Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mám piknik deku z LIDLu, je parádní
stála 300Kč
mívají ji jen v akci. Akce se většinou opakují, stačí jen sledovat dopředu online nabídku
Prosím o radu..chtěla bych koupit piknikovou deku. Líbila se mi od Emitexu, ale nenašla jsem na ní žádné recenze. Nemáte někdo zkušenost? Klidně doporučte i jinou. Děkuji
@valkil píše:
Letos hodně vídám u vody jednostranné deky, vrchní část fleece, nebo co, zespoda nějaký alu potah. Deky jsou hodně velké a ne moc těžké. Nenapadá vás, kde to koupit? Zkoušela jsem googlit, ale nic podobného jsem nenašla?Nemáte nějaký tip?
Díky
já teda nemám s alu potahem, ale mám piknikovou deku od Aesthetic, akorát asi ten starší materiál, a je super. Nevím jak se pere ta alu, ale tohle není na praní problém a za chvíli je suchá.
Nejde mi sem na ní vložit odkaz ![]()
Ahoj,
mate nekdo deku, ktera je velka, tepelne izoluje, je nepromokava a da se prat v pracce? Mame od Emitexu malou pro deti, ale vubec neizoluje, musim na ni dat jeste normalni deku, aby nesla zespodu zima… nasla jsem tady odkaz: http://www.emitex.cz/piknik-deka/
Ani si nepamatuju, ze byla takhle draha… Mam ji uz 3 roky… Takze ji nedoporucuji… Ted hledam nejakou vetsi, co izoluje a da se vyprat…
Diky ![]()