monitor dechu a matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5173
13.5.10 07:49

monitor dechu a matrace

Ahoj mám dotaz k monitoru dechu, kupujeme náš první monitor a na internetu jsem četla,že je potřeba nějaká speciální matrace :nevim: nesmí být pružinka.Já mám dvě postýlky do jedný jsem chtěla koupit molitanovou matraci a do druhý molitan s rokosovým vláknem.Dále na internetu psali že maximální šířka matrace má být 14 cm a mě se to zdá moc silný :think:
:think: A poslední věc nemůžu se rozhodnout mezi NANNY a BABYSENCE..Nevisím mezi nima rozdíl :nevim: cenově jsou nastejno, asi je rozdíl mezi značkami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
13.5.10 08:12

Máme v postýlce matraci s kokosovým jádrem, má cca 10 cm a monitor funguje naprosto v pořádku!
Nikdy jsme neměli falešný poplach :palec:

S výběrem ti neporadím - my máme Angelcare :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5882
13.5.10 08:24

Ahojky, holky maji od narozeni matraci kokos-molitan-pohanka s vyskou 8cm, monitor dechu mely od narozeni do 1 roku a to zn. Babysense II.( pujcovala jsem si ho z porodnice), dobry je v tom, ze se da pak pouzit i pro vetsi dite, protoze ma 2 desticky, coz Nanny nema, ta ma jen jednu desticku.

Příspěvek upraven 13.05.10 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.5.10 08:27

My máme nanny,máme obyč matraci a vše v pohodě,naše sofi dost cestuje a byla třeba jen kousíčkem tělíčka jakoby nad destičkou a pořád ju to snímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
13.5.10 08:32

tak ,kokos ani pohanka nevadí ,my měli obyč.molitan .Babysense reaguje o trochu dřív má 2 desky a je dražšší než Nanny.Jinak desky se dávají pod matraci na rovný povrch-to byl trochu zádrhel mi měli v postýlce rošt :-) tak jsme přes to ještě šoupli desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
13.5.10 08:36

Já pro první měla molitanovou matraci a monitor dechu Nanny. A byla spokojenost. Žádné falešné poplachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.10 08:36
VERONIKA píše:
Máme v postýlce matraci s kokosovým jádrem, má cca 10 cm a monitor funguje naprosto v pořádku!
Nikdy jsme neměli falešný poplach :palec:S výběrem ti neporadím - my máme Angelcare :nevim:

Angelcera :think: to slyším poprví a jseš spokojená :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.10 08:38

My máme Babysense a kokosovou matraci na roštu (ne na desce) a stejně tak jsme to měli u starší dcery (používali jsme asi do roka, možná i dýl). Babysense máme proto, že jsme ho koupili od kamaráda za výhodnou cenu. Teď zkouším monitor v cestovní postýlce (zítra odjíždíme k našim a do košíku, kde spala minule, se už asi nevejde, tak jsme pořídili novou cestovní postýlku se závěsným lůžkem a zdá se, že dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.10 08:40

holky děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44171
13.5.10 08:41

I Nanny má 2 desky,které jdou paralelně zapojit do postýlky pro větší dítě.
Ten novější typ.V tom přístroji jsou 2 drážky na připojení,buď koupíš jednu a později druhou dokoupíš nebo koupíš rovnou 2.

My máme Nanny,desku jen jednu.Matrace kokos - molitan,falešných poplachů minimum a až v době,kdy byly děti větší,dno rošt,nemáme pod tím pevnou desku,jak píše výrobce.

Píšu,co máme my,srovnávat nemůžu,mám ten monitor po obou dětech,funguje,dokonce mi ho před narozením Emičky byl ochotný výrobce za drobný poplatek přezkoušet :palec:

V porodnici a v nemocnici mají Baby sense II,nemůžu hodnotit,protože v nemocnici nefungoval,jak měl.Oni to pořád předělávají od jednoho dítěte ke druhému a tím se to dost ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.5.10 08:43

Máme TENTO Angelcare a jsem moc spokojená!
Je to monitor dechu a chůvičky v jednom :palec: jen ta cena je trošku někde jinde! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
13.5.10 08:44
jasmina3 píše:
protoze ma 2 desticky, coz Nanny nema, ta ma jen jednu desticku.

I Nanny se dělá se 2 deskama :wink:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
13.5.10 08:45
pavlak5 píše:
Babysense reaguje o trochu dřív má 2 desky a je dražšší než Nanny.

V Prenatal boxu bývá sleva na Babysence takže vychází nastejno jako Nanny :wink:

• Citovat
  • Upravit
9394
13.5.10 08:54

ja teda mam angelcare, jeste nevybaleny, tak zkusenosti nemam…ale v navodu pisou/mam anglickou verzi/, ze jedina matrace, ktera by se nemela pouzivat je „memory foam“… takova ta „pamatovaci“/nevim jak je to cesky/… jestli pisou, ze 14 cm matrace je maximum, tak kdyz mas tenci,tak je to jen dobre, ne?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
13.5.10 08:57

no já si říkám,že pro miminko je lepší silnější matrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie