třísku strašit dceru. Ta si stěžovala, že v jejím pokojíčku někdo je. Opakovaně. postavila jsem se doprostřed a důrazně řekla : babi, jestli jsi to ty, přestaň A… děsit, ochraňuj jí a odejdu v míru, vzpomínám na tebe. Jestli to nejsi ty, duchu odejdi z mého domu. Opravdu to ustalo, dcera už nic neslyšela, neviděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Moc děkuji za odpověď
Já si myslím, že se někdo z rodiny chodí dívat na syna (16 měsíců), ten asi i něco vidí, ale reaguje zatím také velmi potěšeně, jako by potkal starého známého
Stalo se to zatím dvakrát, poprvé jsem nic necítila, ale podruhé ten příval pozitivní energie, to bylo něco tak úžasného, těžko popsatelného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elata děkuji za odpověď. To co děláte je super a zajímají mě takové věci- duchovno. Jen já nemám ty buňky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit