Osobní vibrační rok (8.)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Děvčata.. Teď mám 8. osobní vibrační rok.. A jsem totálně v preli.. Od narozenin se mi toho tolik vrací.. Vím, že je to všechno i s „úrokama“ ale.. tolik? neuvědomuji si, že bych udělala něco hodně špatného.. ale všechno se mi začíná sát pod rukama.. Jaký máte vy zkušenosti? Všimli jste si, že ty vibrační roky u vás taky sedí..?Prosím anonymně..
Tak mám právě trojku a docela to sedí. Ale já moc na numerologii nevěřím. Jsem z dvojčat a ač v jeden den a hodinu narozené, jsme každá jiná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerezkaW koukni na google Osobní vibrační rok najdise a tam vyplň datum narození a najeď na ten co ti vyjde
ten rok je vždycky od narozenin do narozenin.. no nejsilnější ten rok je 3 měsíce po narozeninách..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
@TerezkaW koukni na google Osobní vibrační rok najdise a tam vyplň datum narození a najeď na ten co ti vyjdeten rok je vždycky od narozenin do narozenin.. no nejsilnější ten rok je 3 měsíce po narozeninách..
nechápu…
Když mi vyšlo 8???
- Citovat
- Upravit
@janca0101 píše:
8? tak to jsi v tom samém jako já.. viz fotka
a to znamená ro kkterý???
tento 2016??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zase něco jiného.. Ty jsi narozená dejme tomu 10.6. 1970 tvůj osobní vibrační rok je 7…ten trvá od tvých narozenin do tvých narozenin, takže 10.6. 2016 - 10.6. 2017.. tvůj vibrační rok si můžeš spočítat na tom webu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
To je zase něco jiného.. Ty jsi narozená dejme tomu 10.6. 1970 tvůj osobní vibrační rok je 7…ten trvá od tvých narozenin do tvých narozenin, takže 10.6. 2016 - 10.6. 2017.. tvůj vibrační rok si můžeš spočítat na tom webu
jsem narozená 30.5.1984
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky osmička.. dělo se ti něco po narozeninách? špatného?.. neber to nějak špatně ještě jsem koukala na to datum tak vyšlo, že jsi nejspíš tvrdohlavá, ráda pracuješ s ostatními lidmi, nemáš ráda nudu.. výbušná, vznětlivá, dokážeš dělat několik věcí najednou, ráda spíš.. chceš být nadprůměrná, bereš hodně věcí jako legraci, ráda jsi středem pozornosti, umíš kritizovat ale někdy ti chybí sebevědomí, a jsi žárlivá.. sedí z toho něco? Menší rozbor tvého data narození
@carambol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
Taky osmička.. dělo se ti něco po narozeninách? špatného?.. jinak koukám.. neber to nějak špatně ještě jsem koukala na to datum tak vyšlo, že jsi nejspíš tvrdohlavá, ráda pracuješ s ostatními lidmi, nemáš ráda nudu.. výbušná, vznětlivá, dokážeš dělat několik věcí najednou, ráda spíš.. chceš být nadprůměrná, bereš hodně věcí jako legraci, ráda jsi středem pozornosti, umíš kritizovat ale někdy ti chybí sebevědomí, a jsi žárlivá.. sedí z toho něco? Menší rozbor tvého data narození@carambol
ojjj, sdí uplně všechno, až se děsím
Po narozeninách???špatné i dobré…
Spúíš víc bych jako brala vyřešení financí, hypoška, byt…atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carambol píše:
ojjj, sdí uplně všechno, až se děsímPo narozeninách???špatné i dobré…
Spúíš víc bych jako brala vyřešení financí, hypoška, byt…atd
Finance tam byly taky..
Nevyrovnaný finanční život.. síla co?
Jak jsem se dáávno o to začala zajímat, tak jsem se taky divila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janca0101 píše:
Finance tam byly taky..Nevyrovnaný finanční život.. síla co?
Jak jsem se dáávno o to začala zajímat, tak jsem se taky divila
přesně…
kdyby se tam tak dalo vyčst, kdy se ten finanční život upraví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata.. Teď mám 8. osobní vibrační rok.. A jsem totálně v preli.. Od narozenin se mi toho tolik vrací.. Vím, že je to všechno i s „úrokama“ ale.. tolik? neuvědomuji si, že bych udělala něco hodně špatného.. ale všechno se mi začíná sát pod rukama.. Jaký máte vy zkušenosti? Všimli jste si, že ty vibrační roky u vás taky sedí..?
Prosím anonymně..