Dějí se divné věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
4.9.16 17:53
@Jitulinka.1 píše:
@rybka56 Určitě a hlavně nevěřte lidem co „umí“ odvádět duše zemřelých na dálku :D je to hloupost a tihle lidi z vás vytáhnou jen peníze :cert:

Jitulinko, nevíš o tom vůbec nic, jak je vidno ze spousty diskuzí, nemáš s ezoterikou, duchařinou a alternativou žádné skutečné zkušenosti, jen lidem posměšnou formou vymlouváš možnosti, které by zrovna jim mohly opravdu pomoci. Pokud se v tématu nevyznáš, nemáš zkušenosti, nevíš, jak to funguje a o co vlastně jde, možná by sis mohla všímat spíš témat, která ti blízká budou. Přeji hezký den a upřímně Ti přeji, abys nemusela na vlastní kůži řešit doma nějakou nízkovibrační dušičku, která si z Tebe bude dělat srandu a bude Ti děsit děti tak, že se začnou řevem dusit.. abys pak, nedejbože, nepotřebovala někoho, kdo to tam dálkově vyčistí, přejde to a musela bys změnit svůj všude skálopevně rozhlašovaný názor.

@rybka56 Bohužel, co se týká ochrany před dušičkami, tak jsem ještě nenašla nic, co by vyloženě fungovalo. Dušičky jsou jenom lidi, jenom bez fyzického těla a veškeré ochrany proti duším fungují asi tak, jako značka STOP na cestě.. vidí to, ví, co to třeba znamená, ale záleží jen na nich, jejich charakteru.. jestli to budou tolerovat. Před dušičkami teda přímo nechrání nic, ale před vyčerpáním z nich nebo ze špatných zón mně třeba aspoň pomáhají minerály na krku (křišťál, ametyst, růženín..) nebo orgonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.9.16 18:47

@Elata co to je vibracni dusicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
4.9.16 22:28
@rybka56 píše:
@Elata co to je vibracni dusicka?

Duše je energie a každá energie má nějakou vibraci, i třeba elektřina má svou vibraci.. a záleží na tom, jak je dušička vyvinutá, jak daleko ve svém vývoji došla - čím míň životů, míň zkušeností, její existence je krátká - tím nižší vibrace, tím „otravnější“ tato dušička je a pokud i za života měla nějakou hodně negativní inkarnaci (život), tím nepříjemnější je setkání s ní, protože její blízkost hodně vysává energii, lidi jsou vyčerpaní, podráždění. Kdežto dušičky, co už toho mají opravdu hodně za sebou, mají vibrace vysoké, prakticky málo která se tady na Zemi zasekne po smrti, prostě intuitivně odejdou, kdy mají a když už se tady zaseknou, jednání s nimi a jejich odvedení je bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.9.16 07:25

Já bych řekla že to nevypadá na ducha. Ti se obvykle takhle neprojevují. Takové fyzické jevy mohou být spíše dílkem někoho - něčeho - hodně hmotného. Takže by to chtělo spuštěný comp a skrytou kameru o které by jsi věděla pouze ty a Nikdo jiný. A záznam ukládat na disk. Nejsou zas tak moc drahé. Viděla jsem od 1000 kč. Tedy myšleno s nočním viděním. Jinak jsou samozřejmně levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.16 10:10

@Karola5 A ty máš s duchama nějakou zkušenost, že si jsi tak jistá, že to duch není? Upřímně bych byla taky ráda, kdyby to duch nebyl, ale bohužel to, co se děje nemá kdo způsobovat a nevím, jak dokážou parkety vrzat jen tak, když vrznou vždy po stlaku-sešlápnutí…

• Citovat
  • Upravit
775
5.9.16 10:29

@Elata Zrovna jsme to řešili s jednou skupinou lidí velice známou v čr co jezdí na místa a zkoumají tajemná místa a duchy a ti řikali že si máme na takové podvodníky co „umí odvádět duše na dálku“ dávat pozor :cert: Vim že je tu spousta žen na mateřské co potřebují peníze ale ždímat a lhát lidem se opravdu nemá :pocitac: Každého inteligentního člověka trkne že na dálku se prostě duch vyhnat nebo odvest nedá!!!Je potřeba aby odvaděč byl na místě kde se duch zdržuje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.16 10:38

@Jitulinka.1 O jakou skupinu jde?

• Citovat
  • Upravit
775
5.9.16 10:43
@Anonymní píše:
@Jitulinka.1 O jakou skupinu jde?
Je to skupina VTPJ mají na fb stránky i na netu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
5.9.16 10:50
@Jitulinka.1 píše:
@Elata Zrovna jsme to řešili s jednou skupinou lidí velice známou v čr co jezdí na místa a zkoumají tajemná místa a duchy a ti řikali že si máme na takové podvodníky co „umí odvádět duše na dálku“ dávat pozor :cert: Vim že je tu spousta žen na mateřské co potřebují peníze ale ždímat a lhát lidem se opravdu nemá :pocitac: Každého inteligentního člověka trkne že na dálku se prostě duch vyhnat nebo odvest nedá!!!Je potřeba aby odvaděč byl na místě kde se duch zdržuje :andel:

Ty asi nevis, kdo Elata je, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
5.9.16 11:05

@Eemii Mě Elata vubec nezajímá ;) jen píšu své názory to snad nemohu??? Já proti ní nic nenapsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
5.9.16 11:13

@Jitulinka.1 zajimat te nemusi.Jen placas kraviny.Ale i na to mas samozrejme pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
5.9.16 15:45

@Eemii To jako fakt věříš že ti někdo přes net koho ani neznáš vyžene ducha pryč??? :D Když to řikají lidi co se o to zajímají že to přes internet nejde??? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.9.16 17:27

@Jitulinka.1 Ano, tu skupinu znám, byli u paní, která musela z domu utéct, jak jí tam strašilo, všechno „vyhnali“, paní se vrátila a bylo to ještě horší. Tak psala mě a nevím jak je to možné, ale má tam klid během jedné noci, co jsem to tam čistila. Na dálku. Nevím no. Asi si to teda vymýšlela nebo chtěla být zajímavá jako spousta lidí, kteří mi píše velice zajímavé jevy v domácnosti a reakce dětí a zvířátek, které zmizí po vyčištění. ;) Duše je energie, která se volně přemísťuje, dá se ji zavolat, dá se v meditaci přemístit do daného prostoru a jednat s ní. A na to člověk nepotřebuje stroječky a měřiče a jet na místo událostí. To potřebují lidé, kteří znají energie věděcky, ne duchovně.

@Eemii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.9.16 18:17
@Anonymní píše:
@Karola5 A ty máš s duchama nějakou zkušenost, že si jsi tak jistá, že to duch není? Upřímně bych byla taky ráda, kdyby to duch nebyl, ale bohužel to, co se děje nemá kdo způsobovat a nevím, jak dokážou parkety vrzat jen tak, když vrznou vždy po stlaku-sešlápnutí…

Trochu zkušenost mám. Když jsem byla o poznání mladší :mrgreen: tak jsem si s tím trošku zahrávala. Duch - tedy podle mého hloupého názoru - tak nějak nic neváží. Není fyzický. Takže mu pod tlapkama nebudou vrzat parkety. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
5.9.16 19:21
@Karola5 píše:
Trochu zkušenost mám. Když jsem byla o poznání mladší :mrgreen: tak jsem si s tím trošku zahrávala. Duch - tedy podle mého hloupého názoru - tak nějak nic neváží. Není fyzický. Takže mu pod tlapkama nebudou vrzat parkety. :think:

Vržou. Energie dokáže dělat spoustu hluku. Lidi, co mi píšou kvůli duším, píšou často kvůli slyšitelným krokům v opuštěném domě, bouchání do zdi u hlavy (například ve venkovní stěně v šestém patře těsně u hlavy), rozsvěcí, vyhazují jističe, práskají žárovky, otevírají skříňky.. sranda je s nimi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat