Dějí se divné věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21902
6.9.16 14:39
@Jitulinka.1 píše:
@Manuelan Taky bych nikdy nikomu nedala 1000kč ani 500kč ;) Myslím že by to měl každý dělat za minimální peníz a nebo to nebrat jako podnikání a mít na to živnosták :mrgreen: prostě to dělat jen pro prachy jako to dělá velká většina :roll:

A to je prave spatne.Ten,kdo opravdu umi a ten dar ma, to pro penize nedela.Pro prachy to dela valna vetsina podvodniku, kteri umi kulove a nadelaji vic skody, nez uzitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.9.16 15:37
@Manuelan píše:
No když se tu tak hezký dohadujete co je možný a co ne, tak něco na dálku dělat jde, ale dávat někomu 1000,– jen, protože mi bude dělat něco na dálku? To je hanba :nevim:
Já chci psychotronika, ale v plzni nikoho neznám a doporučení nějak valný taky nebylo… takže si špatné zóny najdu sama. :nevim:

Těch 1000,– jsem psala jen co by cenu kamery s nočním viděním která je v prodeji na interfernetu. (nejlevnější) Já duchy neodvádím. To jsem psala jen pro ty, co by něco takového chtěli zkoumat sami. :roll:
Jinak tak nějak na hlučné duchy ani nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
6.9.16 15:55

@Elata to mi připomělo jednu paní z našeho města. Dělala spoustu let jednu práci a poté ji vyhodili, a pak z ničeho nic si řekla, mám dar, a pomocí kyvadla čistí lidi. Plus pracuje s energií-emočním naciťováním, radí, jestli mají lidi podnikat, nebo ne. Já nevím, já i když na něco mezi nebem a zemí, peklem a zemí věřím. Věřím na duchy atd. Tak zrovna jí, nevěřím ani popel. Protože mi to prostě nesedí vůbec. Lidem řekne ono, a když jim to nevyjde, tak řekne, že byla špatně emočně vyvážená atd.

Nevím, co děláš přesně ty, jestli pracuješ s dušičkama, tak je to zásluha, ne práce. A to je skvělé. Ale ten případ co popisuji já, mi přijde prostě jako sekta, lidi si zaplatí, že chtějí být jako ona, a ona je to „učí“, pořádá víkendové pobyty.. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
6.9.16 18:03

@Dvojk kočky jsou prý strážkyně podsvětí, vidí je.
když byly duše u mého kamaráda doma a jedna dokonce na něm, jeho kočka často zírala na prázdnou zeď. Říkala jsem si - je to jenom kočka, kdoví na co zírá a ne, byly to duše. Vyháněla to jeho kartářka, ale ta přijela k němu domů a brávala si rozhodně víc než 100. A také se uměla na člověka podívat na dálku, jemu do hlavy. Ale prý se člověk může uzavřít a nikoho tam nepustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
6.9.16 18:09
@Manuelan píše:
@Elata no jestli je to tvoje jediná práce :nevim:
A upřímně jak si to s lidmi zařídíš, tak to máš. :palec: 100 by mě nevytrhla i kdyby jsi byla podvodník, ale nikomu bych 1000 nedala už jen z principu :think:
Kyvadlo nechci… nesedí mi…nebo jsem nenašla takové které opravdu chci… Nechci hledat duše… jen chci vědět kam dát postel. :palec:

věř mi, že by stačilo pár krvavých louží v kuchyni na zemi a trochu škrcení během noci a dala bys cokoliv, jenom aby ses toho zbavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.9.16 18:27
@PaníBovaryová píše:
věř mi, že by stačilo pár krvavých louží v kuchyni na zemi a trochu škrcení během noci a dala bys cokoliv, jenom aby ses toho zbavila :lol:

Kdyby se dělo něco takového dělo u mně a nebylo to dílko nějakého obyč. lumpa člobrdíka který by mne chtěl postrašit, tak bych využila obrázek Medusy. Pomáhá. A to tak, že velmi.
https://it.wikipedia.org/…sa_Rondanini
Taková ta hlavička s hádky a křidélky. Pokud by skutečně strašil duch a ne obyč. člobrdík tak je to vynikající medota. Jen je dobré obrázek nedat tak abych na něj já v noci viděla, to pak bývají velmi nepříjemné sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
6.9.16 19:05

@Karola5 škoda, že to nepůsobí i na člověka, co ti chce škodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.9.16 20:29

@PaníBovaryová hele víš ty co :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aywi
6.9.16 21:35

Teda holky..muzu na sebe privolat,,neco" jen tim ze tady o tom ctu? 8o :oops: a co je ta hlava meduzy? co to ma za ucinek???

• Citovat
  • Upravit
13073
6.9.16 21:52
@Eemii píše:
Ty asi nevis, kdo Elata je, vid?

Já to třeba nevím, kdo to je?

Zatím tu jen nabízí svoje služby za peníze, což jsem myslela, že se tady nesmí. Jestli opravdu chodí nějaké dušičky, tak doufám, že se zaměřují právě na ty nepoctivé lidi, kteří berou peníze od lidí, kteří jsou zoufalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
6.9.16 21:57
@Manuelan píše:
@PaníBovaryová hele víš ty co :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mavam: :mavam:

Hele, nevim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21324
6.9.16 22:00

@Hanca.v je mi to strasne lito :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
6.9.16 22:19
@tamata píše:
Já to třeba nevím, kdo to je?Zatím tu jen nabízí svoje služby za peníze, což jsem myslela, že se tady nesmí. Jestli opravdu chodí nějaké dušičky, tak doufám, že se zaměřují právě na ty nepoctivé lidi, kteří berou peníze od lidí, kteří jsou zoufalí.

Mileráda se představím a klidně vysvětlím, proč to takhle mám. Ale to už jsem udělala ve spoustě diskuzích. Nic teda nenabízím, v první řadě odpovídám lidem, kteří hledají pomoc v oblasti, ve které se nevyzná každý druhý a díky tomu, že já ano, po dlouhých letech osobních zkušeností, tak je ráda navedu na řešení. Vidím to asi tak, jako když někdo položí dotaz, že mu koupená barva zničila vlasy a co s tím má dělat a přijde do diskuze kadeřnice se zkušenostmi, praxí a radí. A jestli pak dotyčné spolupracují osobně.. to už je věc uplně jiná. Nemluvě o tom, že pokud v některé diskuzi sama osobně pomoc nabídnu konkrétnímu člověku, pak ti tady spousty členek napíše, že za nabídnutou pomoc nechci nic, ať na tom nechám jakékoli množství času a energie.. jiná věc je, když mě člověk sám vyhledá. Upřímně, když Ti spadne střecha na baráku, taky vyhledáš pomoc odborníka a myslíš si, že to bude dělat za děkuji, protože je to jeho poslání? Lidé nemají ponětí, kolik času a především energie za tímto směrem je..

@Hanca.v Hrozně moc mě to mrzí. Živě se mi vybavila stejná vzpomínka, jen s jiným koncem, tím spíš je mi tolik líto. :( Ve 25tt jsem spala u mámy, má ložnici na půdě, do které se jde po strašně strmých schodech, téměř žebřík teda.. šíleně chrápala, nedalo se to vydržet, tak jsem si sbalila polštář do peřiny, držela to před sebou a opatrně lezla dolů, že jdu spát do pokoje.. z druhé schodu z vrchu mě někdo shodil, zřetelně jsem cítila ruku na zádech. Nemít přes břicho velikou peřinu a polštář, zřejmě bych dopadla stejně. V té době jsem ještě s dušemi nepracovala, jen jsem je cítila a přebírala jejich emoce. Až časem jsem to tam zjistila a našla na půdě oběšenou ženu, ve sklepě čistila psychozony po zavíraných dětech.. ale sic jsem toho zažila hodně kolem duší, stejně nejsem schopná pochopit, proč tohle některá udělá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.9.16 22:28

@Elata tady na emiminu se snaží poradit většina lidí, od toho tenhle server je. Ale nikdo si za to nebere peníze i když tu ti lidé nechají také čas a energii.

A ano, odborníka si jistě vyhledám, to je jasné, když potřebuji. Ale ty se tu nabízíš sama a to je ten rozdíl. Prostě inzeruješ svoje služby za peníze a to je na těchto stránkách zakázané.

Je tu třeba hodně holek - ekonomek. A poradily stovkám lidí ohledně daní, rodičáku, dávek… a neviděla jsem od žádné, že by si psala o peníze. A je tu vidím radit denně, takže tím tráví spoustu času a vydají spoustu energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
6.9.16 22:37

@Elata Ahoj, já chci jen říct, že tě tady v té sekci čtu už hodně dlouho a hodně ráda, doufám, že po téhle diskusi psát nepřestaneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat